Sevgilimin ailesi beni istemedi ayrıldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile istemiyorsa o evlilikten hayır gelmiyor. Yaşı kaç olursa olsun özellikle erkekler bir yerden sonra ailenin etkisinde kalır. Evlenseydin eminim mutsuz olurdun aslında olayın burdan dönmesi iyi olmuş.
+1
Aile istememesine rağmen devam eden evlilik görmedim ben de.Eninde sonunda yıkıolar o yuvayı.Her şeyi geçtim koca adam her şeyi göze alıp evleneceğine oturup ağlayıp ayrılıyor. Kendisinden koca değil cacık olmaz.İki türlü de konu sahibi kârda

Eski konuyu falan okumadım da 33 yaş yazmışlar o yaşta evlilik için onay mı alınıyormuş? Destek olur da 33 yaşına kadar nasıl bir kızı ailesine gelin getirebileceğini kestirememiş mi? Severek ayrıldık diyorsunuz ya ben adama baya söverek ayrılırdım 9 ay da benim onun ailesine layık olmadığımı anlayamamış mı? Bana neden ümit vermiş? Artı onlar kimmiş de beni istemeyecek... böyle adama... neyse fazla yükselmeyeyim verilmiş sadaka diyelim.

ya bu kadar dramatize etmeseniz mi? ölüyorum bitiyorum yüreğim yanıyo nasıl ayağa kalkıcam falan?
yani elbette üzülürsünüz ama 9 aylık bir adam için, hele ki ailesi yüzünden benden geçen adamın arkasından da böyle kendimi parçalarcasına ağlamazdım şahsen, defolsun babasının dizinin dibinde uyusun terbiyesiz

Çok acayipsiniz ya. Benim annem de istemiyordu, zamanla babamı da kendi tarafına cekti. Düğününü yapmam, evine gelmem dedi. Ben de iyi kendiniz bilirsiniz, ben evleniyorum, ister gelin ister gelmeyin dedim. İşim ve az buçuk birikmişim vardı. Resti çekti. Ne oldu peki? Bal gibi yola geldiler. Kına mi da yaptılar hatta. Evlendik. Aramız da gayet iyi. Ha gerçekten reddetselerdi ben yine evlenecektim açıkçası pek umrumda değildi.

Yani yetişkin, işi gücü olan, kendini bilen insan için aile rızası bana şart gelmiyor.

Biz söylemiştik olmaz diye. Üzülmeyin bence bu duruma sevinin. Evlendiğinizde verdiğiniz kararın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlayacaksınız

33 yaşında koskoca adam ailesine 'ben seviyorum bu kızı, bu evlilik olacak' diyemiyorsa zaten ayrılın gitsin.
Ayrıca sizi istememe sebepleri nedir? Isı gücü olan insanlarsınız çocukda değilsiniz
Baska kızı istiyorlarmış. Bende aynı fikirdeyim başkasından duysam adama soverdim bile nasıl erkek diye. Hatta aksam kendine dedim. Ama iş kendisine gelince basireti bağlanıyor iste

Dinlemiyor zaten ama bizimkilerin karşısına pi.. güç çıkmak istemiyor son bir kez annenle konuşsan ne der dedi bende kabul etmeyeceği söyledim. Kimse tek kızlarını böyle bir ateşe atmaz. Kaldı ki hadi evlendik yarın öbür gün bu aile benim karşıma dahi gelemez ya bizim evliliğimiz nasıl olur?

Inanın ben bunları hak etmiyorum. Herkes onu yanıma yakistirmazken kimseyi dinlemedim. Ogle yemeklerini yapıp götürüyordum. Evinin eksiklerini ben düşünüyordum. Bana gelince işinde gücünde ailesi ile kalan bir kızım. Kimse bana zerre suç atamaz kaldı ki kendisi de der. Sıkıntı bu zaten ben fazla güçlü o fazla aciz.!!!

Aile istemiyorsa o evlilikten hayır gelmiyor. Yaşı kaç olursa olsun özellikle erkekler bir yerden sonra ailenin etkisinde kalır. Evlenseydin eminim mutsuz olurdun aslında olayın burdan dönmesi iyi olmuş.
+1
Evlenip de sizi 2 gün sonra ailem de ailem diye tuttursaydı şu an ki durumunuzdan daha zor bir duruma düşecektiniz. İkincisi, sizi istemeyen bir aileyi siz neden isteyesiniz ki? Kim olursak olalım, hepimiz çok değerliyiz, biriciğiz. Onlar da belki de bilmeden iyi bir şeye vesile olmuşlardır sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İEminim çok ağır geliyor yaşadıklarınız ama unutulmayacak bir dert değil. Unutacaksınız ve belki o el ele yürüdüğünüz sahilde ilerideki eşinizle yürürken iyi ki diyeceksiniz.

Belki biraz zaman geçince bende gülerim

Ins. Unuturum ve yeniden eski ben olurum..

Sakin üzülme olur mu? Birazcik üzül ama kendini kahretme. Ilerde iyi ki de olmamis diyeceksin, cünkü hep öyle olur. Senin ne kusurun varmista seni istemiyorlarmis, tek diyecegim seni istemeyeni sen hic isteme.

kendinize baska insanlarla sans verin bence,
o zaman daha iyi anlayacaksiniz,
2 kisi birbirlerinden (ve de kendilerinden) eminlerse aile nasil dis kapinin mandali oluyor goreceksiniz ve o zaman bu gununuze gercekten guleceksiniz.
Sadece kendime gelmeye ihtiyacım var su a.. eskj rutinime döneyim ve sürekli ağlamayayım yeterli

Şu an çok anlamsız gelsede ZAMAN. Geçecek,yeter ki siz isteyin..Ana baba lafına bakan bir adamla olmaz zaten..Bu lafım hani sırf kızın/erkeğin din,mezhep,ırk,memleket hoşlarına gitmedi diye olay çıkartan kapris yapan ana babalara..Bu arada siz sadece 9 ay kaybetmişsiniz ben 2 yıl (1,5 yılı annesinin gölgesiyle) kaybettim.5 ay oluyor biteli her şey çok daha güzel.Zamanla geçiyor

Bneim bir arkadasimida esinin aielsi istemedi sirf başka ilden diye
Adam 3yil görüştü kızla.iş ciddiye binince ailem istemeye gelmiyor dedi
Kiz agla agla öldü bitti neyse ben teselli ettim.
Şuan varya 10numara aileye gelin gitti
Kaynana ölüyor kiza.
Yağla bal gibiler
Oyuzden hayırlısı buymus hakkınizda
Beladan kurtuldunuz
Biz istemeye gelen aile ile bile anlasamayabiliyoruz birde istemeseler neler olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…