Sevgilimin ablasının düğünü

Sanirim bende gitmezdim.. dugun ortami tanismak.ici pek uygun degil bence. Dugun sahibi seninle ilgilenemez kenarda kalirsin.. gerek yok bence. Annem.hep tas yerinde agirdir der.. dogru zamani beklemekte fayda var..
Bilmiyorum belki de ben sevgili ailesiyle tanışma, ailesinden birinin düğününe gitmeye falan bu kadar anlam yüklemediğim için düşünmedim bunları. Ya da arkadaşlarımın da orda olacağını bilmenin rahatlığı var.

Teşekkür ederim.

Canım siyah bir elbise giyebilirsin, ya da saks mavisi popüler olan sitelerde çok güzel yaşina uygun elbiseler vardir. Sonuçta senin ilişkin ? Kimse git ve veya gitme diyemez bence . Karar senin

Canım siyah bir elbise giyebilirsin, ya da saks mavisi popüler olan sitelerde çok güzel yaşina uygun elbiseler vardir. Sonuçta senin ilişkin ? Kimse git ve veya gitme diyemez bence . Karar senin
Git veya gitme denir de her şeyin bi adabı var sonuçta. "Bence gitmemelisin, gitmesen daha iyi" gibi yorumlar olur da haldır huldur da yorum yapılmaz :)
İş başa düştü diyerek detaylı bi araştırmaya girdim bakıyorum o tarz sitelere, umarım bulurum. Çok teşekkür ederim kibarlığınız için.

Bence gitmemen daha uygun olur.ben erkek arkadaşının ailesi olsam -alala ne alaka şimdi bu kız gelmiş-derim..ama illa gidecekseniz bence hiç abartmayın siyah bi elbise giyip gidin.

Bence gitmemen daha uygun olur.ben erkek arkadaşının ailesi olsam -alala ne alaka şimdi bu kız gelmiş-derim..ama illa gidecekseniz bence hiç abartmayın siyah bi elbise giyip gidin.
Ben de een başta "ne alaka niye geleyim ki" falan demiştim. Ama ailesinin haberi var gideceğimden ve sevgilim çok istiyor. Onu kırmaya değer mi bilmiyorum.

Chima diye bi marka var.Sitesine bi girip elbiseler kısmına bi bak istersen.Dizde renkli şık ve sade çok tatlı elbiseler var.
Siyah renk giyme henüz 20 yaşındasın cıvıl cıvıl olmalısın.Altına da stiletto falan değil de şık bi dolgu topuk ya da incecik topuklu ayakkabılar var tam anlatamadım onlardan giyebilirsin.Renkli bi elbise altına ten rengi gibi mesela.
Tulum da bana göre riskli bi kıyafet ama elbise yakışır genelde herkese.

ne isin var alemin dügünündee

Online alisverisi guvenli mi? Urunler gozuktugu gibi geliyor mu? Cok hos seyler var fiyatlar gayet uygun

o düğüne gtme.!!
çünkü sen o düğüne gtcen
3 ay snra ayrılcan
sewgilin başka biryle ewlencek
yeni eşi seni ablasının düğn cd.snde görnce bu kim dicek
ve adam şok

Online alisverisi guvenli mi? Urunler gozuktugu gibi geliyor mu? Cok hos seyler var fiyatlar gayet uygun
Ben hep mağazasından alıyorum online almadım.Yaşadığınız şehirde önemli tabi her şehirde yok diye biliyorum bu mağaza.
Bu arada ürünleri de kaliteli ve çok uçuk değil fiyatlar ben bi memnuniyetsizlik yaşamadım ürünlerde.

Bakıyorum hemen teşekkür ederimm:)

o düğüne gtme.!!
çünkü sen o düğüne gtcen
3 ay snra ayrılcan
sewgilin başka biryle ewlencek
yeni eşi seni ablasının düğn cd.snde görnce bu kim dicek
ve adam şok
Eski sevgilisi olmayan erkek mi var? Ayrıca düğünde koklaşmayacağımıza göre arkadaşım diye de yutturabilir ilerdeki eşine

Yalnız cidden tebrik ediyorum 6 7 sene sonrasının senaryosunu yazdınız :)

bi türlü fotoğrafı yükleyemedim

bu düğüne çok abartmadan sade elbise giymen gerekir bence
siyah da çok resmi kaçar
fiziğini bilmiyorum ama kalem etekli elbiseler olduğundan daha büyük gösterebilir
20 yaşında bi kız şunu giyip gidebilir arkadaşlarıyla oturdugu masaya

bunu küçük küpeler
zarif bir bileklik
dolgu topuk bantlı bir ayakkabı ve hoş bir çanta ile kombin edebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…