- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Neden kiben olsam düğüne gitmem
Yani beni biliyolar ama şehirdışında okuyoruz hiç fırsat olmadı ki tanışmaya.. Üzüldüm şimdi.Bende gitmezdim. Ailesini tanisaniz neyse.
ya böyle ya hiç.hem sade hem şık cokos Eki Görüntüle 1849507
Aradığımı buldum sayenizdehem sade hem şık cokos Eki Görüntüle 1849507
Yani beni biliyolar ama şehirdışında okuyoruz hiç fırsat olmadı ki tanışmaya.. Üzüldüm şimdi.
Neden ki
Arkadaşlarımızla olurum ben büyük ihtimalle. Teşekkür ederim yine deDogru ama gideceksiniz ve sevgiliniz sizinle ilgilenemez. Basi kalabalik olur. Masada oturup durursunuz. Ama yinede siz bilirsiniz tabi.
Elbise düşünmekten bunları hiiiç düşünmemiştim. Gelmem dersem de sevgilime ayıp olmaz mı aylar önce söylediilk defa orada karşılaşacaksınız
telştan sizinle çok ilgilenemezler siz üzülürsünüz değer vermediler diye
ilgilenseler de oradaki gelinden biraz rol çalar gibi olur, çünkü gündem o gün kendisi
üstelik daha 7 aylık taze sevgilisiniz
allah korusun ayrılsanız belki fotograflarda kalıcaksınız sonrasında
orada akraba ve tanıdıklar sizi gelinin kardeşiyle gördüğünde ne sıfata sahip olduğunuzu merak edecekler
sözlü mü kız arkadaş mı vs. hele ki evlilik düşünüyorsanız ama daha o zamana çok varsa şimdiden bütün akrabaların karşısına çıkmak bence riskli.
artık sevgilinizin ailesiyle sürekli görüşmek hal hatır sormak özel günlerde onları da kutlamak zorunda kalacaksınız
bu sebeplerden ben gitmezdim
Çok kötüsünhem sade hem şık cokos Eki Görüntüle 1849507
Evet evet arkadaş grubu var. Kısa elbise çok isterdim ama uygun olmaz diye düşündümBen de gitmezdim sanırım.
Ama eğer arkadaş grubumuz varsa, kalabalık olacaksak grupça, o zaman belki giderdim.
Sevgiliniz sizle ilgilenemicek çünkü, işi gücü olur onun. Buna bozulmayın..
Ailesi de ilgilenemez, hatta o stres, heyecanla sizi doğru dürüst göremezler bile.
Bütün bunlara bozulmayacak, üzülmeyecekseniz gidin..
Sade, tek renk kısa bir elbise giyebilirsiniz, topuklu ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?