- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi likethemovies
-
Merhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.
İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Siyahtan da vazgeçtim ama bu kadar da renkli istemiyorum. :) Pudra falan olsa beyaza yakın olduğu için saçma mı olur acaba?bi türlü fotoğrafı yükleyemedim
bu düğüne çok abartmadan sade elbise giymen gerekir bence
siyah da çok resmi kaçar
fiziğini bilmiyorum ama kalem etekli elbiseler olduğundan daha büyük gösterebilir
20 yaşında bi kız şunu giyip gidebilir arkadaşlarıyla oturdugu masaya
bunu küçük küpeler
zarif bir bileklik
dolgu topuk bantlı bir ayakkabı ve hoş bir çanta ile kombin edebilirsin bence
her ailenin dugun kulturu farklidir.
oncelikle dugunun yapilacagi yeri ogrenin ve kulturlerine dair sualler sorun erkek arkadasiniza. benim ailemde 3 dugun oldu; biri hilton havuz basi, digeri feriye kosku, oburu cemile sultan korusu... simdi bu tur yerlere giyilecek elbise ile bir restaurantta yapilacak dugune giyilecek elbise farklidir.
mustakbel gorumcenin dugunu eger ki bu tur bir yerde yapilacaksa giyeceginiz elbise "gelinin kardesi" konumundan cok mekana uygun giyinmis izlenimi verir, korkmayin.
Evet kim ne giyse kaldıracak bi mekan ama ben giymesem iyi olur sanki. Çook sade olayım istiyorum. Teşekkür ederimm.her ailenin dugun kulturu farklidir.
oncelikle dugunun yapilacagi yeri ogrenin ve kulturlerine dair sualler sorun erkek arkadasiniza. benim ailemde 3 dugun oldu; biri hilton havuz basi, digeri feriye kosku, oburu cemile sultan korusu... simdi bu tur yerlere giyilecek elbise ile bir restaurantta yapilacak dugune giyilecek elbise farklidir.
mustakbel gorumcenin dugunu eger ki bu tur bir yerde yapilacaksa giyeceginiz elbise "gelinin kardesi" konumundan cok mekana uygun giyinmis izlenimi verir, korkmayin.
herhangi bir aristokrasi bagi yok ailemin. esek gibi okumanin, esek gibi calismanin getirisi diyelim.hangi sultanın soyundansınız :)
bizim düğünler hep belediye düğün salonunda ya püffff :/ :)
ipekyol magazasina bakmanizi oneririm.Evet kim ne giyse kaldıracak bi mekan ama ben giymesem iyi olur sanki. Çook sade olayım istiyorum. Teşekkür ederimm.
ben baktım bugünipekyol magazasina bakmanizi oneririm.
bilemeyecegim, ben begendigim modellerde kendi bedenime uyanlari temin edebiliyordum.ben baktım bugün
elbiselr devlere göre yapılmış galiba orada
Ay hemen şu an bakıyorum hiç duymamıştım daha önce :) çok teşekkür ederimİnstagramda zeynep beyazıt var. Tam benim tarzın sade ve desensiz ama güzel elbiseler yapıyo. Ona bi bak güzelim. Ayrıca kırmızı iddialı, pudra iddiasız olur.
Mavi lila mint yeşili tercih edebilirsin.
Merhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.
İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum
Tanışıp gitmek mantıklı ama tanışmayı isteyen taraf da olmak istemiyorum. Daha doğrusu galiba ben tanışmak istemiyorumsimdi tanis .. sonra dugune git. olur mu oyle tanismadan. buldumcuktan cok meraklisiymissin gibi oluyo. degerini dusurme istersen . akilli ol
Boyum uzun değil 165Tulum olabilir, pantolon gömlek bana çok ciddi bir imaj veriyor bence düğün için giymeyin.
Vücut yapınız nasıl, boyunuz uzunsa bir önerim var yakın zamanda arkadaşım mezuniyeti için almıştı. Burada belli olmuyor ama astarı kısa, bacak kısmı bir yerden sonra transparan oluyor çok hoş. Krem ve mavi renkleri var.
Çok cici :)
Tanışıp gitmek mantıklı ama tanışmayı isteyen taraf da olmak istemiyorum. Daha doğrusu galiba ben tanışmak istemiyorum
bence vu biraz asagilayici bi durum. adamin sevdicegi ama digerleri gbi arkadasi zannedecekler. gurur kirar bu ya .Kozcagiz bir cok kez dile getirmis ama pek anladilmamis galiba. Arkadas grubuyla beraber gidecekler. Ve sadece dugun icin gidecekler tanisma amaci gudulmeksizin. Insan arkadasinin ablasinin dugunune gitmez mi ayni hesap. Anne babasiyla arkadaslatini tanistirirken o da merhabalasacak. Yani cikip dans rtmezse el ele gezmezse kimse bilmez sevhili olduklarini. Anne baba adini bildugi icin bilecek zaten de akraba vs. Anlamaz.
Yok artikO güne uygun elbise hiç bulamadım ama bu tarz tulumlar olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?