- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
çok hayırlı bişi yapmışsınız tebrikler(!) zihinleriniz kirli. kurs ya kurs bu. biraz kültür, bilgi birikim edinmekten mükemmel hiçbişiy yoktur.Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Hahaha:),guzel bi tesaduf tatlimArtık yorum yapmama kararı aldım yine ben yine sen :) Aynı bilgisayarda olsak bu kadar olur yani..
Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Madem öyle sende git o tiyatro kursuna yazıl. Birşey varsa öğrenmiş olursun ayrıca da biraz sosyalleşmiş olursun.Böyle birşey olmasa zaten neden gitmemesini isteyeyim ki . Tiyatro kursundan çıkınca bana çok soğuk davranıyor arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. Beni önemsemiyor 2 gün boyunca sonra hafta içi yine aynı oluyoruz bu durum inanın canımı sıkıyor.
neden bıraktın kiBende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
2 numaraya bayıldım pofudukaçılın ben tiyatro kursundan geliyorum.
1- ısınmaya başlarken, kişiliğinizi ardınızda bırakıyorsunuz. o sahnede sizin yaşınız, cinsiyetiniz, mesleğiniz, toplumsal statünüz vb kavramlar olmuyor. tamamen rolün özelliklerine bürünüyorsunuz ve karşınızdaki kişiyi de öyle görüyorsunuz. bir erkek çok samimi bir sahneyi bir kadınla oynayabileceği gibi, bir erkekle de oynayabilir. ve aynı duyguyla oynamak zorundadır. rol budur.
2- neden bilmiyorum ama orda çok farklı bir aile ortamı oluşuyor. 50 yaşındaki bir ablanın 20 yaşındaki üniversite öğrencilerine, hem de kızlı erkekli, kol kanat gerdiğini biliyorum. orda kimse kimsenin cinsiyetini umursamıyor, herkes birbirini 'birey' olarak görüyor. arada çürükler çıkmıyor değil ama o kurslarda çılgın seks partileri dönmediğine sizi temin ederim.
3- aynı şekilde kıskançtım, hatta çok daha abartılıydı benimki. sevgilim derste bi kızla yanyana otursa olay çıkarırdım ama kurstan sonra geçti. örtük kazanım diyoruz buna.
4- o dönem birinin çok yoğun tacizine uğramıştım ve tedavi olmayı şiddetle reddediyordum. birkaç intihar teşebbüsüm olmuştu. kursa başladıktan sonra toparlamaya da başladım. en azından biri omzuma dokunduğunda sinir krizi geçirmemeye başladım ilk başta. sonra zamanla düzeldim. şimdi o adamın ismi geçip de hafızamı tetiklemediği sürece normalim. bir başka örtük kazanım.
5- sabah ilk işim sevgilimi arayıp takdir etmek olacak. çünkü asla köstek olmadı. arıza çıkarsaydı eğer, çok zor bir dönemden geçiyordum, yeterince derdim vardı, mücadele edemezdim. ve muhtemelen şu an bu satırları yazabiliyor olmazdım.
harry potter'da albus dumbledore diyor ki: kim olduğumuzu belirleyen, yeteneklerimizden çok, seçimlerimizdir.
İyi halt ettin diyesim geliyor, kusura bakma. Ya bir rahat bırakın insanları da kendinizi de. Kısıtlamaktan kısıtlanmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum kiBende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
bence sen kendine güvenmiyorsun.. bana göre ilk önce kendinden emin ol..Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Böyle birşey olmasa zaten neden gitmemesini isteyeyim ki . Tiyatro kursundan çıkınca bana çok soğuk davranıyor arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. Beni önemsemiyor 2 gün boyunca sonra hafta içi yine aynı oluyoruz bu durum inanın canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?