- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Merhabalar sevgili kk hatunları . Durum bu . İki ablası var . Bugün sevgilime attığım mesajımı sevgilimden habersiz açıp okumuşlar . Sevgilim dedi . Hiç hoşuma gitmedi bu durum . Özelimiz bu . Daha önceden de yine habersiz kurcalayıp fotoğraflarımı annelerine göstermişler . Buna tepki gösterdiğimde sevgilim ne var ki bunda dedi . Ama bu bana saygısızlık gibi geliyor . Bu rahatsızlığımı nasıl belirtmeliyim ? Yoksa Ben mi kk yüzünden paranoyak oldum ? Şimdiden görümce fobisi mi oluştu yoksa ?f
Bende bir ablayım . Ama mesaj kurcalamıyorum . 29 yaşındaki kadın nasıl yapar bunu . Düşündükçe afakanlar basıyor . Evime müdehale edecek iki görümce canlanıyor gözümde . Bdv yüzünden paranoyak oldum iyiceİnsanın sevgilisi olsa bir türlü olmasa bir türlü...Çocuğun ailesi sizi öğrense bir yürlü öğrenmese bir türlü :))
Tabii iki ablasının yaptığının doğru olmadığı bir gerçek...
Siz yazdığınız mesajlara dikkat edin yinede sevgiliniz bundan rahatsız olmadıysa yapacak bir şey yok.
Şahsen ben erkek kardeşimin telefonunu karıştıracak olsam kesin 3.dünya savaşı çıkar :)))
sevgiline atacağın mesajların hepsinin başına "selam görümceler" yaz
Allah iyiliğinizi versin :)) sesli güldüm
fotonu görmeleri tamam da, msjlarını okumaları çok yanlış
aa yalan mı anacımyazda şöyle bi araba farı görmüş tavşan gibi kalsınlar
Bende bir ablayım . Ama mesaj kurcalamıyorum . 29 yaşındaki kadın nasıl yapar bunu . Düşündükçe afakanlar basıyor . Evime müdehale edecek iki görümce canlanıyor gözümde . Bdv yüzünden paranoyak oldum iyice
Şimdiden uğraşmak istemiyorum onlarla . Ama tavırları hiç hoşuma gitmiyor . Önyargı oluştu bende.
çok ayıp yaHadi fotoğrafı anlarım . Ama mesajı düşündükçe sşnirim tepeme çıkıyor
tabiki de ön yargın olur mesaj okumak nedir yaa.
düşünsene sevgilinle çok samimisiniz ve özel mesajların var.... atıyorum bak mesela:
"hayatım evet bana aldığın jartiyeri giydim"
bu tarz bişey de yazmış olabilirdiniz
acaba devam ederler mi okumaya
ya da onları görünce masada falan telefonlarını görürseniz alın mesajlarını okuyun
hmmm,
ben olsam ilerleyen saatlerde başlayan özel bir yazışmamızın ortasında ortamın ısınmasına izin vermezdim,
sebebini sorduğunda ise kamuya açılmış bir telefonda böyle yazışmak hiç uygun değil falan derdim,
bak nasıl yeniliyor telefonun şifresini
Sizde bir daha mesaj atmayın.. Tepkinizi anlar.
Özeline sahip çıksın.
Ben onlar gibi asla yapamam . Sevgilime nasıl anlatsam bu meseleyi . Ne zor şeyler bunlar . Görümce kaynanayla uğraşmak için mi geldik bu dünyaya . Sevgilim ana kuzusu mu değil mi anlamadım . Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?