- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Bilmiyorum belki de ben sevgili ailesiyle tanışma, ailesinden birinin düğününe gitmeye falan bu kadar anlam yüklemediğim için düşünmedim bunları. Ya da arkadaşlarımın da orda olacağını bilmenin rahatlığı var.Sanirim bende gitmezdim.. dugun ortami tanismak.ici pek uygun degil bence. Dugun sahibi seninle ilgilenemez kenarda kalirsin.. gerek yok bence. Annem.hep tas yerinde agirdir der.. dogru zamani beklemekte fayda var..
Canım siyah bir elbise giyebilirsin, ya da saks mavisi popüler olan sitelerde çok güzel yaşina uygun elbiseler vardir. Sonuçta senin ilişkin ? Kimse git ve veya gitme diyemez bence . Karar seninMerhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.
İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum
Git veya gitme denir de her şeyin bi adabı var sonuçta. "Bence gitmemelisin, gitmesen daha iyi" gibi yorumlar olur da haldır huldur da yorum yapılmaz :)Canım siyah bir elbise giyebilirsin, ya da saks mavisi popüler olan sitelerde çok güzel yaşina uygun elbiseler vardir. Sonuçta senin ilişkin ? Kimse git ve veya gitme diyemez bence . Karar senin
Mumkunse görünmeyeyim ya. Bırakın iddiayı kamuflaj giymeyi düşünüyorumKırmızı bir kıyafet giy. İddialı ol bence
Ben de een başta "ne alaka niye geleyim ki" falan demiştim. Ama ailesinin haberi var gideceğimden ve sevgilim çok istiyor. Onu kırmaya değer mi bilmiyorum.Bence gitmemen daha uygun olur.ben erkek arkadaşının ailesi olsam -alala ne alaka şimdi bu kız gelmiş-derim..ama illa gidecekseniz bence hiç abartmayın siyah bi elbise giyip gidin.
ne isin var alemin dügünündeeMerhaba kızlaar
20 yaşındayım 7 aylık bi ilişkim var ve sevgilimin ablasının çok yakında düğünü var. Ailesiyle tanışmadım henüz. Düğünde ilk defa yüz yüze gelicez. Şimdi konuya geliyorum ne giyeceğimi haaala bulamadım. Beğendiğim şeyler ailesiyle ilk tanışma için pek uygun değil. Tulum giysem diyorum mesela ispanyol paça, istediğim gibi tulum bulamıyorum. Kalem elbise giyeyim diyorum, yaşıma ağır kaçar gibi geliyo.
İstediğim şey tam olarak şu, buldumcuk gibi hatta gelinin kız kardeşi gibi abartılı bi şey olmasın. Ama aynı zamanda geçerken şööyle bi uğradım der gibi basit de olmasın. Sade ama şık önerilerinizi bekliyorum
Bence disari cikip spontane sekilde begendigin herhangi biseyi alAl benden de o kadar. Aklıma fikir gelmediği için tulum olur diyodum ama o da olmayacak galiba.
Chima diye bi marka var.Sitesine bi girip elbiseler kısmına bi bak istersen.Dizde renkli şık ve sade çok tatlı elbiseler var.
Siyah renk giyme henüz 20 yaşındasın cıvıl cıvıl olmalısın.Altına da stiletto falan değil de şık bi dolgu topuk ya da incecik topuklu ayakkabılar var tam anlatamadım onlardan giyebilirsin.Renkli bi elbise altına ten rengi gibi mesela.
Tulum da bana göre riskli bi kıyafet ama elbise yakışır genelde herkese.
Ben hep mağazasından alıyorum online almadım.Yaşadığınız şehirde önemli tabi her şehirde yok diye biliyorum bu mağaza.Online alisverisi guvenli mi? Urunler gozuktugu gibi geliyor mu? Cok hos seyler var fiyatlar gayet uygun
Bakıyorum hemen teşekkür ederimm:)Chima diye bi marka var.Sitesine bi girip elbiseler kısmına bi bak istersen.Dizde renkli şık ve sade çok tatlı elbiseler var.
Siyah renk giyme henüz 20 yaşındasın cıvıl cıvıl olmalısın.Altına da stiletto falan değil de şık bi dolgu topuk ya da incecik topuklu ayakkabılar var tam anlatamadım onlardan giyebilirsin.Renkli bi elbise altına ten rengi gibi mesela.
Tulum da bana göre riskli bi kıyafet ama elbise yakışır genelde herkese.
Eski sevgilisi olmayan erkek mi var? Ayrıca düğünde koklaşmayacağımıza göre arkadaşım diye de yutturabilir ilerdeki eşineo düğüne gtme.!!
çünkü sen o düğüne gtcen
3 ay snra ayrılcan
sewgilin başka biryle ewlencek
yeni eşi seni ablasının düğn cd.snde görnce bu kim dicek
ve adam şok
Sizin gittiğiniz düğünlerin hepsi babanızın oğlunun çünküne isin var alemin dügünündee
Hahahaha sizin üslubunuz düzgündü özür dileyecek bi durum yok :)L likethemovies senden özür dilemeye geldim
gitmeme yorumunu ilk ben yaptım
ilk taşı ben attım kusura bakma
sana şimdi elbise de önericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?