Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Eki Görüntüle 1339945 bu yeterli bir kafes sanırsam
Evet :) Belli bi konuda sabit kalamıyoruz bence ikimizde bu yüzden sürekli karşılaşıyo olabilirizHahaha:),guzel bi tesaduf tatlim
Hahaha.DEki Görüntüle 1339945 bu yeterli bir kafes sanırsam
Birbirinizin aktivitelerine karışmayın o zaman ben yaptım sen yapmadın olmaz.Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Belki de mutsuzluğunun sebebi budur fedakarlık yapmanı o mu istedi zorla mı yaptırdı yapmasaydın vazgeçmeseydin.Sen kendi tercihinle yaptıysan ondan fedakarlık beklemek yanlış.Sende kararının arkasında dursaydın.Her şey karşılıklı olmamalı sen bir şey yaptın diye karşıda ki de bunu yapacak diye bir şey yok.Beklenti içinde hareket etme.Belki de sen her kurs çıkışı boğuyorsundur onuda ondan konuşmuyordur seninle.Sürekli aynı yemek tat vermeyeceğini bildiğin halde ısıtılıp ısıtılıp yenmez.Sizin ki de bu hesap.Konuya açıklık getirmediğim için böyle yapıyorsunuz ama inanın dediğim gibi oradan çıkınca bambaşka biri oluyor ben onun için hiç yapmam dediğim fedakarlıkları yaptıysam ve o bu fedakarlıkların üstüne kurulduysa bende istiyorum. Kurstan çıkınca beni umursamıyor 2 gün boyunca tüm hafta sonunu o kursa ayırıyor ve hafta içide sadece 1 2 saat görüşebiliyoruz.
Tiyatroya gitmeseydi aldatılmayacak mıydın sanki? Aldatacak adamı kaese koysan da aldatır.Burda bana hakaret eden insanlar vardı. Aldatılmışım. O tiyatroda birşey olmaz diyenleriniz vardı ya not düşeyim istedim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?