- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi likethemovies
-
Ben öyle dedim ama giyim tarzınızı bilemem..Evet evet arkadaş grubu var. Kısa elbise çok isterdim ama uygun olmaz diye düşündüm
Elbise düşünmekten bunları hiiiç düşünmemiştim. Gelmem dersem de sevgilime ayıp olmaz mı aylar önce söyledi
Evet evet arkadaş grubu var. Kısa elbise çok isterdim ama uygun olmaz diye düşündüm
O güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?Elbise içinse bence siz begendiginiz modelleri internetten bulup buraya koyun, biz de onlar üstünden öneriler verelim.
önü çok iddialı benceO güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?
Fotoğraflardan falan ailesi biliyo tanırlar ama dıdısının dıdısı bilmese de olur sevgilisi olduğumu tabiben de ilk bunları düşündüm
arkadaş grubunuz olucaksa sen de onlardan biriymiş gibi git bence orada sevgili gibi takılmayın sen de arkadaşlarınla dur
seni kız arkadaşım diye lanse etmesin kimseye.
hafif diz üstü usturuplu bir elbise tercih edebilirsin beyaz renk olmayan
Evet o yüzden bu tarz dedim zaten. Direk bu olmaz bence de. Ya da önüne içten tül tarzı bi şeyler yaptırılabilir mi ki?önü çok iddialı bence
fizige baglı uzun incelere yakısıyorTulum cok kotu bir tercih bence.
Kisa bir elbise bile tulumdan daha usturuplu durur. Tulum kalcayi vs cok fazla vurguluyor.
Ya da zevk meselesi tabi, ben bugüne kadar hiçbir tulumu begenemedim.
Başımı alıp gitmiyorum ki davet edildim. Burdan aldığım gazla az önce sevgilime "düğüne gelmeyeyim daha sonra telaşsız bi günde tanışırız" dedim. "Sen tanışmaya gelmiyosun ki düğünde olmanı istiyorum o gün sadece selamlaşırsınız düğünden sonra uzun uzun tanıştırırım" dedi.Düğünde mi tanışacaksınız? Çok abartılı ve gürültülü bir ortam olmaz mı?
Düğün geçsin, sonra müsait bir ortamda, gidip bir kahve içersiniz, yemek yersiniz ne bileyim yani.
Ama düğünde ortamın durumundan sizi zaten gözleri görmez. İlgilenemezler.
Bir de hangi sıfatla gideceksiniz o düğüne bir de o sıkıntı var.
Ben de sevmem ve giymedim daha önce o yüzden yardım istedim başka ne olabilir diye. Ama sanırım düğüne gitsem mi gitmesem mi diye sormuşum yanlışlıklaTulum cok kotu bir tercih bence.
Kisa bir elbise bile tulumdan daha usturuplu durur. Tulum kalcayi vs cok fazla vurguluyor.
Ya da zevk meselesi tabi, ben bugüne kadar hiçbir tulumu begenemedim.
Bence bu çok hoş ancak aile yapısı muhafazakar veya ona yakınsa bu gibi dekolteliler risk içerebilir; kınayıcı bakış ve dedikodu riski. Ama tarz olarak bence uygun, sade ve şık. Siyah biraz ağır kaçabilir yaş itibariyle fakat farklı renk seçenekleri de olabilir elbet.O güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?
Hayır yalnız değilim ortak arkadaşlarımız da olucak. Gitseniz ne giyerdiniz?O gün erkek arkadasınız sizinle ilgilenemez ki ortada tek kalmayın.ben olsa gitmezdim
Arkadas grubu varsa sıkıntı olmaz o zaman.düğünlerde kalem elbiseden sasmıyorum ben.tulum falan olmaz gibi geldi banaHayır yalnız değilim ortak arkadaşlarımız da olucak. Gitseniz ne giyerdiniz?
Dekoltesi yüzünden eledim bunu ama tulum olacaksa nasil olsun? Ya da elbise de olur beğendiğiniz tarzda kıyafetler varsa o güne uygun, atar mısınız buraya? Ya da yasak değilse instagram butikleri de olur.Bence bu çok hoş ancak aile yapısı muhafazakar veya ona yakınsa bu gibi dekolteliler risk içerebilir; kınayıcı bakış ve dedikodu riski. Ama tarz olarak bence uygun, sade ve şık. Siyah biraz ağır kaçabilir yaş itibariyle fakat farklı renk seçenekleri de olabilir elbet.
Kalem elbise 20 yaşa uygun olur mu? Keşke bulsam öyle modeller stilettoyla giyerdim.Arkadas grubu varsa sıkıntı olmaz o zaman.düğünlerde kalem elbiseden sasmıyorum ben.tulum falan olmaz gibi geldi bana
Dogrudur. Gorduklerim icinde belki de dogru duzgun fizigi olan kisi yoktur. Benim dikkatimi hep koca kalcalar cekti. Zayif biri giyse oyle durmayabilir.fizige baglı uzun incelere yakısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?