- 22 Haziran 2016
- 93
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Su an çalışıyor . Askerliği 12 ay yapacak. Çok sorumluluk sahibi bi insan . Magasinin yarısını ailesine verir . Ailesi de yatırım yapıyorAskerliği kaç ay yapacak? İşi var mı? Durumu iyi mi? Yoksa ailesinin eline mi bakıyor ? Su an bu önemli.
Eğer kendi bütçesi planları varsa söz yapmanızda bir sakınca yok bence..
Annem ile babam ayrı ben annem ile kalıyorumpınarcııım konuyu ailene devret. baban da erken olduğunu söyleyecektir zaten. seni dinlemez belki ama aile büyüklerini dinler.
Ve abim de cezaevinde. O yanimda olmadan yapmakta istemiyorum kafam çok karışıkAileler tanışıyorsa, çocuğu da tanırlar haliyle. aileler eğrisini doğrusunu bilirler, onlar vermeli kararı en iyisi.
Su an çalışıyor . Askerliği 12 ay yapacak. Çok sorumluluk sahibi bi insan . Magasinin yarısını ailesine verir . Ailesi de yatırım yapıyor
Evet su an 12 ayHımm 12 ay uzun bir süre. Bence askerden sonra söz yapın derim. Tabi siz bilirsiniz. Umarım kazasiz belasız gidip gelir. . Bi de askerlik 12 aya düştü mu? En son 15 aydi diye biliyorum..
annene söyle o zaman. aileler bir araya geldiğinde erken olacağı konusunda hemfikir olurlar sanırım.Annem ile babam ayrı ben annem ile kalıyorum
Su an ben okumuyorum . İliskimide annem ve abim biliyor . Teyzemgilin onay vereceginide sanmıyorum. Birsürü laf yapacaklar. Daha erken , okudu mu , ne okudu , ne iş yapıyor vs vs. Ama benim için önemli olan para değil ve maddi durumları gayet iyi önemli olan adam olması insan olmasi. Onlara bunları nasıl anlatacağım onuda bilmiyorum.Arkadaşların dediği gibi askerlik psikolojisine hazırlıyor kendini.Orada aklına sen geldiğinde,acaba aldatır mı terkeder mi vesvesesi geldiğinde "söz var"diyecek teselli olacak.Bize süresi ne kadar kısa da görünse bazen bıkkınlık yılgınlık olabiliyor askerde,öyle durumlarda onun için tünelin ucundaki ışık sadece mesleği ve seninle hayalleri olacak.Aileler erken derse bile sen onunla bu konuyu konuş,aklın hiç kalmasın zaten her fırsatta arayacağım,mektup göndereceğim,mümkünse görüşeceğiz filan de.ve tabi yap bunları.Bir de buradaki hayatın nasıl olacak bir işin var mı?Okulun mu var?Çevrenin ne kadarını tanıyor?
Tatlım ben şunu anlayamadım sen sözlenmek istediğinde net misin ki aileni ikna etme kısmına geldin? Önyargılı konuşmak istemiyorum ama parayı pulu maaşı her şeyden evvel sorup bunaltan akrabalara durumları çok iyi diye ballandırarak anlatın çeneleri kapanıyor.Su an ben okumuyorum . İliskimide annem ve abim biliyor . Teyzemgilin onay vereceginide sanmıyorum. Birsürü laf yapacaklar. Daha erken , okudu mu , ne okudu , ne iş yapıyor vs vs. Ama benim için önemli olan para değil ve maddi durumları gayet iyi önemli olan adam olması insan olmasi. Onlara bunları nasıl anlatacağım onuda bilmiyorum.
Ben sozlenmek istiyorum ama bir yandan da istemiyorum . Benim abim cezaevinde. Ve o olmadan birseyler yapmak istemiyorum. Kendimi yalnız hissediyorum. Kafam çok karışık. Abim yanimda olsaydı eğer . Sozlenebilirdim evet.Tatlım ben şunu anlayamadım sen sözlenmek istediğinde net misin ki aileni ikna etme kısmına geldin? Önyargılı konuşmak istemiyorum ama parayı pulu maaşı her şeyden evvel sorup bunaltan akrabalara durumları çok iyi diye ballandırarak anlatın çeneleri kapanıyor.
Tamam sen henüz istemiyorsun gerekçen ne olursa olsun izah etmene bile lüzum yok canım.Böyle sanki acele ediyormuşuz gibi hissediyorum dersin,seni kırmak istemiyorum ama içim rahat etmeyecek bir şeyler istediğimiz gibi olmayacak dersin ne hissediyorsan açıkça anlat işte.Ben seni bekleyeceğim özleyeceğim bir de bu söz meselesinin gerginliği ailede yaşanmasın öncesinde dersin.Senin bekleyeceğinden emin olmasını sağla bence canımBen sozlenmek istiyorum ama bir yandan da istemiyorum . Benim abim cezaevinde. Ve o olmadan birseyler yapmak istemiyorum. Kendimi yalnız hissediyorum. Kafam çok karışık. Abim yanimda olsaydı eğer . Sozlenebilirdim evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?