- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi ananotherlife
-
okundu işareti çıkıyor ya okudun da yazmadın dememem için . gece tartıştık bu konuyu . yanlışlıkla mesaj butonuna tıklamışlar . hemen getirmişler.benimde erkek kardeşim var ama ne ben ne de kız kardeşim telefonunu karıştırmayız.. koskoca çocuk eğer öğrenmemizi isterse kendisi gelip söyler zaten.. bu özel hayata müdahaledir ve hiç hoşlanmam öyle şeylerden.. hadi sevgilinizin ablaları bu ayıbı yapmış, sevgiliniz neden gelip size söylüyor ki? ilginç..
ablaları okumuş hoş olmamış peki anladıkta sevgilinin sana demesi çok mu hoş olmuş
Belki sizi merak ediyorlardır, hemen kötü düşünmeyin. Fakat anladığım kadarıyla sevgilinizin ailesine düşkün olmasından rahatsızsınız, bence dert edeceğiniz şey bu olmalı.
hem ne yazıyordu ki mesajdabak bende merak ettim. ..hadi söyle hadi konuş ne vardı o mesaj daaa
çok sık değil. iki kere oldu . fotoğraf ve bu . devam etmez inşallah.Kardesim lisedeyken onu takip etme adina bir kerelik telefonunu evde unutmusken bakma gafletinde bilunmustum. Ilk ve son oldu. Bilmemek mutlulukmus bazen onu fark ettim.
Ama sizin durum farkli sanirim cok sık yapiyorlar. Lackalasacak gibi duruyor. Hemen degil de boyle devam ederse konusmalosiniz tabi haklisiniz.
Resmini göstermelerini anlayabiliyorum merak etmişler seniama mesaj okumak olmamıs ya sen o sırada özel bişeyde yazmıs olablrdn o biraz sıkıntı ama yinede dikkatli davranman lazım bence sevgiline karsı tepki verirken demssn ya evin tek oğlu anne ablayı hep haklı görmesn diye dedm
sevgilin çok geniş
görümcen çok saygısız bence.
ablalarının okuyacağını bilerek tedirgin yazmak zorunda mısın?[/QUOTE]Benim ki sakız çiğner gibi sevgili değiştirir hiçbir kızı merak etmiyorum zaten bir gün ciddi düşündüğünü gelip bize gösterecek zaten görümceler pek bir heyecanlı maşallah merak etmişler seni.
Bence sevgilinde sorun...
Onlar zaten terbiyesizmis bari sevgilin twpki göstersin.
ay düşündüm de biz öyle mal mal konuşuyoruz ki bazen
başkası okusun istemezdim yani
sevgilinizle dilediğinizce cıvıtamayacaksanız telefonla mesajlaşma niye var
sevginizi dolu dizgin dile getiremeyecekseniz niye var
kesinlikle şifre şart
koymazsa yazışmayın yahu
dersiniz korkuyorum
Kardeşimin telefonunu tabiki karistiririm.neler karıştırıyor öğrenmek için .buna kimse karisamaz
Hiç tasvip etmem, yapmamda.
Ama Türk kadınları için çok normal
Eş-kardeş herkes erkeklerin telefonunun peşinde
Kızcan belki ama kardeşimin telefonunu bende karıştırıyorum geldiğinde yanıma....ama kimmseye sevgilisini gostermedim kendi merağımı giderdim :)))
Şifreyi biliyorlarsa o şifre kim için var? (garip).. Fotoğrafını göstermeleri hoş bir durum bana göre ama mesajlarını okumaları saygısızca. Çok özel bir şey de konuşuyor olabilirdiniz. Hiç mi düşünmüyorlar yani
İyi tüm aile seni öğrendi. .
Yakında istemeye gelirler. .
O zaman kendi koysun tavrını22 yaşında adam . çocuk değil ki . oldu olacak yanınızdan ayırmayın . mazallah başına bir iş gelir
Birbiriyle herseyi paylasan bir aile ise diyecek birsey yok gibi. Belki sevgilinin hosuna gutmistir bu durum. Eger bilinmesini istemeseydi buna izin vermezdi zaten. Demekki sevgilin buna çanak tuttu. Hadi hayirli olsun umarim kahve yapmayi biliyorsundur. Köpuklusunden
Değiştirsin ozaman oda mı zor, erkek arkadaşın söylemese o şifreyi nasıl bilecekler....
Yaptıkları saygısızlık...
Bence erkek arkadaşınla konuşmalısın..
Banka kartlarının şifrelerinide bilirler bunlar
Giderim walla, görümceyseler görümceliklerini bileceklerrdurun yangına körükle gitmeyin
yok mu bunun el kitabı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?