Baba istemiyor diye sevgilinininizde ayrılmayı kabul etti öylemi?Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Acı ama gerçek bu beni yeteri kadar sevmemiş ayrıca dediginizde çok haklısınız aşırı ozguvensiz.! Ne diyeyim böyle bir sınava tabi olmak da varmisBaba istemiyor diye sevgilinininizde ayrılmayı kabul etti öylemi?
Zaten sizi sevseydi, size aşık olsaydı asla bu durumu kabul etmezdi, bu yolda ailem olmadan yürürüz diye bir teklifle gelirdi.
İnanmıyorum ama Hadi diyelim sizi seven bi adamdı, e ozamanda şunu çok rahat söyleyebiliriz ki; bu adamın özgüveni sıfırmış. Ailesi destek olmadan hiç birşey yapamayan biri gibi algıladım ben.
Bu aynen şöyle olmuş; (değer verdiğimiz ama ilişkiyi bitirmek istediklerimize kalbi kırılmasın diye birşeyler söyleriz ya)
Sen çok iyi Birisin Benden Daha iyilerine layıksın gibi.
Bu olay Bahaneden ibaret. Bu kişi sizi sevmemiş. Ayrılmanız isabet olmuş.
Not:Bu kişi için asla üzülmeye değmez!
Çünkü kadın tarafın genellikle kötülüğü çıkmaz kötü yapan taraf genellikle erkek tarafı olur bunu annelerimizdende sıkça duyduk gördük benim annem iyi bir kadınken kadını nasıl deli ettiklerini gördüm ve baba tarafım gerçekten rezil insanlarŞunu anlamıyorum kız ailesi damadı istemeyince ailenin bir bildiği vardır yol yakınken vazgeç oluyor da erkek ailesi gelini istemeyince sevse mutlaka direnirdi deniyor. böyle çifte standartlara çok rastlıyoruz..
bir kere aileye rest çekerek iş yapılmaz ama sırf başka kız olacak diye oğlunun sevdiği kadını istemeyen aile de dikkate alınmamalı.
Arada istisnalar vardir ama kiz ailelerinin %90'ı hakli sebeplerle damat adayini istemiyorlar bence. Ya hayirsizdir, ya ailesi kotudur, ya siddette meyillidir, evine bakmayacaktir vs. vs.. Bunu aileler kestirebiliyorlar.Şunu anlamıyorum kız ailesi damadı istemeyince ailenin bir bildiği vardır yol yakınken vazgeç oluyor da erkek ailesi gelini istemeyince sevse mutlaka direnirdi deniyor. böyle çifte standartlara çok rastlıyoruz..
bir kere aileye rest çekerek iş yapılmaz ama sırf başka kız olacak diye oğlunun sevdiği kadını istemeyen aile de dikkate alınmamalı.
Ailesini ikna etmek icin ne yapti mesela??Dinlemiyor zaten ama bizimkilerin karşısına pi.. güç çıkmak istemiyor son bir kez annenle konuşsan ne der dedi bende kabul etmeyeceği söyledim. Kimse tek kızlarını böyle bir ateşe atmaz. Kaldı ki hadi evlendik yarın öbür gün bu aile benim karşıma dahi gelemez ya bizim evliliğimiz nasıl olur?
koskoca adam kendi kararını veremiyorsa ya çok pısırık yetişmiş ya da ailesi çok zengin ve aile para vermemekle tehdit ediyordurDinlemiyor zaten ama bizimkilerin karşısına pi.. güç çıkmak istemiyor son bir kez annenle konuşsan ne der dedi bende kabul etmeyeceği söyledim. Kimse tek kızlarını böyle bir ateşe atmaz. Kaldı ki hadi evlendik yarın öbür gün bu aile benim karşıma dahi gelemez ya bizim evliliğimiz nasıl olur?
Kendine gel yaaa sevgilin gercekten seni istiyor olsaydı her türlü kabul ettirirdi.Üzulecek bir sey yok ortada.Diyelim evlendin demek sevgiline baski yapıp sizi boşandırabilirler.Canim benim evlilik basit bir iş değil.Karsindaki adam pasif daha kendini gerçeklestirememis onunla nasil BİZ olacaksiniz?Neden seni istemiyorlar bilmiyorum ama buna bile gurur yapıp o aileyi silmen gerekiyor.Uzulme bence kaybın ne?Seni sıkı sıkı tutup yarinlara sizi tasiyamayip farkli beden hayatlara katlanacak biri mi?Sen bence kendine bunu sor sen olsan ne yapardin gerçekten sevsen kim durabilirdi önünde?Merhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Hiç birini yapmadı ve ben hala aptal gibi ağlıyorum kendimi durduramıyorum..Ailesini ikna etmek icin ne yapti mesela??
Asla istediginiz kizla evlenmeyecegim. Istemeye gelmezseniz beni öldü bilin dedi mi?
Ya da senin aileni ikna etmek icin ne yapti? Ailenle konustu mu? Benim ailem boyle sorunlu ama ben kizinizi seviyorum. Beni ailem olmadan kabul edin.. Kizinizi asla uzmeyecegime, ailemle muhattap etmeyecegime dair size soz veriyorum falan dedi mi?
Sadece annenle konussan ne der, kabul ederlermi diye sorduysa ve senin olumsuz cevabindan sonra da ayriliga razi olduysa hani nerede sevgi? Nerede çaba?
Kendini bu adam icin uzme lutfen. Hakkinda hayirlisi buymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?