Oğullarını o kadar büyüttüler ki... işsizdi ama ona ragmen birakmadım. En sonunda bu oldu iste..Salağa bak .hem oğlu züğürt işi gücü yok adam akıllı hem seni beğenmiyor .ayy g.tüm de önüne bak çok mu lazım??!
Ya evlensin mutlu olsun. Öyle bir aileyle yapamazdım. Beni arayıp durdu. Mesajda beni bi daha bulamayacaksın demis.Sen paçayı kurtarmışsın da evlendireceği kıza yazık olacak
Haklısınız. Artık onla herhangi bir şekilde muhattap dahi olmayacağımAldatmış sizi bence bi sorun varsa buna takılın.
Malesef o hataları cok yaptım. Artık o hatalara düşmeyeceğim. Ben Allah’ından bulsun diyorum sadeceSeni istemeyen aileyi sen hiç isteme zatenbu devirde kimseye de minnet etme ne sanıyor insanlar kendilerini ya bu kadar burnu havada olabilecek süpersonik ne özellikleri var pardon ? Sadece bu olay için demiyorum hayatın boyunca HİÇ KİMSEYE MİNNET ETME SENİ KÜÇÜK GÖRMELERİNE İZİN VERME ! Çünkü sen değersiz değilsin kendinin kıymetini bil seviyorum aşığım diye kimseye boyun eğme benden söylemesi sonra çok ağlarsın
Ya bende de cok suç var. Benim hatam Keske o kadar değer vermeseydimSeni istemeyen aileyi sen hiç isteme zatenbu devirde kimseye de minnet etme ne sanıyor insanlar kendilerini ya bu kadar burnu havada olabilecek süpersonik ne özellikleri var pardon ? Sadece bu olay için demiyorum hayatın boyunca HİÇ KİMSEYE MİNNET ETME SENİ KÜÇÜK GÖRMELERİNE İZİN VERME ! Çünkü sen değersiz değilsin kendinin kıymetini bil seviyorum aşığım diye kimseye boyun eğme benden söylemesi sonra çok ağlarsın
bence sen camiye git kucuk cocuklara cikolata dagit kurtuldun diye simdi uzulursun ilerdr ne aptalmisim 3 yilim gitti bos yere verilmis sadakan var evlenseydin cok mutsuz olcakmissin allahin sevgili kuluymussuniyi akşamlar arkadaşlar 3 yıllık iliskim dün tamamıyla bitti. Biz sevgilimle cok sorun yaşadık. Daha önce beni aldatmıştı 2 sene önce olmustu bu olay. Yalvardı yakardı affettim kendisi lise terk. İşi olunca ailem istesin diyordu. Ama Allah nasip etmedi vArdır bir hayır mutlaka. Sosyal medya şifrelerimiz vardı birbirmizde. O kuzenime kadar herkesi sildi. Dün de bana konusmuyorum dediğim kız ona yazıp paylaştığı videoyu sil dediği icin hemen sildi . Ben de hani konuşmuyordun onla Sana yazma samimiyetini bulmuş kendinde demek ki baya muhabbettniz varmıs dedim. Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi. Soka uğradım hala da üstümden atmıs değilim o soku. Ben de söz verdim aramıcağıma. Aramadım da. Hak etmediğim seyler yaşattılar bana. Herseyde bir hayır vardır diyorum ama söylenenleri sindiremiyorum.
Ben Allah’a şükrediyorum. Evet üzülüyorum ama gececiğİni de biliyorum. Haksızlığa cok uğradm Allah sadece yanına bırakmasınbence sen camiye git kucuk cocuklara cikolata dagit kurtuldun diye simdi uzulursun ilerdr ne aptalmisim 3 yilim gitti bos yere verilmis sadakan var evlenseydin cok mutsuz olcakmissin allahin sevgili kuluymussun
yanina birakmaz. ama sen yoluna bak bir insana en buyuk ceza onu unutmak hatrlammak cok degil 1. senede adini bile unutrsunBen Allah’a şükrediyorum. Evet üzülüyorum ama gececiğİni de biliyorum. Haksızlığa cok uğradm Allah sadece yanına bırakmasın
evet insallah bunu cok istiyorum. Allah büyük. Sonumuz hayır olsun insallah. Cok teşekkür ederim sizeyanina birakmaz. ama sen yoluna bak bir insana en buyuk ceza onu unutmak hatrlammak cok degil 1. senede adini bile unutrsun
Yok doğru söylediniz ben cok taviz verdim. Bir daha muhattap olmayı düşünmüyorum. Bitti cünkü bir daha şans vermicem ona.O adam sana değer verseydi ve saygı duysaydı ne kız kardeşi telefonu alıp sana hakaret edebilirdi nede annesi ama bu ortamı sen oluşturmuşsun şifreni vererek kuzenine kadar silmesine izin vererek aldatmasını affederek çok taviz vermişsin. He ayrıca bunları sende yapma kız sil diye mesaj atmış falan bunları niye takiptesin ki bir adam ya güvenilirdir ya güvenilmezdir sürekli takip ederek satranç oynar gibi sürekli yıpratan tedirgin eden ilişki olsa ne olmasa ne.
Biraz Güzin Abla cevabı yazdım ama ilişki anlayışın başını belaya sokacak cinsten.
Ya aslında ben istemiyorum artık. Burda haksızlığa uğramış biri olarak yAzdım onu. Evlendirsinler oğullarını. Umrumda değil artık cünkü..2 kez aldatılmışsın ve ailesi seni istemiyor konusuna takılmışsın . ? Asıl senin onu istememen gerekmez mi
Psikopat biri evet. Kafasını duvara vurmuş sözde. Kendini haklı çıkarmak adınaçok saçma bi aileymiş. arkana bile bakma. döver bu adam seni.
Allah korumuş beni sükür. Baska bir kız icin hem ailesine rezil etti beni hem de benim ondan nefret etmeme sebep olduevlilik yoluna girmeden bitmiş neyse ki .değmeyecek insanlarmış. bence şükredin, böyle bir ailenin içine de girebilirdiniz. evlendikten sonra bunlar yaşansaydı çok daha kötü olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?