- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Ablalarında değil sevgilinde sorun var.
Bir şifre, meraklı görümce sorununu çözer.
Benim de kucuk erkek kardesim var. Dusundum de ben de olsam merak eder okurum belki, fotoya da bakarim ama bunu kendime saklarim, ne anneme ne de baska birine anlatirim. Sadece merakimi gideririm, kucuk kardesim buyuyup de kiminle konusuyor diye. Sevdigimden yani. Ama bunu asla baskasiyla paylasmam. Ozeli ne de olsa.
Gene değişsin.Şifre var zaten . Fakat biliyorlar .
Terbiyesizler.!
Sevgiline söyle tlfonuna şifre koysun.
Gene değişsin.
Kardesimi dusununce benimde bakasim okuyasim gelir kesin merakimdancanim benim. Ama simdi benim gorumcem kalkipda sevgilimle /kocamla mesajlarimi okuyacak ha? Cok kizarim bi sifre koysa fena olmaz yani. Ama normal karsilamasi sakincali nasil anlatcan ki sonucta
Benimde kardeşimin sevgilisi var..bizde çok merak ediyoruz,bide 5 kız kardeşiz ..5 görümce kardeşimin ağzı çok sıkıdır,adını bile zor öğrendik ,geçen de nosu bulup watsapp dan resmine bakmistik..iletisime gecsek cok kizar ama merak iste...bi heves,bi sevinç oda..bence büyutmeyin,kardeşlerini sevdiklerin den sizi merak ediyorlardır
Bilmiyorum ben öi abartıyorum . Özel bir konu hakkında olabilirdi o mesaj . Yanlış bence
Bende guldum kendimeGüldürdünüz :) şifre var zaten . Ama sevgilime göre amaaan ne olacak . Alt tarafı iki üç fotoğraf mesaj
Bilmiyorum ben öi abartıyorum . Özel bir konu hakkında olabilirdi o mesaj . Yanlış bence
Bende guldum kendime
Erkeklerin mantigi biraz ilginc . Fazla duzmadem ozel bi mesaj olabilmesi gibi bi durum var . Ordan giris yapin ya gorseler ne buyuk rezillik olur diye . Abartin biraz da belki ise yarar
Evet yanlis oldugunda suphe yok zaten. Ama sana soylemek istedigim, bir abla olarak verilebilen bir tepki bu. Merak iste. Msji okudum diye ileride evine duzenine karisacak degilim. Yani oyle bir korkun olmasini gerektiren bir durum yok bence. Sevgiline soyle sifre koysun. Konu oylece de kapansin yani.
İnsanın sevgilisi olsa bir türlü olmasa bir türlü...Çocuğun ailesi sizi öğrense bir yürlü öğrenmese bir türlü :))Merhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ?f
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?