Sevgilimin ailesi beni istemiyor

Benimde vardı böyle lise zamanlarımda. Lise terkti. Ama tabii bizim aramızda saygısızca birşey olmadı ama ailesi ile kötü olmuştum. Zaman ilaç gibidir üzülmeyin.
Bizim cok kötü seyler de yaşandı malesef ki. İyiki de yaşandı ama yoksa kolay kolay bitiremezsiniz. İyi ki bitti böyle olup

Bizim cok kötü seyler de yaşandı malesef ki. İyiki de yaşandı ama yoksa kolay kolay bitiremezsiniz. İyi ki bitti böyle olup
Saygısızlık yapmışlar sizinkiler. Çok büyük terbiyesizlik allah kurtarmış. Hiç üzülmeyin, sevinin kafanızı meşgul edin. Size söylediklerini düşünün bittiğine şükredin.

Hesabım vardı bayadır girmiyodum şifremi unutmuşum. O yüzden yeni hesap açtım sırf bu konuna yorum yapabilmek için canım. Annesinin ve kardeşinin olaya dahil olması olayının aynısını 5 ay önce ben yaşadım.. Bi an üsteki yazdıkların faklı olmasaydı biri benimle dalga mı geciyo falan diye düşündüm hatta. Tek farkı benimkinin kardesi erkekti.

Annesigil beni aramadan bi gün önce Ayılmıştık biz. Hemen ertesi beni arıyolar bizimki de evde yok biliyorum (daha dün konustuk o günkü planını. Emin’im yani evde olmadığına) herneyse. Aradılar beni. Zaten ogluna anne kişisi her fırsatta ‘oğlum bu kız seni bizden koparır, bununla evlenirsen bizi sildirir’ falan gibi şeylerle beynini yıkıyordu. Demesinin tek sebebi de bizimkini maddi olarak kullanıyor anne kişisi, biraz ağır olacak ama kocasından bişey görmemiş oğlu baktı yumurtlayan tavuk, e kızı da çok seviyor istiyor baktı iş ciddiye biniyor oglum sen bu kızdan ayrıl diyebilen bir anneydi. Ve işin en kötü yanı ben bu iki sene de hep tektim. Olaylar bi şekilde kendisi vesilesiyle anne kişisine iletiliyor ve suçlu hep ben ilan edilip benimkinin beyni yıkanıyor. E o beyinle de benimle tartışmalar tartışmalar. Annesine az ağlamadım ben o telefonlarda saatlerce yaşadıklarımızın gerçeklerini göstermek için. Anlar mı tabi anlamadı.

Şimdi bana sende yaptın demek bişeyler diyenler olabilir. Onlara da su ornegi vereyim. Anne kişimiz bizimki evlenmesin diye yıllarca kirada oturup adam evlenecekken gidip adama ev aldırıyor. Ve bilin bakalım evi kimin için aldırıyor tabiki kendisi için :)) borcunu da tabi bizimkine kredi çektirip ödetecek.. daha neler neler...
Bi örnek daha vereyim hatta dur. Ben anne kişisine ‘senin oglun da bak böyle böyle yaptı üzdü beni’ diyorum. Atıyorum burda cümlenin devamını. Cümle basında ki o ‘senin oğlun’ tabiri varya o Bile zoruna gitmiş hanfendinin. Bu konu da bile doldurup önüme salmıstı oğlunu. Allah askına kimin oğlu ? Ne var bunda abartacak ?

Bu arada biz agustosta söz takacaktık. Ailesine kesin bi şekilde bunu söylemişti. Birlikte gittik çeyiz baktık eşya baktık tabak çanak baktık yüzük baktık. Hayaller hayaller Yani.
anlatıyorum cünkü anlattıkça daha çok nefret ediyorum. Kusuruma bakma lütfen konunun altına ama.

Sonra işte bigün sonunda bizi ayırmayı basardı. Adam ‘sözde’ seviyor ama anne kişisi izin vermiyor ki askını yaşasın.
En son işte 5 ay önce beni arayıp anne kişisi ve kardesi biz seni istemiyoruz. Evlensen de mutlu olamayacaksın senin mutlu olmana izin vermeyeceğiz falan filan birsürü hikaye... agzımı açıp tek bir cevap Bile vermedim. Telefonu kapatır kapatmaz engelledim hepsini heryerden.

Tam bir ay sonra döndü bizimki bi şekilde ulaştı. Kendini acındırmalar etmeler. Bundan yaklaşık bir ay önceye kadar biz sürekli konuşuyoruz ama net bi şekilde arkadaşız tabirini koyduk araya sözde. Sonra bigün beni aradı yine bu aglıyo telefonda baya 3 saat kadar agladı. böyle böyle işte el ele verelim mutlu olalım ikna edelim herkesi falan dedi. Düşün dedi. İki gün düşündüm ben ciddi ciddi o sürede konuşmak istemiyorum dedim saygı duydu. Bu iki günde artık tabi benim ailemin de onun ailesinin de haberleri yoktu tabi görüştüğümüzden. Bu iki günde düşündüm ben. Gittim anneme anlattım durumu. Ve bana dedi Ki kızım ben vebalinize giremem sen düşün sen karar ver dedi. Ama istemediği de belliydi.

Yine de içimde bi heyecan. tabi o heyecanla aradım bunu. Bana dediği sana kim ailene git söyle dedi. Benim ailem istemiyor. Ama ben nasıl o an anlatamam sustum kaldım. Bana verilen sözler o dökülen gözyaşları bian hepsi gecti gözümün önünden. Ağladım tabi bu sürede çok agladım o telefonda. Ama suan pişmanlıklar.. Ve kapatış o Kapatış.

Bi aydır kapandığım her secdede nasıl bir ahh ediyosam hem kendisine hem ailesine.. ayrı ayrı isimlerini vererek.. ben inanıyorum Allah bu dünya da onlara bu ahımın karşılığını çok güzel verecek. Hakkım haram zıkkım olsun. Benden kalan bi alışkanlığı varsa sevgili diye görüştüğüm kişinin eminim su yazdığıma da bigün denk gelir.

Tuttum özür dilerim. Hakkını helal et bu konuda o kadar çok doluydum ki kimseye anlatamıyorum paylaşamıyorum. Görünce yazmak istedim sadece sebepsiz..

Sana gelince İnan bana pişman olacak ama o gün öyle bi toparlan ki benim yaptıgım aptallığı yapma sakın. Bana bi daha ulaşamayacaksın diye tehdit ediyomus ya hani. Bırak cevap yazmaya Bile değmez. İnan bana daha değerli olacaksın o zaman. Ettiğin ahlar yanlarına kalmayacak ne annesinin ne kendisinin ne de kız kardeşinin. sen içini ferah tut tatlım.

Ben şükür namazı kılıyorum hergün kurtulduğum için. Çocuk gordugumde sevindiriyorum, dilenci gördüğümde boş geçmiyorum yine aynı şekilde gerçek yüzlerini erken gösterdikleri için. Ama içimdeki nefret hala ilk günkü gibi.. sana da tavsiye ederim bunları bi nevi rahatlatıyor yine de :))

Bu arada yaslarımız da aynı. O yüzden de aslında yazmak istedim.

Özür diliyorum tekrardan zamanını aldım konunun altında uzun uzun derdimi anlattım burda. Çok doluydum kusuruma bakma nolur...

Saygısızlık yapmışlar sizinkiler. Çok büyük terbiyesizlik allah kurtarmış. Hiç üzülmeyin, sevinin kafanızı meşgul edin. Size söylediklerini düşünün bittiğine şükredin.
Kardesi daha liseye gidiyor. Öyle konuşması cok zoruma gitti. Bu soku uzun zaman atlatamıcağım. Allah büyük vardır bi hayır..

Yazdıklarınızı okurken agladım. Cok üzüldüm sizin icin. Ah almak o kadar kolay ki bu tür insanlar icin. Estağfirullah asla öyle düşünmeyin lütfen. İnsan anlattıkça rahatlıyor. Ben onu bitirdim. Ben onun icin hep geri planda kaldım. Kız kardeşim tabiki öyle konusucak dedikten sonrA zaten her sey tamamen bitti. Ahımı cok aldı günahıma girdiler onlar da .sizin de günahınıza girmişler. Ama Allah büyük kendinizi üzmeyin rabbim büyük mutlaka onların da bir gün cezasını verecektir. Ben de dua ettim hep hayırlısını istedim. Böylesi daha iyiydi hayırlsıydı ki oldu diyorum sizin de öyleymis. Ben de namazda hep dua ediyorum. Lütfen üzülmeyin..

Adam aldattigi halde devam etmissin vede
Hala naptigi belli degil. sonunda birde aile
Sizi nasil bir duruma sokmus.
Yanlis anlama. Ama Iyi olmus böylece dersini
Almis oldun. Belki unutup yoluna bakmana
Yardimci olur bu olaylar.
Hayirlisi senin icin olsun

Ağlama canım benim kıyamam yaa.
Yazdım bi an içimde tutamadım sen üzül ağla diye değil. Yazdım cünkü bunlar ne ilk benim basıma geldi, ne de son kez senin basına gelecek. İnan bana yalnız değiliz istenmeyen gelinler olarak :) sadece bizimkiler adam olamamışlar anneleri onları yeterince olgunlaştıramamıs hepsi bu :))

Seni çok iyi anlıyorum lisedeki kardeşinin söylediklerini uzun süre atlatamam demişsin. Benimkinin kardesi de 20 yasında bi bebeydi bana göre. Bende bi müddet takıldım kaldım. Nasıl söyler nasıl izin verilir diye. Bana gelir gelmez ilk bunu sordum hatta uzun bi süre de sormaya devam ettim diyebilirim. Ama İnan o ilk günkü gibi acımıyo son olanlardan sonra.

Aldatma olayına gelince. Çok yorum yapılmış bu konuda da. Ama insan ilişkinin içinde gözü daha kör oluyor. Biraz daha anlayışlı seyler yazılabilir bu konuda acımasız eleştiriler yerine.

İşin özü canım benim Sadece zaman.. sadece sabır.. suan tek ihtiyacın olan şey bu. Öğrenci misin calısıyo musun bilmiyorum ama Kendine ugraslar bul düşünmemeye çalış..

Ve bigün çok çok çok mutlu olman dileğiyle :)) dertleşmek istersen her zaman özelden de yazabilirsin. Unutma yalnız değilsin :)

Haklısınız.iyi oldu böylesi benim icin. Eger böyle olmasa belki de devam edecekti..

Ailece çirkeflik:)) sadaka falan ver ciddiyim

Aldatma konusunda haklılar Keske ikinci bir şansı vermeseydim .. sen de üzülme lütfen. Gecer elbet. Calısıyorum ve çalışırken cok sükür cok da aklıma gelmiyor. Mutlaka geçecek. Unutmak olmasa yaşam da devam etmezdi herhalde, bisekilde unutulacak Allah yardımcımız olsun insallah

Zaten ilk sokumu o zaman yasadım. Bi kardeşine bi annesine verdi telefonu rezil etti beni herkese
Canım sen niye rezil olasın rezil rezil konuşanlar belli böyle düşünme gerçekten elin karısı kızı kimler ki rezil olasın

Canım sen niye rezil olasın rezil rezil konuşanlar belli böyle düşünme gerçekten elin karısı kızı kimler ki rezil olasın
Bir sucum yokken bu duruma düşürüldüm. Sanki oğullarının peşinden kosuyormusum gibi. Allah büyük yanlarına kalmaz elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…