- Konu Sahibi ananotherlife
-
Cok tatlilar :)dusun seni ne kadar onemsiyorlar ki takipteler. Bence tadini cikartİkidir böyle oluyor . Abartıyosun diyor . Çok korkuyorum . Ailesini tanımıyorum . Sevgilim ailesine çok çok çok düşkün .
valla ana kuzusu olup olmadığını bu konudan sanmıyorum anlayabileceğini
Terbiyesizlik tabi ki. Benim sevgilim yok. Esimin kardesi de. Ben esime misal cinsel icerikli mesajlarda atarim ve duysam ki kardesi okumus inletirim ortaligi. Özel diye birsey kalmamis. Ama hatan sevgilinde. Ben olsam mj yazmayi bırakırdım. Anlar o zaman.
Daha ne iki abimin ne en yakın arkadasımın ne eşimin gelen msjını açıp okumuslugum var.ayıp ya ne anlayacaklarsa.
saygısızlık yarın bı gun basınıza dert olur bu gorumceler
Bende küçük kardesimin mesajlarini okurum ama çaktırmadan gerçi son bir yildir yok birşey ama insan çok seviniyor küçük çocuk büyüyünceama okunması yanlış tabi zamanında esimin şifresini çözmüş gorumcemin kızlari adimi yapmış çok kızmıştım oda onlara kızmış
'Sen yanlış bulmuyor olabilirsin ama bana yanlış geliyor. Sorun kardeşlerinde değil. Bunu başkası da yapsa kızabilirdim çünkü ne olursa olsun ikimiz arasındaki muhabbetin bir başkası tarafından okunması beni rahatsız ediyor' gibisinden bir mesaj atabilirsiniz.
Küçücük çocuk değil ya, alınıp küsmez herhalde
Bi sure mesafeli davranin bence. Sebebini sorunca da . Huzursuz oluyorum mesajlarim okunursa diye rahat olamiyorum dersin
Zordur zormesafeli davranınca da olayı büyüten taraf oluyorum . ne zormuş bu sevgililik
Değiştirsin ozaman oda mı zor, erkek arkadaşın söylemese o şifreyi nasıl bilecekler....Şifre var zaten . Fakat biliyorlar .
Kardeşimin telefonunu tabiki karistiririm.neler karıştırıyor öğrenmek için .buna kimse karisamazMerhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ?f
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?