sevgilimin ablaları telefonunu karıştırıp mesajımı okumuşlar

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Merhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ?

son durum: dün gece konuştuk bu meseleyi . ablasının bir işi varmış . telefonu o yüzden almış .o sıra ben mesaj atmışım . yanlışlıkla açmış .hemen teli sevgilime getirmiş . okundu işareti çıktı . haber et diye . sevgilim de zaten bana lüzumsuz ablalarım açmış dedi. yine de tepkimi gösterdim . dün sinirle sevgilimi dikkat etmeyen birisi gibi göstermişim . normalde otobüste bile mesajlaşmaktan rahatsız olur başkası görür diye. bu ilk defa oldu . bende kapattım konuyu

Son düzenleme:
Benim de kucuk erkek kardesim var. Dusundum de ben de olsam merak eder okurum belki, fotoya da bakarim ama bunu kendime saklarim, ne anneme ne de baska birine anlatirim. Sadece merakimi gideririm, kucuk kardesim buyuyup de kiminle konusuyor diye. Sevdigimden yani. Ama bunu asla baskasiyla paylasmam. Ozeli ne de olsa.

Bilmiyorum ben öi abartıyorum . Özel bir konu hakkında olabilirdi o mesaj . Yanlış bence

Terbiyesizler.!
Sevgiline söyle tlfonuna şifre koysun.

Şifre var zaten biliyolar ama . Benim sorun ettiğim asıl şu : sevgilime nasıl bir tepki göstermeliyim . Şimdiden fesat gelin olmak istemiyorum . Sevgilim de ailesine çok düşkün ve tek erkek çocuk . Aile düşkünü olmasından korkuyorum

Kardesimi dusununce benimde bakasim okuyasim gelir kesin merakimdan canim benim. Ama simdi benim gorumcem kalkipda sevgilimle /kocamla mesajlarimi okuyacak ha? Cok kizarim bi sifre koysa fena olmaz yani. Ama normal karsilamasi sakincali nasil anlatcan ki sonucta

Güldürdünüz :) şifre var zaten . Ama sevgilime göre amaaan ne olacak . Alt tarafı iki üç fotoğraf mesaj

Benimde kardeşimin sevgilisi var..bizde çok merak ediyoruz,bide 5 kız kardeşiz ..5 görümce kardeşimin ağzı çok sıkıdır,adını bile zor öğrendik ,geçen de nosu bulup watsapp dan resmine bakmistik..iletisime gecsek cok kizar ama merak iste...bi heves,bi sevinç oda..bence büyutmeyin,kardeşlerini sevdiklerin den sizi merak ediyorlardır

İkidir böyle oluyor . Abartıyosun diyor . Çok korkuyorum . Ailesini tanımıyorum . Sevgilim ailesine çok çok çok düşkün .

Peki mesajını açıp okur musunuz

Bilmiyorum ben öi abartıyorum . Özel bir konu hakkında olabilirdi o mesaj . Yanlış bence

Güldürdünüz :) şifre var zaten . Ama sevgilime göre amaaan ne olacak . Alt tarafı iki üç fotoğraf mesaj
Bende guldum kendime
Erkeklerin mantigi biraz ilginc . Fazla duz madem ozel bi mesaj olabilmesi gibi bi durum var . Ordan giris yapin ya gorseler ne buyuk rezillik olur diye . Abartin biraz da belki ise yarar

Evet yanlis oldugunda suphe yok zaten. Ama sana soylemek istedigim, bir abla olarak verilebilen bir tepki bu. Merak iste. Msji okudum diye ileride evine duzenine karisacak degilim. Yani oyle bir korkun olmasini gerektiren bir durum yok bence. Sevgiline soyle sifre koysun. Konu oylece de kapansin yani.

Bende guldum kendime
Erkeklerin mantigi biraz ilginc . Fazla duz madem ozel bi mesaj olabilmesi gibi bi durum var . Ordan giris yapin ya gorseler ne buyuk rezillik olur diye . Abartin biraz da belki ise yarar

Aynen öyle . Benimkisi hele mantık abidesi . Diyorum haklısın diyor ama ablalarının laf dinlediği yok

Benden geldiğini görüp açıyolar . Ben özel bir şey yazmış olabilirim . İkidir böyle oluyor . Benim hiç hoşuma gitmiyor . Özel hayata saygı konusunda takıntılı bir yapım var . Şimdiden bir önyargım oluştu

İnsanın sevgilisi olsa bir türlü olmasa bir türlü...Çocuğun ailesi sizi öğrense bir yürlü öğrenmese bir türlü :))
Tabii iki ablasının yaptığının doğru olmadığı bir gerçek...
Siz yazdığınız mesajlara dikkat edin yinede sevgiliniz bundan rahatsız olmadıysa yapacak bir şey yok.
Şahsen ben erkek kardeşimin telefonunu karıştıracak olsam kesin 3.dünya savaşı çıkar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…