sevgilimin ablaları telefonunu karıştırıp mesajımı okumuşlar

ay düşündüm de biz öyle mal mal konuşuyoruz ki bazen
başkası okusun istemezdim yani
sevgilinizle dilediğinizce cıvıtamayacaksanız telefonla mesajlaşma niye var
sevginizi dolu dizgin dile getiremeyecekseniz niye var
kesinlikle şifre şart
koymazsa yazışmayın yahu
dersiniz korkuyorum

okundu işareti çıkıyor ya okudun da yazmadın dememem için . gece tartıştık bu konuyu . yanlışlıkla mesaj butonuna tıklamışlar . hemen getirmişler.

ablaları okumuş hoş olmamış peki anladıkta sevgilinin sana demesi çok mu hoş olmuş

okundu işareti çıktığı için söyledi .

Belki sizi merak ediyorlardır, hemen kötü düşünmeyin. Fakat anladığım kadarıyla sevgilinizin ailesine düşkün olmasından rahatsızsınız, bence dert edeceğiniz şey bu olmalı.

ailesini sevip sayar. bu çok güzel bir davranış .ama bazen aşırıya kaçıyor . kendinden çok fedekarlık yapıyor. neden diyorum evin tek erkek çocuğuyum diyor. bu da beni endişelendiriyor.
hem ne yazıyordu ki mesajda bak bende merak ettim...hadi söyle hadi konuş ne vardı o mesaj daaa

aşkım ne yapıyorsun yazmıştım . aşkım kelimesini görmeleri bile beni rahatsız eder

çok sık değil. iki kere oldu . fotoğraf ve bu . devam etmez inşallah.

strateji kuruyoruz resmen yahu hiç sevmem böyle şeyleri. sanırım kötü gelin olucam .

sevgilin çok geniş
görümcen çok saygısız bence.

bu ikinci . fotoğraf ve bu .yanlışlıkla oldu demişler. hemen getirmişler telefonu

ablalarının okuyacağını bilerek tedirgin yazmak zorunda mısın?[/QUOTE]
sanırım öyle . sevgilimin ilk sevgilisiyim diyebiliriz . diğeri çocukluk aşkıymış . bu yüzden meraklılar. uzun zamandır da beraberiz .

Bence sevgilinde sorun...
Onlar zaten terbiyesizmis bari sevgilin twpki göstersin.

kızmış zaten . bakalım zamanla göreceğiz. mesaj okuma ilk defa oldu zaten

şifre var zaten . telefonundan bir şeye bakacaklarmış .o sıra ben mesaj atmışım .yanlışlıkla bildirime tıklamışlar. okumadan sevgilime vermişler

yanlışlıkla açılmış ve hemen çıkılmış . sevgilime getirmişler . kıza mesaj at biz yanlışlıkla açtık diye

sevgilim yıl içinde okulda zaten . bu durum söz konusu olmaz. otobüste giderken bile mesajlaşmak istemez başkası görür diye . bu yanlışlıkla olmuş .

Erkek arkadasiniz gevsek kusura bakmayin. Ne münasebet telefon devamli ellerinde. Zaten bu is hep "telefon birsey icin lazimken birden mesaj geldi" seklinde olur. Kimse karistirdim kurcaladim hepsine baktim demez. Terbiyesiz insanlar. 8 yasindaki kizima arkadaslarindan gelen posta karti, dogumgünü veya ivir zivir kutlama zarflarini bile acmiyorum. Bunu kim göndermis diye sordugu zaman bilmiyorum kizim senin postan ben acamam diyorum. Amac ögrensin; izinsiz kimsenin mektubu, mesaji, özeli kurcalanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…