Sevgilimin ablasının düğünü

Ayyy hiç tasvip etmiyorum sevgili aşamasındaki gençlerin evin geliniyim moduna girmesini azıcık ağır satın ya onlar fırsat bulup senle tanışsınlar
Tam olarak nerde evin gelini moduna girmişim?

AYYYYY ben de kk kadınlarının her derdini yazana fütursuzca saldırmalarını hiç tasvip etmiyorum. Zira tek bir cevabımda bile nasıl en iyi evin gelini olunur diye sormadım.

Canim dugunde anne ve baba kizlarini dusunur kizi gelin gdiyo diye uzulup dururlar gelene gidene hosgeldn ederler seni kimsenin gozu gormez orda yalniz kalirsn ve tanismak icinde uygun zaman hic degil
Yok ben kimseden ilgi beklemiyorum ki zaten. Yalniz da kalmıyorum arkadaşlarımız var. Keşke bunları konuyu açarken belirtseydim en başta.

Yine de teşekkür ediyorum :)

İnanın amacım ailesiyle tanışmaya gitmek değil, en azından arkadaşları kadar umursayıp düğünde bulunmuş olmak. Böyle denk gelmiş olacak sadece ilk karşılaşma. Daha kaç kişiye aynı şeyi yazacağım merakla bekliyorum

Bence gitmelisin. Madem davet edilmişsin davete icabet etmek lazım. Aksi takdirde ayıp olur.

Çok hoş kalem elbiseler var 20 yaşa uygun. Altına bir stiletto tamamdır
Gitmeden gerildim yahu, konu açmadan önce gayet sakindim.
Teşekkür ederim yaşıma uygun kalem elbiselere bakıyorum ben de :)

Bana cevap vermesenizde olurdu. Yordum sizi. Ben sadece yardimci olmaya calisiyorum. Bol şans

Bana cevap vermesenizde olurdu. Yordum sizi. Ben sadece yardimci olmaya calisiyorum. Bol şans
Eminim amacınız yardımcı olmaktı ama yardım istediğim konu bambaşka, konunun gittiği yer bambaşka.

Kalbinizi kırma amaçlı yazmadım cevabı. Öyle olduysa kusura bakmayın lütfen.

Ben olsam gitmezdim.
Yok gdicem diyosanda ornegin soyle bisey.
Yuksek bel kumas pantolon ve bi gomlek. Yaninada varsa guzel bi kolye. Mini etek felan giyme.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-20-23-07-21.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 81
Sanirim bende gitmezdim.. dugun ortami tanismak.ici pek uygun degil bence. Dugun sahibi seninle ilgilenemez kenarda kalirsin.. gerek yok bence. Annem.hep tas yerinde agirdir der.. dogru zamani beklemekte fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…