- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Tam olarak nerde evin gelini moduna girmişim?Ayyy hiç tasvip etmiyorum sevgili aşamasındaki gençlerin evin geliniyim moduna girmesini azıcık ağır satın ya onlar fırsat bulup senle tanışsınlar
İçime sinen bi model bulursam ben de öyle yapıcam. Teşekkür ederim :)Bence gidebilirsin bende eşimin annesini ilk düğünde tanımıştım, kırmızı kalem etek elbise giymiştim şimdi 14 senelik evliyim
Yok ben kimseden ilgi beklemiyorum ki zaten. Yalniz da kalmıyorum arkadaşlarımız var. Keşke bunları konuyu açarken belirtseydim en başta.Canim dugunde anne ve baba kizlarini dusunur kizi gelin gdiyo diye uzulup dururlar gelene gidene hosgeldn ederler seni kimsenin gozu gormez orda yalniz kalirsn ve tanismak icinde uygun zaman hic degil
Muhtemelen akrabalara ne yapsam beğendiremem kendimi dediğiniz gibi. Ama kalem elbiseler de (her yerde bulunan modelleri) çok yaşıma uygun olmaz gibi
İnanın amacım ailesiyle tanışmaya gitmek değil, en azından arkadaşları kadar umursayıp düğünde bulunmuş olmak. Böyle denk gelmiş olacak sadece ilk karşılaşma. Daha kaç kişiye aynı şeyi yazacağım merakla bekliyorumKendi acinizdan bakın. Bu ozel bir an ve düğün telaşı ile aceleye getirilmiş, gecistirilmis gibi olacak.
Bende sevgili iken evin gelini olayını hiç sevmiyorum ağır olun.
Arkadasimin kayinvalidesi hala der, bekarken bizden cikmiyodun zaten diye.
Herkes aynı olacak değil ama ne gerek var.
20 yaşındayım.Kac yasindasin ki
Yok ben kimseden ilgi beklemiyorum ki zaten. Yalniz da kalmıyorum arkadaşlarımız var. Keşke bunları konuyu açarken belirtseydim en başta.
En iyisini sen bilrsn canm. :)
Gitmeden gerildim yahu, konu açmadan önce gayet sakindim.Bence gitmelisin. Madem davet edilmişsin davete icabet etmek lazım. Aksi takdirde ayıp olur.
Çok hoş kalem elbiseler var 20 yaşa uygun. Altına bir stiletto tamamdır
İnanın amacım ailesiyle tanışmaya gitmek değil, en azından arkadaşları kadar umursayıp düğünde bulunmuş olmak. Böyle denk gelmiş olacak sadece ilk karşılaşma. Daha kaç kişiye aynı şeyi yazacağım merakla bekliyorum
20 yaşındayım.
Davetli listesini size verelim kimin işi varsa düğünde işaretleyin onları çağırsınlar madem karar mercii sizsiniz çünkü.Dugunde isin yok gitme..
Davetli listesini size verelim kimin işi varsa düğünde işaretleyin onları çağırsınlar madem karar mercii sizsiniz çünkü.
Sabırla ve düzgün bi üslupla yazmaya çalıştıkca bu tarz yorumlar taşırdı sabrımı cidden.
Eminim amacınız yardımcı olmaktı ama yardım istediğim konu bambaşka, konunun gittiği yer bambaşka.Bana cevap vermesenizde olurdu. Yordum sizi. Ben sadece yardimci olmaya calisiyorum. Bol şans
İzin verdiğiniz için teşekkür ederim.Git o zaman..
Mini giymeyi düşünmüyorum zaten. Bu tarz da olabilir teşekkür ediyorum :)Ben olsam gitmezdim.
Yok gdicem diyosanda ornegin soyle bisey.
Yuksek bel kumas pantolon ve bi gomlek. Yaninada varsa guzel bi kolye. Mini etek felan giyme.
Al benden de o kadar. Aklıma fikir gelmediği için tulum olur diyodum ama o da olmayacak galiba.Soft renklwr tercih edersen olabilir bence. Tulum fikrine pek isinamadim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?