Konuya açıklık getirmediğim için böyle yapıyorsunuz ama inanın dediğim gibi oradan çıkınca bambaşka biri oluyor ben onun için hiç yapmam dediğim fedakarlıkları yaptıysam ve o bu fedakarlıkların üstüne kurulduysa bende istiyorum. Kurstan çıkınca beni umursamıyor 2 gün boyunca tüm hafta sonunu o kursa ayırıyor ve hafta içide sadece 1 2 saat görüşebiliyoruz.
Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Burda neden beni suçlu görüyorsunuz ama kendinizi benim yerime koyun bir de sevgilin senin istemediğin bir şeyi yapıyor inadına yapmaya devam ediyor ve o etkinlikten çıktıktan sonra seni umursamıyor.
Canım bak sen mesleğin gereğisin ama o hayatının ilerleyen yıllarında bunu düşünmüyor ki. Üstüne bu sene sınavı var çok çok olaylar var gitmesini istemediğim. Ailesi sınavını etkileyiceğini düşündüğünü için benimle görüşmesini istemiyor ama aslında hiç bir zararım yok o tiyatroya gitmeye devam ediyor mesela.
Konuya açıklık getirmediğim için böyle yapıyorsunuz ama inanın dediğim gibi oradan çıkınca bambaşka biri oluyor ben onun için hiç yapmam dediğim fedakarlıkları yaptıysam ve o bu fedakarlıkların üstüne kurulduysa bende istiyorum. Kurstan çıkınca beni umursamıyor 2 gün boyunca tüm hafta sonunu o kursa ayırıyor ve hafta içide sadece 1 2 saat görüşebiliyoruz.
Burda neden beni suçlu görüyorsunuz ama kendinizi benim yerime koyun bir de sevgilin senin istemediğin bir şeyi yapıyor inadına yapmaya devam ediyor ve o etkinlikten çıktıktan sonra seni umursamıyor.
kızın kalbine inecekAslen pek hoş bulmadım ama her tiyatro kursuna gidene de sanatın gereğini yerine getiriyor diyemeyiz.
Sonuçta bir çok profesyonel insan bile rol arkadaşlarına aşık oluyor, ne olaylar ne entrikalar
Ama uyarmak lazım, ne malum sadece rol çalıştıklarıkızın kalbine inecek
Ayyy bende sizin gibilerin sevgilisiz kalmasını istiyorum
sahneye çıplak mı çıkacakmış
Ama uyarmak lazım, ne malum sadece rol çalıştıkları
Turkan soray kanunu koysun. Kimseyle öpüşmesin.
bittim bu yorumlara gülmekten kızımı uyutamadım acıyın banaünlü olup seni bırakacak korkusunu yaşıyorsun dimi ....
asıl mesele bu dimi brütüs
aynen ünlü olup seni bıraksın...
Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?