Canm senin hobin olan bir seyi sevgilin yapmani istemese ne dusunursun?,seni bogmaz mi? Skilmaz misin? Anlayisli olmasini beklemez misin? Sokakta bile binlerce insan geciyor onumuzden tiyatronun ayricaligi ne
Ayyy bende sizin gibilerin sevgilisiz kalmasını istiyorum
Ayıp ya, utanmıyor musunuz bir insanın hayalleriyle oynamaya? Ne demek ben kıskanıyorum gitmesin. Tövbe ya rabbim ne insanlar var, ne güzel adam kendini yetiştiriyor istediği bir şeyi yapıyor siz ise destek olacağınıza önüne engel olarak çıkıyorsunuz rahat bırakın adamı. Gören de aldatıyor kızlara bakıyor zannedecek.
Hayır ama rolü gereği çok samimi olması gereken yerler var ve bana isterseniz geri kafalı diyin ben istemiyorum bunu.sahneye çıplak mı çıkacakmış
o zaman karşılıklı olarak anlayın artık şunu birbirinizin sahibi değilsinizBende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Her sey karsilikli miBende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Hayır ama rolü gereği çok samimi olması gereken yerler var ve bana isterseniz geri kafalı diyin ben istemiyorum bunu.
Siz neden o istiyor diye kendi kursunuzdan vazgeçiyorsunuz, yeniden başlayın kursa. Belli ki sizi kısıtlayıp kendisini rahatlatıyor siz ona engel olmayın bırakın gitsin istediği kursa ama siz de onun yüzünden kendinizi kısıtlamayın allahaşkına. Değer mi yarıda bırakmışsınız kursu sırf o istiyor diye..Böyle birşey olmasa zaten neden gitmemesini isteyeyim ki . Tiyatro kursundan çıkınca bana çok soğuk davranıyor arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. Beni önemsemiyor 2 gün boyunca sonra hafta içi yine aynı oluyoruz bu durum inanın canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?