- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi likethemovies
-
Tanışma faslı için az açık gibiler sanki :)Eki Görüntüle 1849685 Eki Görüntüle 1849684 Eki Görüntüle 1849683 Eki Görüntüle 1849682 Eki Görüntüle 1849681 Eki Görüntüle 1849680 Eki Görüntüle 1849679
Tulum değil de bu tarz elbiselerle hoş olunabilir..
Bu elbiseyi eklemeyi unutmuşum :)Konu neydi ne olmuş yine
bluz üstü pantolon düşünebilirsinizEki Görüntüle 1849692 ,
tulum düşünürseniz bu tarz modeller güzelEki Görüntüle 1849693 ,
Eki Görüntüle 1849694 Eki Görüntüle 1849695 ,
uzun elbise isterseniz hem göze batmayan hem de sade modeller hoş durabilirEki Görüntüle 1849696
Sadece Tanışma değilki düğüne gidicek :)Tanışma faslı için az açık gibiler sanki :)
burda çok otorite var o yüzden oluyor bunlar hep:)Konu neydi ne olmuş yine
bluz üstü pantolon düşünebilirsinizEki Görüntüle 1849692 ,
tulum düşünürseniz bu tarz modeller güzelEki Görüntüle 1849693 ,
Eki Görüntüle 1849694 Eki Görüntüle 1849695 ,
uzun elbise isterseniz hem göze batmayan hem de sade modeller hoş durabilirEki Görüntüle 1849696
Aile yapısı da önemli tabi bu tarz giyinenler varsa gayet güzel kıyafetler, yoksa düğün olması çok da önem arzetmeyebilirSadece Tanışma değilki düğüne gidicek :)
Bilmem yanı böyle uçuş etekli elbiseler hoş duruyo tabi fizikte müsaitse neden olmasın
Kendinden emin bir duruşla mükemmel görünebilir
Merhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.
İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum
Eleştiriye açık değilsen konu açman kendine stres yaratır anlattığın üslup bende ailesiyle ilk tanışmam ne giysem uygun olur nasıl yaranırım gibi bir hissiyat oluşturdu sen kot pantolon da giyip gitsen değer görmesi gereken sensin o yüzden kasma diyerek yazdım ama senin üslübun ve kırıcı tavrın ortafa bir an önce tanışmalısın ki aile de başlarına geleceği önceden anlasın iyi bir düğün geçirmeni temenni ederimTam olarak nerde evin gelini moduna girmişim?
AYYYYY ben de kk kadınlarının her derdini yazana fütursuzca saldırmalarını hiç tasvip etmiyorum. Zira tek bir cevabımda bile nasıl en iyi evin gelini olunur diye sormadım.
Çok eleştiresiniz varsa attığım tulumu eleştirin. Ben gidip gitmeme konusunda fikir mi sordum size? Ayrıca tüm mesajları cidden sabırla cevapladım ama sizin yazdığınız rahatsız etti beni. Fikir sordum diye her türlü kabalığınızı çekmek zorunda mıyım?E
Eleştiriye açık değilsen konu açman kendine stres yaratır anlattığın üslup bende ailesiyle ilk tanışmam ne giysem uygun olur nasıl yaranırım gibi bir hissiyat oluşturdu sen kot pantolon da giyip gitsen değer görmesi gereken sensin o yüzden kasma diyerek yazdım ama senin üslübun ve kırıcı tavrın ortafa bir an önce tanışmalısın ki aile de başlarına geleceği önceden anlasın iyi bir düğün geçirmeni temenni ederim
Umarım erkek arkadaşımın ailesi de sizin kafa yapınızdadır. Teşekkür ederim siyah düz elbise kurtarıcı olur evet. Bu tarz uzun elbiseler erkek kardeşin kız arkadaşı olarak uygun olur mu bilemedim.Hayır yani niye gitmesin ki..davet edilmiş , kibarlık yapılmış.
Eğer sevgilisinin ailesi de gelmesinde sakınca görmüyorsa bence gayet güzel bir ortam olur tanışmak için..
Hemde sevgilisinin ailesini , tavırlarını öğrenmiş olursun. Kafana uyup uymadığını görmüş olursun.
Empati yaparsak mesela benim düğünüme kardeşimin kız arkadaşı gelirse ben gayet mutlu olurum.
Ben eşimin ailesi ile kuzeninin düğününde tanışmıştım.Ama daha önceden az da olsa mahalleden tanışmışlığımız vardı.
Siyah düz bir elbise giymiştim.Sade ve şık olur her zaman.
Yada bu şekilde bir elbisede olabilir fiziğin uygunsa.
Budur.hem sade hem şık cokos Eki Görüntüle 1849507
526248 kere beğenilse beğenicem tüm düşüncelerimi yazmışsınız teşekkür ederim. Ben dünden beri düğüne erkek arkadaşım benimle evlensin diye gitmediğimi anlatamadımYahu çoğu yorumu okudum, pes diyorum. Kadınlarımız kendini ne kadar aşağılıyor, ne kadar kendi kendilerini eziyorlar...
Yok efendim, "Kendini ağırdan sat, evin gelini moduna girme, söz yok nişan yok, seninle ilgilenmezler, ayrılınca pişman olursun, önce onlar gelsin, düğünde olmaz, seni kim davet etti" ... Kusura bakmayın da çok egosal çok kompleksi yorumlar...
Bunlar ne kadar kör düşünceler... Yani "Bana yüzük takın öyle gelirim, yüzük takmazsanız gelmem" ya da "Ama yüzük takmadık bana değer vermeyeceksiniz napıcam ben şimdi" gibi bir anlama geliyor. Sonra da bu hanımların adı "evlilik delisi"ne çıkıyor..
Asıl "ortada fol yok yumurta yok" diyerek kendi kendinizi rezil etmiş oluyorsunuz farkında değilsiniz... Düğüne gitmediğinde arkasından "Bravo, ne onurlu, gururlu kızmış" denmeyecek, merak etmeyin. Ayrıca konu sahibi tanışmaya gitmiyor, erkek arkadaşını kırmamak için düğüne gidiyor...
Siz, komşunuzun düğününe giderken niye ağırdan satmıyorsunuz ya da düğününe gittiğiniz komşunuzla kavga ettiğinizde de sorun oluyor mu pişman oluyor musunuz? Ya da o zaman herkes bir düğüne giderken 10 kere düşünsün "ben bu düğüne gidiyorum ama ya kavga edersek, fotoğraflarda çıkmış olucam vs"
Yahu ortada bir erkek arkadaş var, davet etmiş ve davete icabet edilir. Yarın öbür gün ilişkileri devam eder mi etmez mi bilemeyiz ama bugünkü şartlar bunu gerektiriyor... Burdaki hanımların o meşhur tabiriyle konu sahibinin "ortada fol yok yumurta yok" düşüncesiyle gitmediğini varsayalım. Tek akıllı o değil ya anlamayacak mı erkek arkadaşı? Ben o şekilde daha da küçük düşürmüş olur kendisini... Bu konu neden bu kadar büyütülüyor anlamış değilim.. Şu aşk ilişkilerini, izdivaç meselesini amma da ölüm kalım haline getirdiniz... Bu bayanlar "yüzük yok gitmem, söz nişan yok gitmem , bana değer versinler, önce onlar vs vs diyor, evlenip değer göremeyince de sudan çıkmış balık oluyor... Böyle düşünerek kadınlar kendi kendini değersizleştiriyor..
Bu arada sonra pişman olursun diyenler var. Niye pişman olsun? İlişki biterse biter. Neye pişman oluyor ki.
Anca biri parmağıma yüzük taktığı zaman mı düğünlere katılabilecek seviyeye gelmiş oluyorum peki?Bence gitme
7 aylık ilişki diyorsun surecegine emin olabilir misin? Zamaninda Bir kız da bizim dugunumuze geldi onlar da sizin gibi sevgiliydi sonra ayrildilar ve benim dugun videolarimda cikmis hep ben cok rahatsiz oldum
Bence biraz agirliginiz olsun oraya gidince filanin sevgilisi olarak tanistirilmak hos degil cok hevesli görünüyor
Sözlü nisanli falan olsan neyse...
Anlatamazsın, çünkü evliliğe odaklanılmış direkt.. Sanki illa attıgın her adımı evlilik için atıyormuşsun gibi...Neyse canım sen içinden geldiği gibi davran.. Hayat, "ailesi hakkımda ne düşünür, kendimi ağırdan satayım ilerde lazım olur" hesabı yapacak kadar uzun değil.. Ayrıca da "kendini ağırdan satma" taraftarlarını merak ediyorum hiç erkek arkadaşları olmamış mı? Olduysa erkek arkadaş da edinmeselerdi!.. Nikah masasına oturana kadar flört de etmeselerdi... Nedir yani bir tek aileye mi gösteriş? Tribünlere oynamaya gerek yok, o görüşü savunan hanımlarımız samimi ve dürüst olsunlar, her zaman değer görürler erkek tarafından, o çok önemsedikleri söz nişanı da yaptırırlar kolaylıkla yüzüğü de takarlar...526248 kere beğenilse beğenicem tüm düşüncelerimi yazmışsınız teşekkür ederim. Ben dünden beri düğüne erkek arkadaşım benimle evlensin diye gitmediğimi anlatamadım
sen neden rahatsız oldun ki kızın düğün videolarında görülmüş olmasından:)Bence gitme
7 aylık ilişki diyorsun surecegine emin olabilir misin? Zamaninda Bir kız da bizim dugunumuze geldi onlar da sizin gibi sevgiliydi sonra ayrildilar ve benim dugun videolarimda cikmis hep ben cok rahatsiz oldum
Bence biraz agirliginiz olsun oraya gidince filanin sevgilisi olarak tanistirilmak hos degil cok hevesli görünüyor
Sözlü nisanli falan olsan neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?