Sevgilimi tiyatro kursuna gitmemesi konusunda ikna etmek istiyorum lütfen yardımcı olun lütfen :((

Yanlış davranıyorsun. Bir kere gitme dediysen ve gitmeyi seçtiyse bırakacaksın gitsin. Zorla elinde tutmaya çalışmanın, oyuncak bebeğini çekiştirir gibi çekiştirmenin manası yok. Bırak gitsin, hem arkadaş ortamı sayesinde senin için bir sadakat testi de olur. Yanlış yapabilecek adamı evlenmeden önce serbest bırak ki yapıyor mu yapmıyor mu gör. Sonra evlendikten sonra eşim değişti diyen kadınlardan olursun. Öyle birşey yok, sen evlenmeden önce adam yanlış yapmasın diye her yolunu tıkarsan gerçek yüzünü göremezsin, evlendikten sonra görürsün. Adam değişmiş olmuyor yani sen yüzünü yeni görmüş oluyorsun. Serbest bırak, böyle davranma.. Hem gerçekten istiyorsa bunu yapsın içinde kalmasın, bir daha bugünler geri gelmeyecek. İleride, ben eskiden tiyatro kursuna gitmeyi çok istemiştim, senin yüzünden gidemedim derse inan çok üzülürsün..

Sizin değil sevgilinizin yerine koyabiliyorum kendimi.
Tiyatro değil ama ben de aylardır cumartesi-pazar her haftasonu minimum günde iki saat, çoğu zaman 3 hatta bazen 4 saat eğitim/antrenman yapıyorum. Haftasonları gelsin diye iple çekiyorum. Benim bu kadar severek yaptığım bir şeyi sevgilim sadece "ben istemiyorum" diye engellemeye, benden almaya çalışsa tek diyeceğim şey "oldu görüşürüz" olurdu.

Ciddi anlamda sevgilim bana bu kadar saygı duymuyorsa ben de ona duymazdım.

Ay böyle konuları okuyunca bana baygınlık geliyor sevgiliniz nasıl dayanıyor acaba ya insanlar hayatında biri var diye sosyal hayattan elini mi çeksin hiç aktivitesi olmasınmı tiyatro bir sanattır ve bununla ilgilenmesi çok güzel belli ki mutlu olacak gören de kızlar karşısında soyunacak sanır ne yani evlenseniz tiyatro izlemeye gitmez misiniz hayret valla kıskançlığın bu kadarı eve bağlayın bari dışarı da çıkmasın mazallah kız görür yolda da aklı kayar.

Sanat düşmanı seni pis kıskanç. Fesat seni :))) bırak ne yaparsa yapsın ya ilerde bu kadar üstüne düştüğün değer verdiğin için pişman olucaksın :)

Güzelim sen guvenmiyor musun bu adama, birak neyden zevk aliyorsa onla ilgilensin

Benim erkek arkadasim üniversitede ve sonrasında dans eğitmenliği yapmis sonra birakmis
Biz tanistigimizda o bana sormadan ben devam et dedim, çünkü onun zevki bu uğraş ve belki de gelecekte çok güzel yerlere gelecek, buna nasil engel olabilirim
Ki düşün yani dans partner yakin temas falan da olabiliyor ama ben tüm kiskancligimi yendim ve kendim istedim dansi birakmamasini

Lütfen kimsenin önune bu şekilde engel koyma, seni birakir yine de tiyatroyu birakmaz

Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.

Hata etmişsin. Eskiden bana sorarlardı ; Farzet ki yurtdışına gidip 1 yıl kalacaksın ya da daha uzun süre ama eğitim göreceksin. Fakat bir yandan sevgilin var "gitmeni istemiyor". O zamanlar saf s.l.k ben "ay kıyamam bırakamam olmaz" derdim. Şimdi o kadar kazıktan sonra daha soruyu bitirmeden, cevabı verir "evet giderim " derim.

Kimse için sevdiğin şeylerden, hayallerinden vazgeçmeyeceksin. Zaten o bunu görünce de sana saygı duymasını öğrenmeli, öğrenemiyorsa saygısız insanla zaten olmaz.

Sen vazgeçtin kurstan, al bak o vazgeçmedi gördün mü ?
Bence doğru da yapıyor, yanlışı sen yapmışsın :)

Kurs çıkışı senle çok ilgilenmiyor belki rahatlamış hissediyor ve sohbet etmek istemiyor çok fazla. Sen de onun kurs günlerine bir kurs ayarla ve vaktini kendine ayır, çünkü o öyle yapıyor.

Kaç yaşındasınız bu arada ?

Cocugun annesi degil sevgilisi ol

Tiyatro sevgisi çoğu 'şeyin' üzerinde olmalı zaten.

Çocuğun tapusunu da verdiler mi elinize? Ne demek gitmesini istemiyorum?

İkisi de S ile başlıyo diye Sevgili-Sahip kavramlarını mı karıştırıyosunuz ne yapıyosunuz anlamıyorum ki ben.

Aynısı sevgiliniz icin de gecerli tabi. Sizin tapunuz mu varmış elinde? Nasıl sebep oluyo sizi gittiginiz kurstan ayrılmanıza?

Kendinizi geliştirmek, bi yeteneginiz varsa onun üzerine eğilmek sizin de onun da en dogal hakkı. Niye yaptıgınız güzel şeylerden birbirinizi alıkoyasınız ki? Birbirinizin hayatındaki iyi seyleri desteklemek dururken köstek olmayın lütfen.

Tiyatrodan çıkınca sizinle soguk konusmasına gelince de bence hem biraz siz öyle algılıyosunuzdur zaten tetikte oldugunuz icin. Biraz da yaptıgı seye karşı oldugunuz icin o soguk konusuyodur sizle paylaşamıyodur. Prova söyle güzel gecti diye anlatsa belli ki burnundan getireceksiniz nasıl sıcak konussun?

Ayrıca sevgililik birbirine patronluk taslanarak yürümez. Yapma etme ne ya? Karşılıklı birbirinizin emir eri misiniz siz de kursa gitme deyince tamam komutanım diyosunuz yapmayın sunu.

Kimi bulamaz kimi bilemez işte.. Benim sözlüm tiyatroya gitse oyununu en ön sıradan izlerdim avuçlarım patlayana kadar da alkışlardım, gurur duyardım onu sahnede görünce.

Bence senin derdin tiyatrodan ziyade ilgisizliği şekerim çocuğa tiyatroya gitme dersen onun için itici olursun ama sen çalışmadayken görüşemediğimiz için seni çok özlüyorum, tiyatro çalışman bitince bana biraz daha fazla zaman ayırabilir misin desen sevimli olursun. Benden söylemesi

Kıskanç biri değilimdir fakat kıskanç insanların elinde olmadığını biliyorum kıskanmanın.
Belliki engelleyemiyorsunuz kendinizi.
Bunun yolu var mı bilmiyorum fakat bu konuda artık ona pek söz soylememenizi öneririm.
Siz direndikçe daha kıymetli olacaktır.
Tiyatro muazzam bir sanat, heves ettiyse bırakın gevesini alsın. En azından ileride sizi suçlamaz.
Haftasonları size ilgisiz gorunmesinin nedeni belkide ön yargılarınızdır. Oyle değilse siz aramayın onun aramasını sağlayın.
Sizde kendinize bir kurs bulun, hatta o bıraktığınız kursa devam edin.
Sevgilinizle aynı tiyatro kursunada gidebilirsiniz :)
Bu arada bir tavsiye; kişiler hobileri hakkında konuşmayı, paylaşmayı çok sever.
Sizde bu konuda bilgi edinip konular açıp konuşabilirsiniz. Hoşuna gidecektir. Hemde sizde faydalanılırdınız.
Tiyatroya da gidin birlikte

Neden ayrılamayasın ki gecen seneyle bu senenin farkı nedir damarına basıyosa gayette ayrılırsın.. Tabikide ayrılma bu arada böyle bi sebepten dolayı o ayrıda.. Gereksiz canım bence kıskanclıgın hobı edınmıs cocuk kendıne belkıde hep hevesıydı bırak gıtsın mudahale etmesen belkı hevesı kacıcak bı sure sonra kendılıgınden bırakcak ama sen gitme dersen inada binme ihtimalide var bunun bence.. Ama böyle bi sebepten ayrılık getirme bile aklına derim ben..

ben mi fazla rahatim yoksa siz mi insanlari sik bogaz ediyorsunuz anlamadim??
neden sizde eslik etmeyi denemiyorsunuz, bir de insanlara ne yapmalari gerektigini soylemekten vazgecin, rahat birakin.

Canm senin hobin olan bir seyi sevgilin yapmani istemese ne dusunursun?,seni bogmaz mi? Skilmaz misin? Anlayisli olmasini beklemez misin? Sokakta bile binlerce insan geciyor onumuzden tiyatronun ayricaligi ne

Artık yorum yapmama kararı aldım yine ben yine sen :) Aynı bilgisayarda olsak bu kadar olur yani..

1-Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse ...
Buraya takıldım neden ayrılamayacagını bılıyormus?Kimse vazgecılmez degıldır neden adamları havalara sokuyorsunuz böyle..ayrılamayacagımı bılıyor ıstedıgımı yapmaz..Eeee evlenınce o zaman hıc yapmaz ...Neden tavız verıyorsun?

2-Madem adam tıyatroyu bu kadar sevıyor ve gıtmek ıstıyor,sen de kıskanıyorsan sen de onunla kursa katıl cok hosuna gıder...

3-Ya da onun sana yasaklamıs oldugu bırsey varsa onu yap aynı seyı hıssettır..

Valla aklımdan geçeni aynen yazmazsaö çatlarım. İnşallak ayrılırsınız da sanatımız sizin gibi Yoz düşünenler yüzünden gerilemez

Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.

Sen onun isteğiyle gittiğin kursu bırakarak ona taviz vermişsin, ozaman tavrını koysaydın sana saygısı olurdu..Şimdi kurs günleri sana mesafeli diğer günler normale dönüyo sende bunu kabul ediyosun sadece söyleniyosun..Niye kendine bunu yapıyosun ki güvenmiyosan madem ayrıl ayrılmıycamı biliyo ne demek..O zaman bu adam aldatır da herşeyi yapar yani ne de olsa ayrılmıyo diye..Kendine güven azıcık nedir yani tiyatroya gitsin sende git niye bu kadar kısıtlama merakı..

Erkekler oyuncak değil bir ilişkiye başlarken bu adamı nasıl degistiririm diye olaya bakan kadınlar bu adama ayak uydurabilir miyim yaşam tarzlarimiz benzer mi diye baksalar bunlar hiç olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…