Sevgilimi tiyatro kursuna gitmemesi konusunda ikna etmek istiyorum lütfen yardımcı olun lütfen :((

Bırakmasaydın kursunu, silah mı dayadı? Bu fedakarlık falan değil. Saçma sapan arabesk bir şey. Üniversite sınavına gireceğim sene, sevgilim çok da umrumda olmazdı açıkçası. Sen şimdi bunu fedakarlık sandığın için aynısını karşıdan da bekliyorsun ama zor böyle.

Burda neden beni suçlu görüyorsunuz ama kendinizi benim yerime koyun bir de sevgilin senin istemediğin bir şeyi yapıyor inadına yapmaya devam ediyor ve o etkinlikten çıktıktan sonra seni umursamıyor.

Maalesef koyamiyorum.

Yani adamin hobisi, tiyatro gayet de guzel bir hobi, neden istemeyeyim?

Sizi takmamasinin sebebi kurs ya da tiyatro degil, takmamasi. Tek bir lafimla kendi gittigi kursu birakan sevgilim olsa neden takayim, nasilsa her dedigimi yapiyor. Kendimi sallanmayan, cok da istenmeyen, ehh takildigim biri konumuna dusurmem ben, gururumun yerlerde gezmesi benim icin ayrilmaya yeterli bir sebep. Beni umursasin diye bekleyip adamdan sevgi dilenecek, pesinden kosacak kafayi coktan gectim, sevgi , ilgi gosteren deger veren insanlar benim gozumde kiymetli. Yerlerde surunmekten keyif mi aliyorsun kuzum?

Aile haklı hanımlar
Ben olsam ben de çocuğumu tiyatrodan geri bıraktıran sevgilisini istemezdim, nabıcan olm bu kıskancı derdim. Bir tanesinde en azından yeteneğin gelişiyor, ötekiyle körelirsin derdim.

çünkü tiyatro zaman ve emek isteyen bir uğraş. uzun yıllar tiyatroda oynadım, eve erken gitmeyi özler oluyordum. sadece kursla kalmıyor o iş kurs dışında da çalışıyorsun, repliklerini tekrar ediyorsun vs.

sahneye çıktığındaki o hakimiyet hissi, alkışlar, ışıkların parlaması üzerine... bu muhteşem hisleri yaşamasına engel mi olacaksın çocuğun, umarım devam eder

Burda neden beni suçlu görüyorsunuz ama kendinizi benim yerime koyun bir de sevgilin senin istemediğin bir şeyi yapıyor inadına yapmaya devam ediyor ve o etkinlikten çıktıktan sonra seni umursamıyor.

sorun burada işte. sevgilin neden senin istediğin şeyleri yapsın ki kendi istekleri yok mu?

Aslen pek hoş bulmadım ama her tiyatro kursuna gidene de sanatın gereğini yerine getiriyor diyemeyiz.
Sonuçta bir çok profesyonel insan bile rol arkadaşlarına aşık oluyor, ne olaylar ne entrikalar

Ben sevgilinin yerinde olsam,senin için tiyatro kursuna gitmesem sonra olur ya Allah büyük ayrılsak senin burnundan getiririm valla..

Ayyy bende sizin gibilerin sevgilisiz kalmasını istiyorum

bende ya..
artik cidden sinir oluyorum böyle insanlara..
sevgili ciftler yakinimda bulununca ne oluyorsa anlamiyorum..
birden kiz gelip gözüme sokar gibi yiyisiyor sevgilisiyle..
sanki elinden calicam..
halbuki dönüp yüzlerine bile bakmamism.. görmezden gelmeme ragmen..
nedir bu kiskanclik krizi bir anlasam..

Futbol maçına giden bir erkeği kıskanmak gibi bir şey olmuş Rahat bırakın bence.

Boyle daha sıkıcı biri olursun onun için .. abartili davraniyosun bence gitsin hem eglensin hem desarj olsun hemde baska seylerle vakit harcicagina boyle guzel şeylerle ilgilenmesi cok hos arkadaşlariyla her aksam okey gitse daha mi iyi evlenince evden cikarmassin adami onunda kendi icin yaptığı biseyler olsun seninde.. birbinize tasma takmayin özgürlük saglayin

Senin kadar kiskancm. SENDE GİT kursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…