• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGILIMIN ABLASI

çok sıkıntı ,ablasının yerine kendimi koyarsam ,hem aldığımı beğenmedi ,değiştirdi ,üstüne kardeşime dedi bizi birbirimize kattı,şimdiden böyleyse .. keşke almasaydım kesin derdim, durumun telafisi yok gibi duruyor ,belkı onun aldıgını gerı al nişanlınada dersin böyle saçma sapan mont yüzünden ablanı kırmanı ıstemıyorum özür dile ben dedim değiştir ben beğenmedim için değiştirmesini istedim ,baktım kendi yani sen ablasının aldığı daha hoşuna gittini anlayınca ozaman geri al bu gibi bir toparlanma olabilir

Keşke benim görümcede yıllar içinde bana bir mont almayı düşünecek kadar ince olsaydı. valla halinize şükredin. Sizi düşünüp mont almış ne güzel bir hareket. Bu inceliği göremeyen nice gelinler var. (Hediye falan meraklısı olduğumdan değil yanlış anlaşılmasın. Sadece düşünüp alması hoşuma gitti)

Bir mont rengi içinde askerdeki sevdiğinizi arayıp da bu konuda abla kardeşin tartışmasına sebep olmanızı eleştirdim.

askerdeki sevgilinle iletişim kurdugun kısıtlı vakitte ve orada onun caresiz kalıp canının daha cok sıkılıcagini bile bile anlatman bence yanlis olmus. daha simdiden ailesiyle sorun yasamasina sebep olursan eywah eywah....

İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?

Abla montu size mi aldı sevgilinize mi aldı, tam anlamadım ama kırmızı biraz iddialı bir renk. Ben olsam eğer giymeyeceksem mont sonuçta, ucuz bir şey değil, ziyan olmasın derdim ve sevgilime durumu usulünce anlatırdım. İşte rengi kıyafetlerim için falan pek uyumlu değil, siyah ya da mavi olsa daha rahat kullanırım vs diye. Ama sizin en büyük hatanız beğenmediğinizi kadının yüzüne vurur gibi hangi rengi alayım diye sormanız, gidip yeni aldığınızı göstermeniz ve sevgilinize şikayet etmeniz. Valla bu duruma herhalde bir çok insan bozulurdu. Bir şekilde aralarını yapıp gönlünü almaya çalışın. Evlenmeden kötü gelin damgası yemeyin, kolay düzelmez sonra durum.

Özellikle ilk vakit değişim vs olmamali. birbirinizi tanıyıp yanlis anlasilmamak adina..

Öte taraftan hediye bu. içten gelen yakistirilan seylerdir hediye..

Maalesef ki sevgilinize bunlari yetistirerek ileride gelin görümce iliskiniz belli oluyor..

Bu kafayla iki güne kavga kıyamet olursunuz siz.
Bence çok düşüncesizsin. Askerdeki adamı arayıp ablan triplere girdi diyorsun. Üstelik daha o ailenin hiçbir şeyi değilken 'triplere girdi' demek hoş değil.
Hediye almış, değitirmemeliydin bence. Bedeni küçük büyük olsa tamam ama o halde de giyilebilirdi.
Ya da bunu yapmak için sevgiline sorman, kıza gidip beğenmedim değiştireceğim ne renk alayım demen kaba bir hareket.
Bedeni olmadı, istediğim beden yokmuş, bunu aldım da diyebilirdin kırmadan. Askerdeki adamı doldurup ailesinin üstüne püskürtüyorsun. Zamanla ne o aile ne o adam bu şekilde karşılamamaya başlar.

Hediyeyi ben olsam degistirmezdim.
E degistirdiniz madem kadin da kendin bilirsin demis kotu bir sey mi bu? Begenmediginizi dusunup alindi belli ki.
Sevgilinize yetistirip olayi buyutmeniz hos degil. Ben de olsam cevap vermezdim.

Edit: Mont size degil sevgilinize alinmis. Ama bana gore yine haksizsiniz araya kavga soktugunuz icin. Ablan trip atiyor falan. Hos degil.

Son düzenleme:
İyi aksamalar. Yaklaşık 3 yıllık bo birlikteliğim var . Sevgilim su an askerde gelince söz falan düşünüyoruz. Ailelerimiz falan biliyor görüşüyoruz . Ablası mont almış. Sevgilimde begenmediysen git değiştir dedi . Bende Tmam dedim bugün değiştirmeye gittim . Ablasina sordum yinede mavi mi aliyim siyah mi diye . Onların aldığı kirmiziydi . Bi triplere falan girdi kendin bilirsin dedi sürekli . Montu aldıktan sonra ablasina gittim. Gösterdim montu falan bi değişikti bende hemen çıktım eve geldim oturmadim zaten. Sevgilime söyledim ablan böyle böyle bi triplere girdi diye. bu arada ablası evli ve hamile . Sevgilimde sinirlendi ablasını aramış siz niye böyle böyle yapiyorsunuz diye tartışmışlar. Bende şimdiden aramizin kötü olmasını istemedim. Niye söyledin falan dedim. Sevgilimde her zaman aynı şeyi yapıyorlar o zaman düzgün davransinlar sana herşeye karismasinlar ben değiştir dedim dedi. Ablasina mesaj attım bende kusura bakma gibisinden olay biraz fazla büyümüş dedim hamile hhamile uzulmesini istemedim açıkçası . Ama cevap vermedi . Ve mesaji gördü. SSizcene yapmalıyım ?
Off bu ne ya milletin gonlunj yapmakla mi ugrascan amma abartmislar pooff

Keşke rengini sormaktansa ablacım sağ ol çok güzeldi ama kırmızı her şeyime uymadığı için siyahla değiştirdim en azından her zaman giyerim falan gibi şirinlikler yapsaydın. abla da abartmış gerçi ama uzatılacak bir şey yok. Görüştüğünüzde söylersin bu yüzden değiştirdim diye

Kusura bakma ama kardeşime mont alıcam
Kız arkadaşı onu gidip değişterecek (olabilir bu kısma takılmam)
Bana mavi mi siyah mı diye soracak (sen bilirsin derim bende)
Sonra geleceksin bana montu göstereceksin
Kendi aldığımdan güzel değilse tabi ki fena değil der geçerim
yada beğenmediğimi hissettiririm :)

Sonra gideceksin kardeşime bıdı bıdı yapacaksın
O da beni taaa askerden arayıp azarlayacak..

Kardeşte, sende
Ne yaparsanız yapın umrum da olmazsınız.

kadın hediye alıyor, beğenmiyorsun... Git değiştir neden tekrar rengi hakkında soruyorsun? Benim aldığımı beğenmemişsin bir daha niye bana soruyorsun? Üstüne resmen erkek arkadaşını dolduruyorsun. Ne olmasını bekliyordun?

Massallah size bi renk yüzünden güzelim görümceyle acmissin arayi baskalrin görümcesi cöp almaz birde nisanlini sisirip üstüne salmissin yani ayip yaptigin bence özür dile

Sacmalamis ablasi ne olmus degismissen. Sormasaydin keske o olgunlukta degiller belli ki bir daha ki sefere he he de kendi bildigini yap bence.
Aman görümce yanlis hic bise yapmamis sadece kirilmis konu sahibi begenmedigini gözüne sokmakla kalmamis dalga gecer gibi terkrar renk sormus ve askerdeki abiyi hamile ablasinin üstüne salmis bidr böyle bak konuya bence hatali konu sahibi begenmediysen giymessin olur bedeni olmadi diye söyleyip gidip o renkte baska beden yoktu bunu aldim ayagina baska renk alabilirdi kimseyi kirmadan

ow melek yüzlü şeytan misali olmuşsun valla.
Bence de hediyeyi değiştirmekle hata yapmışsın hadi değiştirdin, sevgiline neden gidip ablan triplendi dye şikayet eder gibi konuştun? cıx cıx yanlış hareketler bunlar.

Valla ben olsam bende cevap vermem,ya da cevap verir daha da korkudan eve gelemezdin.

Saçma çünkü yaptığın değiştirmeye gitmişsin beğenmeyip o zaman bana niye soruyor derim.Üstüne gidip beni kardeşime şikayet edip yetiştiren biri daha da samimiyetimi kazanamazdı.

Görümce sabırlıymış.

Ben olsam daha sana bi çöp bile almam

Daha içlerine girmeden karıştırmışsın aileyi

Back
X