Bence çok bencil düşünüyorsunuz..
Sonçta bu erkek arkadaşınızın severek yaptığı birşey..
Hobisi.. ve siz bunu elinden almaya çalışıyorsnuz.
Kışkançlığında bir ayarı olmalı
Erkek arkadaşınız tiyotrada kızlarla haşır neşir olsa
Gözü dışarıda olsa. Tamam haklısınız diyeceğim ama
Görünen o ki sorun bunlar değil sadece sizin onu kıskanmanız..
Ben olsam senden ayrılırdım.Şu anda böyle yapıyorsan evlenince adamı eve kitlersin.
Böyle giderse kalacak zatenAyyy bende sizin gibilerin sevgilisiz kalmasını istiyorum
Ben de mesleğim gereği sürekli erkeklerin içindeyim ne yani evleneceğim adam mesleğini bırak mı diyecek
Tiyatroya gitmese başka bir şeye gider.Sen de git beraber vakit geçirin.Konuya açıklık getirmediğim için böyle yapıyorsunuz ama inanın dediğim gibi oradan çıkınca bambaşka biri oluyor ben onun için hiç yapmam dediğim fedakarlıkları yaptıysam ve o bu fedakarlıkların üstüne kurulduysa bende istiyorum. Kurstan çıkınca beni umursamıyor 2 gün boyunca tüm hafta sonunu o kursa ayırıyor ve hafta içide sadece 1 2 saat görüşebiliyoruz.
Ben geleceğim için çok sıkı çalışıyorum o saatlerde dershanem var zaten. Üniversite sınavına çalışıyorum. Bu sene başarılı olmam lazım artık.Tiyatroya gitmese başka bir şeye gider.Sen de git beraber vakit geçirin.
Bence çocuğa gayet zararın var, sen o istedi diye hemen kursundan çıkmışsın bu fedakarlık mıdır? Değildir kendini hiçe saymak, önemsemek, kendinde bir anlam gorememektir. Sen o dediği için yaptın diye ondan da aynısını bekliyorsun. Amaa sen zamanında çıkmasaydın kursundan şimdi böyle de yapmayacaktın. Birey olarak yaşamayı bilmiyorsunuz sevgili olmuşsunuz.Canım bak sen mesleğin gereğisin ama o hayatının ilerleyen yıllarında bunu düşünmüyor ki. Üstüne bu sene sınavı var çok çok olaylar var gitmesini istemediğim. Ailesi sınavını etkileyiceğini düşündüğünü için benimle görüşmesini istemiyor ama aslında hiç bir zararım yok o tiyatroya gitmeye devam ediyor mesela.
E o sana dershaneyi bırak,tüm haftasonunu dershaneye ayırıyorsun diyor mu? Madem senin de o saatlerde dershanen var zaten o gitmese de buluşamayacaksınız.Bence senin karşı çıkma sebebin tamamen kıskançlık.Ben geleceğim için çok sıkı çalışıyorum o saatlerde dershanem var zaten. Üniversite sınavına çalışıyorum. Bu sene başarılı olmam lazım artık.
Bence çocuğa gayet zararın var, sen o istedi diye hemen kursundan çıkmışsın bu fedakarlık mıdır? Değildir kendini hiçe saymak, önemsemek, kendinde bir anlam gorememektir. Sen o dediği için yaptın diye ondan da aynısını bekliyorsun. Amaa sen zamanında çıkmasaydın kursundan şimdi böyle de yapmayacaktın. Birey olarak yaşamayı bilmiyorsunuz sevgili olmuşsunuz.
Doğum tarihim o değil siteye kayıt olurken rastgele yazmıştım. Lisem bitti ama istediğim bölüme gidemedim 1 sene daha çalışıyorum sınavaAncak profilinde yazdığın gibi yaşın 15se bu durum mantıklı olur.Lisede aşklar böyle çünkü.
Neden sen kisiliksiz misin ?Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
o zaman sevgilinde karakter problemi var tiyatroya gitmese başka şeye gitse yine sorun yaşayacaksınız iki saat senden uzak kaldı diye soğuklaşıyosa valla işin zorBöyle birşey olmasa zaten neden gitmemesini isteyeyim ki . Tiyatro kursundan çıkınca bana çok soğuk davranıyor arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. Beni önemsemiyor 2 gün boyunca sonra hafta içi yine aynı oluyoruz bu durum inanın canımı sıkıyor.
Ne alakası var ki gitmek zorunda değildim ona bu durum onu rahatsız ediyordu benim içinde ondan önemli değildi bıraktım.Neden sen kisiliksiz misin ?
Ya sen zamanında onun her dediğini yapıp ona boyun eğerek bu duruma getirmişsin olayları. Bırak gitsin, nasıl engel olacaksın? Engel olunca ne olacak mutlu mu olacaksınız? Ben böyle bir durumda akışıma bırakırım, ama bir aadam kurstan çık diyo diye de kursumdan çıkmam. Kendi insanlığımı, benliğimi unutturacak şeyler yaptırıyorsa oo bay derim gider. Ama siz belli ayrılamazsınız, sozunden çıkmazsınız o yüzden o da istediği gibi davranır.Burda neden beni suçlu görüyorsunuz ama kendinizi benim yerime koyun bir de sevgilin senin istemediğin bir şeyi yapıyor inadına yapmaya devam ediyor ve o etkinlikten çıktıktan sonra seni umursamıyor.
siz beni güldürdünüzya allahta sizi güldürsün"Hacı sen kıskanma sen b.kunu çıkarıyon"
Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?