sevgilimin ablaları telefonunu karıştırıp mesajımı okumuşlar

Hiç tasvip etmem, yapmamda.
Ama Türk kadınları için çok normal
Eş-kardeş herkes erkeklerin telefonunun peşinde

Birbiriyle herseyi paylasan bir aile ise diyecek birsey yok gibi. Belki sevgilinin hosuna gutmistir bu durum. Eger bilinmesini istemeseydi buna izin vermezdi zaten. Demekki sevgilin buna çanak tuttu. Hadi hayirli olsun umarim kahve yapmayi biliyorsundur. Köpuklusunden

İkidir böyle oluyor . Abartıyosun diyor . Çok korkuyorum . Ailesini tanımıyorum . Sevgilim ailesine çok çok çok düşkün .
Cok tatlilar :)dusun seni ne kadar onemsiyorlar ki takipteler. Bence tadini cikart
Insallah cok mutlu olun, tek derdiniz bu olsun

Yıl oldu 2015, teknoloji çok gelişti. Adamlar boşuna mı akıllı telefon yapıyorlar? Bir şifre koyar sevgilin, olur biter yahu. Adamlar parmak izi okuyuculu telefon yapıyorlar, senden başka hiç kimse açamıyor o telefonu.

Gerçi telefonlar akıllı olsa ne olacak insanlar aklını kullanamadığı sürece. :)

Şifreyi biliyorlarsa o şifre kim için var? (garip).. Fotoğrafını göstermeleri hoş bir durum bana göre ama mesajlarını okumaları saygısızca. Çok özel bir şey de konuşuyor olabilirdiniz. Hiç mi düşünmüyorlar yani

Kızcan belki ama kardeşimin telefonunu bende karıştırıyorum geldiğinde yanıma....ama kimmseye sevgilisini gostermedim kendi merağımı giderdim :)))

Terbiyesizlik tabi ki. Benim sevgilim yok. Esimin kardesi de. Ben esime misal cinsel icerikli mesajlarda atarim ve duysam ki kardesi okumus inletirim ortaligi. Özel diye birsey kalmamis. Ama hatan sevgilinde. Ben olsam mj yazmayi bırakırdım. Anlar o zaman.

dün konuştum . okumadan vermişler buna . he canım he . okumadılar kesin. bu erkekler niye bu kadar saf?

o da en üçük kardeş . 22 yaşında. koca adam oldu. yanlı bence

konuştum dün . yanlışlıkla açmışlar , okumadan getirmişler telefonu . sevgilim de kızmış . öyle anlattı . ama okumadıklarına hiç inanasım gelmiyor.

Kardeşimin telefonunu tabiki karistiririm.neler karıştırıyor öğrenmek için .buna kimse karisamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…