Sevgilimi tiyatro kursuna gitmemesi konusunda ikna etmek istiyorum lütfen yardımcı olun lütfen :((

Blaxian

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
39
4
18
Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim

Canm senin hobin olan bir seyi sevgilin yapmani istemese ne dusunursun?,seni bogmaz mi? Skilmaz misin? Anlayisli olmasini beklemez misin? Sokakta bile binlerce insan geciyor onumuzden tiyatronun ayricaligi ne

Ayıp ya, utanmıyor musunuz bir insanın hayalleriyle oynamaya? Ne demek ben kıskanıyorum gitmesin. Tövbe ya rabbim ne insanlar var, ne güzel adam kendini yetiştiriyor istediği bir şeyi yapıyor siz ise destek olacağınıza önüne engel olarak çıkıyorsunuz rahat bırakın adamı. Gören de aldatıyor kızlara bakıyor zannedecek.

Böyle birşey olmasa zaten neden gitmemesini isteyeyim ki . Tiyatro kursundan çıkınca bana çok soğuk davranıyor arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. Beni önemsemiyor 2 gün boyunca sonra hafta içi yine aynı oluyoruz bu durum inanın canımı sıkıyor.

Bence çok bencil düşünüyorsunuz..
Sonçta bu erkek arkadaşınızın severek yaptığı birşey..
Hobisi.. ve siz bunu elinden almaya çalışıyorsnuz.
Kışkançlığında bir ayarı olmalı
Erkek arkadaşınız tiyotrada kızlarla haşır neşir olsa
Gözü dışarıda olsa. Tamam haklısınız diyeceğim ama
Görünen o ki sorun bunlar değil sadece sizin onu kıskanmanız..

Bence karışma. Bu kadar özgürlüğe karışmamak gerek diye düşünüyorum ben yaa.. 2 yıl önce sevgilim almanca kursuna gitti turistik yerde çalıştığı için o kurs boyunca kavga ettim ben sonra da yüzüme vurdu senin yüzünden öğrenemedim soğudum dye ders çalışmasına bile müsade etmiyodum. Ama şimdi düşünüyorum da ne kadar cahilce hareket etmişim. Gitsin neyden zevk alıyosa mutlu oluyosa onu yapsın.

Siz neden o istiyor diye kendi kursunuzdan vazgeçiyorsunuz, yeniden başlayın kursa. Belli ki sizi kısıtlayıp kendisini rahatlatıyor siz ona engel olmayın bırakın gitsin istediği kursa ama siz de onun yüzünden kendinizi kısıtlamayın allahaşkına. Değer mi yarıda bırakmışsınız kursu sırf o istiyor diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…