Sevgilimin ailesi beni istemedi ayrıldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..

Iki tarafta Bu kadar severken ayrilmak mümkün değil.barisacaksiniz kesinlikle. Aileler ikna edilir bi şekilde.bu süreç biraz sancılı geçer. Imtihan de dua et.allah yardımcın olsun.

Eski konunuzu okumuştum, orada da bazı üyeler yazdı. Gönüllü olan aile babasız bir şekilde bir amca dayı getirip sizi isterdi. Bunun böyle olacağı belliydi. Ailesine sevdiğim kızı isteyeceksiniz diye rest çekmeyen adamdan koca olmaz. Anca ağlıyor adam, inanmayın.

Sana geçen konuda da söyledik , babasının bu kadar ağzına bakan adam daha çocuk diye. Ailem seni istemiyor diye aciz kalıp ayrılan adamla pazara bile çıkılmaz değil evlilik yolu. Sen ona kızmıyorsun belli ama asıl kızman gereken kişi o. Yaşın küçük, zamanla atlatırsın. Karşına çok daha iyileri çıkar inşallah.

Evlenip bir ömür sana igrenerek bakan insanlari görmekten kurtulmussun sevin. 9 ay cok buyuk bir zaman degil. Evlenmeye karar vermek icin de yeterli degil. Ayrica bir aile tarafindan istemeye gitmek dahi istenmeyen bir gelin adayi olsaydim mümkün degil onlari bir daha kapımın eşiğinden atlatmazdım.

Son düzenleme:
33 yaşında koskoca adam ailesine 'ben seviyorum bu kızı, bu evlilik olacak' diyemiyorsa zaten ayrılın gitsin.
Ayrıca sizi istememe sebepleri nedir? Isı gücü olan insanlarsınız çocukda değilsiniz

Sebep nedir ki?
Yaşlar kaç?
Bazı şeylerden Allah bizi koruyor

Çok isteseydi ailesine rağmen seni bırakmazdı hiç boşuna üzülme bence

Üzgünüm ama sevgilin tam bir oyuncu.
Ailesinin seni istemediğini kahvaltı yaptığınız günün akşamına öğrenmedi ya bu adam.
tüm gün gezmişsiniz akşamına ağlamış falan.
Sizin acınıza saygım sonsuz.
"Sevdiği kızı" bu kadar kolay harcayan adamdan ne köy olur ne kasaba.
Ayrıca sizi neden istemiyormuş babası? Meşru bir ahlaksızlığınız var da ondan mı karşı çıkamamış sevgiliniz.
Nerden baksan elinde kalır bu çocuk.
Şimdi üzülürsün ama sonra şükredersin

Seni yeteri kadar sevseydi ayriligi kabul etmezdi. Ne yapar ne eder ya ailesini ikna eder ya da ailesine resti cekerdi.

Tanidigim bir aile ogullarinin ilk evliligi olacagi icin bosanmis ve cocuklu bir kadinla evlenmesini kabul etmediler. Adam çatir çatir o kadinla evlendi.. Cocuguna da miss gibi babalik yapiyor.. Ailesiyle de gorusmuyor.

Senin eski konunu hatirliyorum. Babasi baska bir kizi istedigi icin seni istemiyordu. Ailenin gelin adayi hakkindaki gorusu tabi ki onemli ama boyle sacma bir sebepten istemiyorlarsa o aile dinlenmez. Dinleyen adam da adam degildir.

Eski konunuzu okudum, 33 yaşında, işi gücü olan sevgiliniz ailesine rest çekemiyorsa, siz hızlıca uzaklaşın ondan asıl.
33 yasinda miymis ben de 21 22 ler falan sanıyordum. Kurtuldum diye sevinecegi yerde yaptığına bak.

hani bir deyis var,
aglanacak halimize guluyoruz diye.

bu konuda da tam tersi var,
gulunecek halinize agliyorsunuz.

konu sahibi uzuluyorsunuz anliyorum ama cok sacma bir durum icerisindesiniz, goremiyorsunuz.
Ailem seni istemeye gelmeyecekler diyip aglayan 33 yasinda bir adam ben hayal bile edemiyorum, o kadar komik ki,
zaten bu adamla bir sekilde olacaksa da olmasin sizin icin daha hayirli emin olun ki.

Çok iyi olmuş, sevgisinin arkasında duramayan adamla bir beraberlik hatta evlilikle ömür geçmez.
Babacığının razı olduğu bir kadın bulsun o.
Siz de yelkenleri suya indirmeyin, 9 ay nedir ki gelecek kurtarmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…