- 14 Eylül 2014
- 20.694
- 98.247
- 798
- Konu Sahibi likethemovies
-
Kimsenin kınayacağından değil.Bu kız 20 yaşında ve 7 aylık bir ilişki.Belli bir yaşta olsa ve uzun süreli ilişki olsa kim ne karışır.
Ben 20 yaşımdaki sevgilimi hatırlamıyorum bilee.Bugün bunun ailesi ile tanışacak yarın onun ailesi ile.
Ne laçka bir durum.
Benim dünden beri anlamadığım ailesiyle tanışınca evlenmek zorunda mı kalacağım? Ya da illa evleneceğim insanın ailesiyle mi tanışmalıyım? Kiminle evleneceğimi nerden bilebilirim?Kimsenin kınayacağından değil.Bu kız 20 yaşında ve 7 aylık bir ilişki.Belli bir yaşta olsa ve uzun süreli ilişki olsa kim ne karışır.
Ben 20 yaşımdaki sevgilimi hatırlamıyorum bilee.Bugün bunun ailesi ile tanışacak yarın onun ailesi ile.
Ne laçka bir durum.
Valla yine bir şey değişmezdi benim nezdimde. Hiç bir zaman taktik sevmedim. Sevgilim varsa fotoğrafını da koydum çağırdığı yerlere de gittim. Konuşan olmuş mudur bilmem, ama bana kalkıp bununla ilgili bir şey diyecek olanın da alnını karışlarım.
Herkesin geçmişinde sevgilileri var, oluyor. Düğüne gidince daha hafif daha değersiz falan olmuyor. Benim bir tanıdığım o taktiklerin hepsini yaptı dünyanın en mutsuz evliliğini yaşadı ve boşandı, kıymetini yine bilmediler. Kıymet böyle şeylerle bilinmez, bu tip şeyleri başa kakacak kadar saçma sapan bir aileyse o zaten taktik yapsa da laf sokacak şey bulurlar.
Dediğim gibi ta İzmirden Ankara'ya sevgilisini getirdi kuzen. Kardeş falan da değil kuzen düğününe, biz kıza bayıldık. Teyzem yani kayınvalide adayına gidip ne tatlı neşeli kız demiş herkes.
Bana saçma geliyor evlenmeden önce sevgiliyi önemsizleştirmek. Zaten sevgiliniz varsa herkes bilir bunu saklamanın amacı ne? Düğüne gitme fotoğraf paylaşma sakla. Ama neden? Sonraki sevgilinize sen ilk sevgilimsin mi diyeceksiniz yani? Nedir bu saklama mevzusu. Çok saça ve aşılması gereken bir durum.
Ben öyle iki kere ayrılık yaşadım, her yere fotoğraflarımızı da koymuştuk, anlaşamadık ayrıldık sildim. Sonra gerçek sevgilimi buldum evlendim. Bu kadar basit. Kimse de bana tek kelime etmedi edemez. O hakkı vermem ben yok öyle bir dünya. Siz zaten dk durursanız o el alem de susar.
Tatlım Türkiye de genelde herkes evlenme odaklı olduğu için,ya da aman ailesiyle tanışırsan iş ciddidir gözüyle baktığı için herşeyi normalin üstünde yaşıyoruz.Mesela erkek arkadaşının ailesiyle özel bir seremoniyle tanışmalısın.Düğünde neymiş.Bi de aileyle tanıştınmı otomatik gelin modundasın.Üstün görevler yükleniyor sanaBenim dünden beri anlamadığım ailesiyle tanışınca evlenmek zorunda mı kalacağım? Ya da illa evleneceğim insanın ailesiyle mi tanışmalıyım? Kiminle evleneceğimi nerden bilebilirim?
Ayrıca yaşımın küçüklüğünden bahsetmişsiniz o halde bu tanışma işine bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Arkadaşlarımın aileleriyle tanışmak kadar olağan bana göre ya. Tecrübesiz olduğum için de bu şekilde bakıyo olabilirim tabi.
orda ilk tanşma oldğu içn fazla ilgilenemeyeckler .. sorulması gereken sorularda güme gtcek mesela baban ne iş yapıyor nerelisn..vs.Eski sevgilisi olmayan erkek mi var? Ayrıca düğünde koklaşmayacağımıza göre arkadaşım diye de yutturabilir ilerdeki eşine
Yalnız cidden tebrik ediyorum 6 7 sene sonrasının senaryosunu yazdınız :)
Benim dünden beri anlamadığım ailesiyle tanışınca evlenmek zorunda mı kalacağım? Ya da illa evleneceğim insanın ailesiyle mi tanışmalıyım? Kiminle evleneceğimi nerden bilebilirim?
Ayrıca yaşımın küçüklüğünden bahsetmişsiniz o halde bu tanışma işine bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Arkadaşlarımın aileleriyle tanışmak kadar olağan bana göre ya. Tecrübesiz olduğum için de bu şekilde bakıyo olabilirim tabi.
Evet farklı bakıyoruz ben tanımak için kimseye şans evrmedim. Sevdim sevdiğim için sevgili oldum, gezdim tozdum ve bunda utanacaknbir şey yok. Aşk yada sevgi bitince ayrıldım bu kadar basit. Ayrıca benim annemin babamdan önce sevgilisi olmuş üniversitede okurken. Hic öyle annemi kötü gormedim aksine hoşuma gitti. Gözünü babamda açıp belki mutsuz ve sevgisiz bir evlilik yaşasaydı o zaman uzulurdum. Sevgiye aşka amma saçma anlamları yük ediyorsunuz. Seversin gün gelir biter olur da yeniden seversen yeni bi ilişkin olur utanılacak bir şeymiş gibi davranmak saçma. ayrıca manyak değilim elbette eski sevgililerimle ayrilmissam sevgim bitiyor ve haliyle fotoğrafların anlami kalmıyor sliyorum çocuklarımız neden gorsun nereden gorsun eski sevgililerimizı canım?Sen ne kadar takılmışsın bu taktik olayına.Ortada taktik falan yok,bize göre olması gereken ya da olmaması gereken var.
Hayatımıza her aldığımız insanı duyurmak ne ,ben anlamadım.Yani zaten tanıyoruz,zaten tanımak ve doğru insan olup olmadığına karar vermek için sevgiliyiz.Bunu sağlayana kadar herkese ifşa etmek neden?Ben bunu anlamıyorum.
Ben her sevgilimi millete açmak zorunda mıyım..Ya da her ilişkimi her sevgilimi resmetmek çok saçma
Doğru adamı zaten zamanı geldiğinde ifşa ediyoruz.Saklamak vs değil bu.Dediğim gibi doğru adam.
İleri de anne olduğumu,ve çoçuğum olduğunu düşünüyorum.
Babasından önce beni başka erkeklerle(eski sevgililerimle) sarmaş dolaş resimlerimi görmesini istemezdim.
Çünkü ben onun gözünde sadece onun annesi,ve babasının eşiyim.
O yüzdenn sizin fikrinizi ve yorumunuzu beğenmedim.
Sevgiyle kalın.
Hayatım genel zihniyet illa ortada "fol yumurta" olması lazım, illa bir yüzük, nişan olacak! Yoksa bir ortama girmemelisin! Farkında olmadan böyle düşünerek kendini ezikliyor bayanlar... Daha medeni olunmalı bence.. Belki siz sadece sevgili kalmak istiyorsunuz alla allaaaBenim dünden beri anlamadığım ailesiyle tanışınca evlenmek zorunda mı kalacağım? Ya da illa evleneceğim insanın ailesiyle mi tanışmalıyım? Kiminle evleneceğimi nerden bilebilirim?
bence düğüne gidip gitmeme konusunda fikir istemediğini belirtsen sorun çözülecek:) kimisi bana göre fazla önemsiyor böyle mevzuları. biriyle tanışmak hayatının geri kalanını etkileyecek bir olay değildir benim nezdimde. yok senle ilgilenemeyeceklermiş de falan filan. böyle alaturka yaklaşımlar beni fena kasıyor. olay nerelere gelmiş. yok çocuğu başka adamlarla olan fotoğrafını görmesinmiş filan:) bilmiyorum benim de değer yargılarım var fakat daha başka. 20 yaşındasın seni küçük buluyorlar ama eminim senin de vardır kendince bi dünya görüşün. ben düğüne gitmezdim düşüncesi çok geride kalmadı mı yaa?Benim dünden beri anlamadığım ailesiyle tanışınca evlenmek zorunda mı kalacağım? Ya da illa evleneceğim insanın ailesiyle mi tanışmalıyım? Kiminle evleneceğimi nerden bilebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?