- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi likethemovies
-
Ben olsam gitmezdim. Yaşınız 20 , ilişki 7 aylık. Şimdiden böyle aile içine girmek çok yanlış ohooo siz evlenene kadar kaç yıl geçer. Abla tavsiyesi ne kadar az samimiyet o kadar çok mutluluk.Merhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.
İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum
Falso.. dekoltesi hiç uygun diil..O güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?
Var mı bi öneriniz?Falso.. dekoltesi hiç uygun diil..
Valla hazır elbise de bulamamışken gitmeme fikri aklıma yattı hafiftenBen olsam gitmezdim. Yaşınız 20 , ilişki 7 aylık. Şimdiden böyle aile içine girmek çok yanlış ohooo siz evlenene kadar kaç yıl geçer. Abla tavsiyesi ne kadar az samimiyet o kadar çok mutluluk.
Aranan kan bulunduuuBu tip bişey asla olmaz hem yaşına uygun değil bence hemde ortama ben biraz bakacağım şimdi atarım özelden canım :)
Dekoltesi yüzünden eledim bunu ama tulum olacaksa nasil olsun? Ya da elbise de olur beğendiğiniz tarzda kıyafetler varsa o güne uygun, atar mısınız buraya? Ya da yasak değilse instagram butikleri de olur.
Yüksek bel etekler çok hoş üstüne askılı bi bluz veya ne yakıştırırsanız.. yaşınız için de uygun bence.. tam yazlık.. uygun bi kombin bulursam gönderirimVar mı bi öneriniz?
Her şey toz pembe olsa keşke.Valla hazır elbise de bulamamışken gitmeme fikri aklıma yattı hafiften
Elbiseyi cok begendiim nereden bulduğunuzu yazar mısınız? :)Eki Görüntüle 1849528
Tulum olarak bu modeli şık buldum. Göğüs dekoltesinin uygun olmadığı durumlarda boyundan bağlı modellerle hafif bir sırt dekoltesi olunca çok hoş duruyor bence. Ne çok kapalı ne de çok açık. Siyahın çok iddiasız kaçtığı, fazla renkli olmak istemediğim durumlarda da kırmızıyı, özellikle de şarap rengi tonunu kullanmayı severim ben, hem her ten rengine de gidiyor bence.
Eki Görüntüle 1849530
elbise olarak aşırıya kaçmayan miniler ya da böyle yırtmaçlı midi boylar da hem sevimli hem kadınsı hem şık hem de hanım hanımcık durabilir :)
Ben zaten ailesiyle tanıştırsın, tanıştırdıysa kesin ciddi düşünüyo kafasında bi kız değilim. Yani tanışmasam daha iyi en azından şu an elbise için kafa patlatmak zorunda kalmazdımHer şey toz pembe olsa keşke.Değil annesi babasıyla tanışmak sülalenin içine giriyorsunuz. Önce onlar size gelip tanışmadan siz onların ailesinin içine girmeyin.
Siyah elbise her ortama elbet uyar da nasıl bi siyah elbise olacağı kısmına gelince tıkanıyorumGidip gitmeme konusu sana kalmış, ben gitmiştim ailesiyle önceden de tanışıyorduk. Her fotoğrafta da hemen hemen bulunuyorum ama sonra ayrıldık
Siyah bi elbise giymiştim ben. Şık ve zarif takılarla kombinlersin. Hem usturuplu olur hem şık olursun. :)
Başımı alıp gitmiyorum ki davet edildim. Burdan aldığım gazla az önce sevgilime "düğüne gelmeyeyim daha sonra telaşsız bi günde tanışırız" dedim. "Sen tanışmaya gelmiyosun ki düğünde olmanı istiyorum o gün sadece selamlaşırsınız düğünden sonra uzun uzun tanıştırırım" dedi.
Kafam karıştı ya. İkna da olmadı zaten.
Yaaani, bu da farklı bi bakış açısı :)gitmezdim..ne gerek var.. ? sözlüm degil nişanlım degil kocam degıl..
merak etsınler benı :)
bu kadar kadının bı bıldıgı vardır .daha20 yasındasın ..ılerde ıyı kı gıtmemısım demek var :) gitme o gün hasta oluver.Yaaani, bu da farklı bi bakış açısı :)
Çok mantıklı konuştunuz ve ben aşırı çabuk gaza gelirimBi sor ona, onun dügünü olsa, ablasi daha 7 aylik tanistigi sevgilisini getirebilirmi diye...
Daha 20 yasindasiniz. Bu yasta daha evlilik yoluna girmek, aileler ile tanismak olmaz, cok erken. O yasta insan evlilik secimi yapacak kadar olgun degil.
Bir sekilde aile bilecek senin kim oldugunu. Gün boyu millet sana bakar ve dedikodu eder. Ne geregi var simdi bunun? Daha 7 aylik berabersiniz ki bu cok az bir zaman. Aileleri icine katmadan önce birbirinizi bir taniyin. Heycaninizi, sevginizi, askiniz doya doya yasayin. Sonrada daha olgun bir yasta oldugunuzda, ikinizde mesleginizi elinize aldiginizda aileler ile restoran tarzi yerde tanisirsiniz.
Bunlar senin deli dolu yillarin, eminim ilerde "ya manyak gibi bide dügüne gittim" felan laflar söylersin. Bence hic dügüne gitme. Ilk görünüs ve tanisma cok önemlidir, sadece 1 defa böyle bir sans olur ve bu sansi atma derim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?