- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
+1Aile istemiyorsa o evlilikten hayır gelmiyor. Yaşı kaç olursa olsun özellikle erkekler bir yerden sonra ailenin etkisinde kalır. Evlenseydin eminim mutsuz olurdun aslında olayın burdan dönmesi iyi olmuş.
Biz söylemiştik olmaz diye. Üzülmeyin bence bu duruma sevinin. Evlendiğinizde verdiğiniz kararın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlayacaksınızMerhaba hanımlar. Daha önce de buraya konu açmıştım sevgilimin babası beni istemiyor diye. Dün haber aldim ki kimse beni istemeye gelmeyecekmiş abla ve anne de o topa girmek istememiş. Bence onlarında gönlü yok babayı bahane ediyorlar. Dün sevgilimle sabaha kadar konuştuk ayrılık konuşması o ağladı ben ağladım. Bulunduğumuz ortam sanki üzerime yıkıldı öyle bir yıkım öyle bir acı. Hala gözlerim yaşlı. 9 ay herşeyi birlikte yaptığım adamı hayatimdan cikariyorum ustelik aramizda bir sorun yokken ( ailesi icin ona cok kirgin ve kizginim) dün kahvalti yapip sahilde el ele gezerken akşamına ayrıldık. Çok kötüyüm ne yapacagimi nasıl hayatima devam edeceğimi bilmiyorum. Galiba sevmişim hemde büyük sevmişim çünkü yüreğim çok yanıyor. Ama ailesi istemiyor bizimkiler de böyle bir aileye kız vermez verse ileride halimiz ne olur? Dönen gelen o ailenin yüzüne bakılır mi ? Of allahım nasıl kalkacağım yeniden ayağa..
Baska kızı istiyorlarmış. Bende aynı fikirdeyim başkasından duysam adama soverdim bile nasıl erkek diye. Hatta aksam kendine dedim. Ama iş kendisine gelince basireti bağlanıyor iste33 yaşında koskoca adam ailesine 'ben seviyorum bu kızı, bu evlilik olacak' diyemiyorsa zaten ayrılın gitsin.
Ayrıca sizi istememe sebepleri nedir? Isı gücü olan insanlarsınız çocukda değilsiniz
Dinlemiyor zaten ama bizimkilerin karşısına pi.. güç çıkmak istemiyor son bir kez annenle konuşsan ne der dedi bende kabul etmeyeceği söyledim. Kimse tek kızlarını böyle bir ateşe atmaz. Kaldı ki hadi evlendik yarın öbür gün bu aile benim karşıma dahi gelemez ya bizim evliliğimiz nasıl olur?Seni yeteri kadar sevseydi ayriligi kabul etmezdi. Ne yapar ne eder ya ailesini ikna eder ya da ailesine resti cekerdi.
Tanidigim bir aile ogullarinin ilk evliligi olacagi icin bosanmis ve cocuklu bir kadinla evlenmesini kabul etmediler. Adam çatir çatir o kadinla evlendi.. Cocuguna da miss gibi babalik yapiyor.. Ailesiyle de gorusmuyor.
Senin eski konunu hatirliyorum. Babasi baska bir kizi istedigi icin seni istemiyordu. Ailenin gelin adayi hakkindaki gorusu tabi ki onemli ama boyle sacma bir sebepten istemiyorlarsa o aile dinlenmez. Dinleyen adam da adam degildir.
Inanın ben bunları hak etmiyorum. Herkes onu yanıma yakistirmazken kimseyi dinlemedim. Ogle yemeklerini yapıp götürüyordum. Evinin eksiklerini ben düşünüyordum. Bana gelince işinde gücünde ailesi ile kalan bir kızım. Kimse bana zerre suç atamaz kaldı ki kendisi de der. Sıkıntı bu zaten ben fazla güçlü o fazla aciz.!!!Üzgünüm ama sevgilin tam bir oyuncu.
Ailesinin seni istemediğini kahvaltı yaptığınız günün akşamına öğrenmedi ya bu adam.
tüm gün gezmişsiniz akşamına ağlamış falan.
Sizin acınıza saygım sonsuz.
"Sevdiği kızı" bu kadar kolay harcayan adamdan ne köy olur ne kasaba.
Ayrıca sizi neden istemiyormuş babası? Meşru bir ahlaksızlığınız var da ondan mı karşı çıkamamış sevgiliniz.
Nerden baksan elinde kalır bu çocuk.
Şimdi üzülürsün ama sonra şükredersin
+1Aile istemiyorsa o evlilikten hayır gelmiyor. Yaşı kaç olursa olsun özellikle erkekler bir yerden sonra ailenin etkisinde kalır. Evlenseydin eminim mutsuz olurdun aslında olayın burdan dönmesi iyi olmuş.
Belki biraz zaman geçince bende gülerimhani bir deyis var,
aglanacak halimize guluyoruz diye.
bu konuda da tam tersi var,
gulunecek halinize agliyorsunuz.
konu sahibi uzuluyorsunuz anliyorum ama cok sacma bir durum icerisindesiniz, goremiyorsunuz.
Ailem seni istemeye gelmeyecekler diyip aglayan 33 yasinda bir adam ben hayal bile edemiyorum, o kadar komik ki,
zaten bu adamla bir sekilde olacaksa da olmasin sizin icin daha hayirli emin olun ki.
Ins. Unuturum ve yeniden eski ben olurum..+1
Evlenip de sizi 2 gün sonra ailem de ailem diye tuttursaydı şu an ki durumunuzdan daha zor bir duruma düşecektiniz. İkincisi, sizi istemeyen bir aileyi siz neden isteyesiniz ki? Kim olursak olalım, hepimiz çok değerliyiz, biriciğiz. Onlar da belki de bilmeden iyi bir şeye vesile olmuşlardır sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İEminim çok ağır geliyor yaşadıklarınız ama unutulmayacak bir dert değil. Unutacaksınız ve belki o el ele yürüdüğünüz sahilde ilerideki eşinizle yürürken iyi ki diyeceksiniz.
Belki biraz zaman geçince bende gülerim
Sadece kendime gelmeye ihtiyacım var su a.. eskj rutinime döneyim ve sürekli ağlamayayım yeterlikendinize baska insanlarla sans verin bence,
o zaman daha iyi anlayacaksiniz,
2 kisi birbirlerinden (ve de kendilerinden) eminlerse aile nasil dis kapinin mandali oluyor goreceksiniz ve o zaman bu gununuze gercekten guleceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?