- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
zamnala beni sevebilirlermi pekiSevgilin sana bunlari nasil yetistiriyor. Ne boşboğaz mış öyle. Tanışma asamasinda önyargılar olur. Bir insanı zamanla tanır seversin. Suç sevgilinde. Sana her lafı yetistirecekse işiniz var.
ne cekıyoruz be bunlardançok laflar duydum galiba sizinki çok gelmedi bana. olur öyle şeyler. boşver diyesim var.
bende bu ısrarlarını anlamadım . psıkopat fılan cıkmaz da sanırım basını baglamak istiyorlarKk tarihinde gordugum en guzel yorum. Cok cok guzel bir noktaya parmak basmissiniz
ayrılmak istese direk soylıyecek bı insan aslınada ama bılmem belkide haklısınız zaman göstereceküzülerek söylemeliyimki hislerime ve düşüncelerime tercüman oldun
bidaha gitmemeyi düşünüyorumaileniz olmadan resmi bir durum olmadan ne işiniz var ayaklarına gidiyorsunuz ki?
saymıyorlar işte böyle davranınca.
kahve yapmayı biliyorum ama çok kişilerdi bilerek öyle dedim . hani yok köpügü yok şuyu eksik diye bahane bulurlar dıye . yemegi cidden bilmiyorum .Kv giciklik yapmış ama sen gercekden yemek ve kahve yapmasini bilmiyormusun??
Şaşkınım. Okula gitmekle yemek/kahve yapmanin arasinda bir bağ kuramadim ama neyse.
kizlar gelismelerle geldim
kahve yapmayı biliyorum ama çok kişilerdi bilerek öyle dedim . hani yok köpügü yok şuyu eksik diye bahane bulurlar dıye . yemegi cidden bilmiyorum .
peki tşk ederimİyi yapmışsın. Yapma zaten ( bende müstakbel kv`ye ben bilmem modunda takılıyorum) ama yemek yapmayi öğren. Onlar icin değil ama yoksa gelecekde cok bunalirsin.
Ev, iş, yemek, cocuk, cevre cogu pratik kadini bile depresyona sokmaya yetiyor yani. Sen yavaşdan elini alıştır
herkese merhaba.
benim 1 senelik bi ilişkim var ve anneler gununde annesi ile tanismistim .
Annesi baya gayet sicak davrandı, anlaşıyosaniz biz bisey demiyoruz tarzi konustu .
Muhabbet ilerledikce konu evlilige geldi ve resmen baski kurdu üzerimde evlenin gibisinden.
Kiz kardeşi de ayni sekilde baski kurdu .
Evlenin demeleri bisey degil ama hemen istiyorlar 1 sene icinde gibi düşünün.
Dedim ben suan evlilik düşünmüyorum okuyorum kardesi hemen lafa atladi , evlenin yine okursun.
Bak ayni yasdayiz benle evliyim çocuğum olacak tarzi konuştu ben suan istemediğimi yuz kere dile getirdim hala israr ettiler.
Neyse o gün oyle bitti .
Ben geçen yine onlara gittim baktim sülalesi sira ile gelmeye basladi tanismak için.
Hepsi sevdiler onayladilar güya.
O gun teyzesi sen kahve yapmayi biliyomusun dedi ben yok dedim . sevgilimin annesi de o yemek yapmayi bilmiyo kiz okuyo dedi . zamanla öğrenir tarzi konuştu.
Sevgilimin annesi herkese demis beni guzel kiz begendim gibisinden .
Dun sevgilimle ailesi ile konusmus görüntülu annesi teyzesi varmis .
Annesi yada teyzesi ikisinden biri demiski bula bula bu kizimi buldun yemek yapmayi bilmiyo kahve yapmayı bilmiyo diye .
Bula bula bunu mu buldun lafi gercekten zoruma gitti ben napim simdi ?
Annesi de beni istemiyormuş en baş da yok cok sevdim yok evlenin gibisinden konusan kadin simdi istemiyormuş.
Gerçekten insanlarin böyle iki yüzlü olmasi cok zoruma gitti .
Cok karisik anlattim ama suan sinava gidiyorum ve morelim b*k gibi .
Akil verin napim?
kizlar sevgilim bilerek söylemedi ben dedim beni sordularmi bisey dedilermi . oda söyledi . aramiz da gizli sakli yok diye dedi sanirim . yada boş bulundu
Onların böyle demesi değil de sevgilinizin ağzında bakla ıslanmıyor olması daha vahim sanki.
ayrılmak istese direk soylıyecek bı insan aslınada ama bılmem belkide haklısınız zaman gösterecek
canım haklısın ama bazen insanlar yaşı kaç olursa olsun bu tür davranışlarda bulunabilir diye düşünüyorum. boşluğuna gelmiş olabilir kişinin. ben kendimi yaşıma göre oldukça olgun biri olarak görüyorum , dışarıdan da bu şekilde tepki alıyorum zaten ama zaman zaman hiç söylenmeyecek şeyi söylenmeyecek yerde söylenmeyecek kişiye söyleyebiliyorum mesela. bu yüzden belkide tamamen boşluğuna gelerek söylemiştir .gelişme ne?
birde ben sordum diye söyledi diye sevgilinizi savunmaktan vazgeçin . idare etmek diye birşey var bakınız idare bilmeyince sonıç sizin derdiniz..
sevgilin olgun değil bunu bir kabullenin önce..
tatlım ben bir şeyi merak ediyorum. sevgilin bunu sana söyledikten sonra söylemenin yanlış olduğunun farkına varıp olayı düzeltmeye çalıştı mı?ayrılmak istese direk soylıyecek bı insan aslınada ama bılmem belkide haklısınız zaman gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?