Sevgilimin ablasının düğünü

Ben olsam gitmezdim. Yaşınız 20 , ilişki 7 aylık. Şimdiden böyle aile içine girmek çok yanlış ohooo siz evlenene kadar kaç yıl geçer. Abla tavsiyesi ne kadar az samimiyet o kadar çok mutluluk.

Ben olsam gitmezdim. Yaşınız 20 , ilişki 7 aylık. Şimdiden böyle aile içine girmek çok yanlış ohooo siz evlenene kadar kaç yıl geçer. Abla tavsiyesi ne kadar az samimiyet o kadar çok mutluluk.
Valla hazır elbise de bulamamışken gitmeme fikri aklıma yattı hafiften

Dekoltesi yüzünden eledim bunu ama tulum olacaksa nasil olsun? Ya da elbise de olur beğendiğiniz tarzda kıyafetler varsa o güne uygun, atar mısınız buraya? Ya da yasak değilse instagram butikleri de olur.

Tulum olarak bu modeli şık buldum. Göğüs dekoltesinin uygun olmadığı durumlarda boyundan bağlı modellerle hafif bir sırt dekoltesi olunca çok hoş duruyor bence. Ne çok kapalı ne de çok açık. Siyahın çok iddiasız kaçtığı, fazla renkli olmak istemediğim durumlarda da kırmızıyı, özellikle de şarap rengi tonunu kullanmayı severim ben, hem her ten rengine de gidiyor bence.

elbise olarak aşırıya kaçmayan miniler ya da böyle yırtmaçlı midi boylar da hem sevimli hem kadınsı hem şık hem de hanım hanımcık durabilir :)

Elbiseyi cok begendiim nereden bulduğunuzu yazar mısınız? :)

Gidip gitmeme konusu sana kalmış, ben gitmiştim ailesiyle önceden de tanışıyorduk. Her fotoğrafta da hemen hemen bulunuyorum ama sonra ayrıldık

Siyah bi elbise giymiştim ben. Şık ve zarif takılarla kombinlersin. Hem usturuplu olur hem şık olursun. :)

Her şey toz pembe olsa keşke. Değil annesi babasıyla tanışmak sülalenin içine giriyorsunuz. Önce onlar size gelip tanışmadan siz onların ailesinin içine girmeyin.
Ben zaten ailesiyle tanıştırsın, tanıştırdıysa kesin ciddi düşünüyo kafasında bi kız değilim. Yani tanışmasam daha iyi en azından şu an elbise için kafa patlatmak zorunda kalmazdım
Ama sevgilim gitmezsem bozulucak eminim yani

Siyah elbise her ortama elbet uyar da nasıl bi siyah elbise olacağı kısmına gelince tıkanıyorum

Bi sor ona, onun dügünü olsa, ablasi daha 7 aylik tanistigi sevgilisini getirebilirmi diye...

Daha 20 yasindasiniz. Bu yasta daha evlilik yoluna girmek, aileler ile tanismak olmaz, cok erken. O yasta insan evlilik secimi yapacak kadar olgun degil.

Bir sekilde aile bilecek senin kim oldugunu. Gün boyu millet sana bakar ve dedikodu eder. Ne geregi var simdi bunun? Daha 7 aylik berabersiniz ki bu cok az bir zaman. Aileleri icine katmadan önce birbirinizi bir taniyin. Heycaninizi, sevginizi, askiniz doya doya yasayin. Sonrada daha olgun bir yasta oldugunuzda, ikinizde mesleginizi elinize aldiginizda aileler ile restoran tarzi yerde tanisirsiniz.

Bunlar senin deli dolu yillarin, eminim ilerde "ya manyak gibi bide dügüne gittim" felan laflar söylersin. Bence hic dügüne gitme. Ilk görünüs ve tanisma cok önemlidir, sadece 1 defa böyle bir sans olur ve bu sansi atma derim sana.

Tanışmak icin düğün cok iyi bir fikir degil gibi. Dugunlerde gizli bir gerilim vardirm birde aa oglanin swvgilisiymis diye bilmediginiz bir yığın akraba ile tanisacaksiniz. Ciddi düşünüyor olsaniz bile bu gerceklesmediginde uzülebilirsiniz. Sahsen aileler tanismadan akraba icine girmeyi uygun bulmuyorum. Belki annesiyle babasiyla kardesiyle yada herhangi birisiyle sakin bir ortamda tanisirsiniz o ayri ama..
yine de gidecekseniz size öneri de bulunayim yasiniza göre..
sonucta bize gideyim mi diye degil ne giyineyim diye sordunuz :)
Fiziginiz nasil bilemiyorum. Eger minyon tipli iseniz dizinizin hemen altinda güzel bir elbise giyebilirseniz. Eger aciksaniz tabi kapali iseniz her zaman tunik öneririm :) rengi pulu oarlakligi siz ayarlarsiniz onda.
Eger boyunuz biraz uzun ve zayifsaniz tulum güzel bir fikir. Cok asiri abartili renklerden kacinmak güzel olur.

Çok mantıklı konuştunuz ve ben aşırı çabuk gaza gelirim
Ciddi ciddi düşünücem yazdıklarınızı çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…