- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Ayy ne gordunuz ki telefonda da pisman oldunuz merak ettimKardesim lisedeyken onu takip etme adina bir kerelik telefonunu evde unutmusken bakma gafletinde bilunmustum. Ilk ve son oldu. Bilmemek mutlulukmus bazen onu fark ettim.
Ama sizin durum farkli sanirim cok sık yapiyorlar. Lackalasacak gibi duruyor. Hemen degil de boyle devam ederse konusmalosiniz tabi haklisiniz.
Ayy ne gordunuz ki telefonda da pisman oldunuz merak ettim
Sorun sevgilinde . Herseyi anlatiyordur . Ozel falan yalan olmus baksanaMerhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ?f
Ozeli sonucta diyerek sizde özel kismi ozellikten cikariyorsnz :))))Benim de kucuk erkek kardesim var. Dusundum de ben de olsam merak eder okurum belki, fotoya da bakarim ama bunu kendime saklarim, ne anneme ne de baska birine anlatirim. Sadece merakimi gideririm, kucuk kardesim buyuyup de kiminle konusuyor diye. Sevdigimden yani. Ama bunu asla baskasiyla paylasmam. Ozeli ne de olsa.
Gorumcelerin yaptigi cok ayip ama sevgilinin sana laf tasimasi da hos degil rahatsiz olacagini biliyo sonucta.Merhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ?f
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?