Yanlış davranıyorsun. Bir kere gitme dediysen ve gitmeyi seçtiyse bırakacaksın gitsin. Zorla elinde tutmaya çalışmanın, oyuncak bebeğini çekiştirir gibi çekiştirmenin manası yok. Bırak gitsin, hem arkadaş ortamı sayesinde senin için bir sadakat testi de olur. Yanlış yapabilecek adamı evlenmeden önce serbest bırak ki yapıyor mu yapmıyor mu gör. Sonra evlendikten sonra eşim değişti diyen kadınlardan olursun. Öyle birşey yok, sen evlenmeden önce adam yanlış yapmasın diye her yolunu tıkarsan gerçek yüzünü göremezsin, evlendikten sonra görürsün. Adam değişmiş olmuyor yani sen yüzünü yeni görmüş oluyorsun. Serbest bırak, böyle davranma.. Hem gerçekten istiyorsa bunu yapsın içinde kalmasın, bir daha bugünler geri gelmeyecek. İleride, ben eskiden tiyatro kursuna gitmeyi çok istemiştim, senin yüzünden gidemedim derse inan çok üzülürsün..Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Sizin değil sevgilinizin yerine koyabiliyorum kendimi.Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Cocugun annesi degil sevgilisi olSevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Sevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Canm senin hobin olan bir seyi sevgilin yapmani istemese ne dusunursun?,seni bogmaz mi? Skilmaz misin? Anlayisli olmasini beklemez misin? Sokakta bile binlerce insan geciyor onumuzden tiyatronun ayricaligi ne
al birini vur öbürüne o zamanBende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Valla aklımdan geçeni aynen yazmazsaö çatlarım. İnşallak ayrılırsınız da sanatımız sizin gibi Yoz düşünenler yüzünden gerilemezSevgilim tiyatro kursuna gidiyor ve ben bu kursa gitmesini hiç istemiyorum ne bileyim insanlar önüne çıksın bir şeyler sergilesin istemiyorum kıskanıyorum bu konuda ne kadar direttiysem bir türlü vazgeçiremedim. Sadece haftanın 2 günü yerine 1 günü gitmeyi seçti ama ben hiç gitmemesini istiyorum geçen sene de aynı kursa gitmek istiyordu ama ilişkimizin başında olduğumuz için kolay vazgeçmişti. Şimdi ondan ayrılmayacağımı bildiği içinse diretiyor bana karşı nasıl ikna edebilirim lütfen yardımcı olun bana , bu konuda sanırım fazla sıktım onu farkındayım ama istemiyorum artık onu sıkmadan nasıl ikna edebilirim tiyatrodan nasıl soğutabilirim
Bende sadece o istiyor diye bırakmıştım gittiğim bir kursu.
Sen onun isteğiyle gittiğin kursu bırakarak ona taviz vermişsin, ozaman tavrını koysaydın sana saygısı olurdu..Şimdi kurs günleri sana mesafeli diğer günler normale dönüyo sende bunu kabul ediyosun sadece söyleniyosun..Niye kendine bunu yapıyosun ki güvenmiyosan madem ayrıl ayrılmıycamı biliyo ne demek..O zaman bu adam aldatır da herşeyi yapar yani ne de olsa ayrılmıyo diye..Kendine güven azıcık nedir yani tiyatroya gitsin sende git niye bu kadar kısıtlama merakı..Böyle birşey olmasa zaten neden gitmemesini isteyeyim ki . Tiyatro kursundan çıkınca bana çok soğuk davranıyor arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. Beni önemsemiyor 2 gün boyunca sonra hafta içi yine aynı oluyoruz bu durum inanın canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?