Sevgilimi tiyatro kursuna gitmemesi konusunda ikna etmek istiyorum lütfen yardımcı olun lütfen :((

ne saçmasınız neden bu kadar müdahele ediyorsunuz ki ne haddinize.

kim ne yapmak istiyorsa yapar madem gitsin istemıyorsunuz sizde sosyalleşin o zaman sizde gidin tiyatroya çok isterdim sevgılımın eşimin tiyatroya gidip onu sahnede izlemek. değişin lütfen

üffff kusura bakmayın ama sizin gibi insanların sevgilisi olmamalı siz sevgilisiniz birbirinizin sahibi değil , ne demek ben istemiyorum ona çok fedakarlık yaptım, insanlar sevdikleri şeyleri yapmaktan vazgeçince kendi olmaktan çıkıyorlar, sizi siz yapan şeyler bunlar buna karışmaya hakkınız yok sevgili olmanız ben istemiyorum yapmasın demek değil aynı şekilde bu sevgiliniz içinde geçerli sizde o istedi diye kursu bırakmasaydın böyle şeyler bana göre fedakarlık değil

Belki de mutsuzluğunun sebebi budur fedakarlık yapmanı o mu istedi zorla mı yaptırdı yapmasaydın vazgeçmeseydin.Sen kendi tercihinle yaptıysan ondan fedakarlık beklemek yanlış.Sende kararının arkasında dursaydın.Her şey karşılıklı olmamalı sen bir şey yaptın diye karşıda ki de bunu yapacak diye bir şey yok.Beklenti içinde hareket etme.Belki de sen her kurs çıkışı boğuyorsundur onuda ondan konuşmuyordur seninle.Sürekli aynı yemek tat vermeyeceğini bildiğin halde ısıtılıp ısıtılıp yenmez.Sizin ki de bu hesap.

Eger tiyatroyla ilgilenmeyen bir sevgili istiyorsaniz bundan ayrilip istediginiz hobilerle ugrasan birini bulun, adami, zevklerini, hayatini degistirmeye calismayin, belki gelecekte cok basarili bir oyuncu olacak, bu sansi elinden almaya hakkiniz yok.

Burda bana hakaret eden insanlar vardı. Aldatılmışım. O tiyatroda birşey olmaz diyenleriniz vardı ya not düşeyim istedim buraya.

Tiyatro kursuna gittiği için değil, ilişkinizi sevgi saygı güvenme üzerine kurmamış olduğunuz için aldatılmışsınız. Sizi yeterince sevmediğini düşündüğünüz için kıskanıyor ve kısıtlamak istiyordunuz. Haklı çıktınız. Sizi çok seven ve kıskanmanıza gerek olmayacak insanla birlikte olmalısınız. Başka türlüsü hep aynı sona çıkacak.

Sevgilinin yerinde olsam hayallerime bu kadar saygısız bir kadına çoktan tekmeyi basmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…