Sevgilimin ailesi ( bulaa bula bunu mu buldun demişler)

çok laflar duydum galiba sizinki çok gelmedi bana. olur öyle şeyler. boşver diyesim var.

Kv giciklik yapmış ama sen gercekden yemek ve kahve yapmasini bilmiyormusun??

Şaşkınım. Okula gitmekle yemek/kahve yapmanin arasinda bir bağ kuramadim ama neyse.

Kv giciklik yapmış ama sen gercekden yemek ve kahve yapmasini bilmiyormusun??

Şaşkınım. Okula gitmekle yemek/kahve yapmanin arasinda bir bağ kuramadim ama neyse.
kahve yapmayı biliyorum ama çok kişilerdi bilerek öyle dedim . hani yok köpügü yok şuyu eksik diye bahane bulurlar dıye . yemegi cidden bilmiyorum .

kahve yapmayı biliyorum ama çok kişilerdi bilerek öyle dedim . hani yok köpügü yok şuyu eksik diye bahane bulurlar dıye . yemegi cidden bilmiyorum .

İyi yapmışsın. Yapma zaten ( bende müstakbel kv`ye ben bilmem modunda takılıyorum) ama yemek yapmayi öğren. Onlar icin değil ama yoksa gelecekde cok bunalirsin.
Ev, iş, yemek, cocuk, cevre cogu pratik kadini bile depresyona sokmaya yetiyor yani. Sen yavaşdan elini alıştır

işler gerçek anlamda ciddileşmeden anne ile tanışma muhabbeti bana çok boş geliyor. yapmayın öyle hatalar. ayrıca kahve yapmayı nasıl bilmiyorsun ben onu anlamadım. çok basit birşey yani... yemek konusuna bişey diyemem bin çeşit yemek var sonuçta ama kahve yapmayı bilmemekle okuyor olmanın ne ilgisi var, okulun mu engel kahve bilmemene onu anlayabilmiş değilim.

Aşçılık kursuna falan gitsen işi çözersin ya da forumun mutfak kısmına bak şaşırt onları

ayrılmak istese direk soylıyecek bı insan aslınada ama bılmem belkide haklısınız zaman gösterecek
gelişme ne?
birde ben sordum diye söyledi diye sevgilinizi savunmaktan vazgeçin . idare etmek diye birşey var bakınız idare bilmeyince sonıç sizin derdiniz..
sevgilin olgun değil bunu bir kabullenin önce..
canım haklısın ama bazen insanlar yaşı kaç olursa olsun bu tür davranışlarda bulunabilir diye düşünüyorum. boşluğuna gelmiş olabilir kişinin. ben kendimi yaşıma göre oldukça olgun biri olarak görüyorum , dışarıdan da bu şekilde tepki alıyorum zaten ama zaman zaman hiç söylenmeyecek şeyi söylenmeyecek yerde söylenmeyecek kişiye söyleyebiliyorum mesela. bu yüzden belkide tamamen boşluğuna gelerek söylemiştir .

Sevgili kişisi bunu sana anlattığına göre onlara hak veriyor demektir.
Hak vermiyor veya kızmış olsa asla lafını dahi etmezdi sana.
Bence altında mesaj var, olmanı istediği kişiyi yansıtıyor bir bakıma alttan alttan.
Ben olsam asıl buna takılır, kızardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…