Sevgilimin ablasının düğünü

likethemovies

nothing lasts forever
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
397
294
33
Merhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.

İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum

ilk defa orada karşılaşacaksınız
telştan sizinle çok ilgilenemezler siz üzülürsünüz değer vermediler diye
ilgilenseler de oradaki gelinden biraz rol çalar gibi olur, çünkü gündem o gün kendisi

üstelik daha 7 aylık taze sevgilisiniz
allah korusun ayrılsanız belki fotograflarda kalıcaksınız sonrasında

orada akraba ve tanıdıklar sizi gelinin kardeşiyle gördüğünde ne sıfata sahip olduğunuzu merak edecekler
sözlü mü kız arkadaş mı vs. hele ki evlilik düşünüyorsanız ama daha o zamana çok varsa şimdiden bütün akrabaların karşısına çıkmak bence riskli.

artık sevgilinizin ailesiyle sürekli görüşmek hal hatır sormak özel günlerde onları da kutlamak zorunda kalacaksınız

bu sebeplerden ben gitmezdim

Ben de gitmezdim sanırım.
Ama eğer arkadaş grubumuz varsa, kalabalık olacaksak grupça, o zaman belki giderdim.
Sevgiliniz sizle ilgilenemicek çünkü, işi gücü olur onun. Buna bozulmayın..
Ailesi de ilgilenemez, hatta o stres, heyecanla sizi doğru dürüst göremezler bile.
Bütün bunlara bozulmayacak, üzülmeyecekseniz gidin..

Sade, tek renk kısa bir elbise giyebilirsiniz, topuklu ile.

Elbise düşünmekten bunları hiiiç düşünmemiştim. Gelmem dersem de sevgilime ayıp olmaz mı aylar önce söyledi

Evet evet arkadaş grubu var. Kısa elbise çok isterdim ama uygun olmaz diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…