sevgilimin ablaları telefonunu karıştırıp mesajımı okumuşlar

sevgiline atacağın mesajların hepsinin başına "selam görümceler" yaz

Bende bir ablayım . Ama mesaj kurcalamıyorum . 29 yaşındaki kadın nasıl yapar bunu . Düşündükçe afakanlar basıyor . Evime müdehale edecek iki görümce canlanıyor gözümde . Bdv yüzünden paranoyak oldum iyice

Şimdiden uğraşmak istemiyorum onlarla . Ama tavırları hiç hoşuma gitmiyor . Önyargı oluştu bende.

tabiki de ön yargın olur mesaj okumak nedir yaa.

düşünsene sevgilinle çok samimisiniz ve özel mesajların var.... atıyorum bak mesela:

"hayatım evet bana aldığın jartiyeri giydim "

bu tarz bişey de yazmış olabilirdiniz

acaba devam ederler mi okumaya

ya da onları görünce masada falan telefonlarını görürseniz alın mesajlarını okuyun

Ben onlar gibi asla yapamam . Sevgilime nasıl anlatsam bu meseleyi . Ne zor şeyler bunlar . Görümce kaynanayla uğraşmak için mi geldik bu dünyaya . Sevgilim ana kuzusu mu değil mi anlamadım . Korkuyorum

hmmm,
ben olsam ilerleyen saatlerde başlayan özel bir yazışmamızın ortasında ortamın ısınmasına izin vermezdim,
sebebini sorduğunda ise kamuya açılmış bir telefonda böyle yazışmak hiç uygun değil falan derdim,
bak nasıl yeniliyor telefonun şifresini

Çok akıllıca sağolun :)

Ben onlar gibi asla yapamam . Sevgilime nasıl anlatsam bu meseleyi . Ne zor şeyler bunlar . Görümce kaynanayla uğraşmak için mi geldik bu dünyaya . Sevgilim ana kuzusu mu değil mi anlamadım . Korkuyorum

valla ana kuzusu olup olmadığını bu konudan sanmıyorum anlayabileceğini

'Sen yanlış bulmuyor olabilirsin ama bana yanlış geliyor. Sorun kardeşlerinde değil. Bunu başkası da yapsa kızabilirdim çünkü ne olursa olsun ikimiz arasındaki muhabbetin bir başkası tarafından okunması beni rahatsız ediyor' gibisinden bir mesaj atabilirsiniz.
Küçücük çocuk değil ya, alınıp küsmez herhalde

Bende küçük kardesimin mesajlarini okurum ama çaktırmadan gerçi son bir yildir yok birşey ama insan çok seviniyor küçük çocuk büyüyünce ama okunması yanlış tabi zamanında esimin şifresini çözmüş gorumcemin kızlari adimi yapmış çok kızmıştım oda onlara kızmış

Daha ne iki abimin ne en yakın arkadasımın ne eşimin gelen msjını açıp okumuslugum var.ayıp ya ne anlayacaklarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…