- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Ay ne güzel. Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Söyle kv miz vardı da biz mi sevmedik :) şaka bir yana çok sevindim adınıza Allah daim etsinBenim kv gorucu usulu evlendim esimle kv ilk gordugu zaman nasilsa simdi de ayni degisen bi sey olmadi hatta eline para gecince bana harclikta veriyo her geldiginde ne lazim alayim der yok anne sen gel derim ama sevdigimi bildigi ne varsa alir gelir hatta cevizimi bile evde pislik olmasin diye evde kirip kavanoza koyar getirir esimle surtussek esimi degil beni hakli goruz ismimi anarken bile cigerinden kopar annecim derken gozlerinin ici guler biri bana laf demeye kalksa agzinin payini verir
Sorun "sevgilinde"herkese merhaba.
benim 1 senelik bi ilişkim var ve anneler gununde annesi ile tanismistim .
Annesi baya gayet sicak davrandı, anlaşıyosaniz biz bisey demiyoruz tarzi konustu .
Muhabbet ilerledikce konu evlilige geldi ve resmen baski kurdu üzerimde evlenin gibisinden.
Kiz kardeşi de ayni sekilde baski kurdu .
Evlenin demeleri bisey degil ama hemen istiyorlar 1 sene icinde gibi düşünün.
Dedim ben suan evlilik düşünmüyorum okuyorum kardesi hemen lafa atladi , evlenin yine okursun.
Bak ayni yasdayiz benle evliyim çocuğum olacak tarzi konuştu ben suan istemediğimi yuz kere dile getirdim hala israr ettiler.
Neyse o gün oyle bitti .
Ben geçen yine onlara gittim baktim sülalesi sira ile gelmeye basladi tanismak için.
Hepsi sevdiler onayladilar güya.
O gun teyzesi sen kahve yapmayi biliyomusun dedi ben yok dedim . sevgilimin annesi de o yemek yapmayi bilmiyo kiz okuyo dedi . zamanla öğrenir tarzi konuştu.
Sevgilimin annesi herkese demis beni guzel kiz begendim gibisinden .
Dun sevgilimle ailesi ile konusmus görüntülu annesi teyzesi varmis .
Annesi yada teyzesi ikisinden biri demiski bula bula bu kizimi buldun yemek yapmayi bilmiyo kahve yapmayı bilmiyo diye .
Bula bula bunu mu buldun lafi gercekten zoruma gitti ben napim simdi ?
Annesi de beni istemiyormuş en baş da yok cok sevdim yok evlenin gibisinden konusan kadin simdi istemiyormuş.
Gerçekten insanlarin böyle iki yüzlü olmasi cok zoruma gitti .
Cok karisik anlattim ama suan sinava gidiyorum ve morelim b*k gibi .
Akil verin napim?
ay ne güzel ya allah daha iyi etsinBenim kv gorucu usulu evlendim esimle kv ilk gordugu zaman nasilsa simdi de ayni degisen bi sey olmadi hatta eline para gecince bana harclikta veriyo her geldiginde ne lazim alayim der yok anne sen gel derim ama sevdigimi bildigi ne varsa alir gelir hatta cevizimi bile evde pislik olmasin diye evde kirip kavanoza koyar getirir esimle surtussek esimi degil beni hakli goruz ismimi anarken bile cigerinden kopar annecim derken gozlerinin ici guler biri bana laf demeye kalksa agzinin payini verir
Amin canim benim darisi butun kardeslerime insallahay ne güzel ya allah daha iyi etsin
onuda begenmez kadınKalk sarma sar cal kapilarini
inşallah amin ♡♡Amin canim benim darisi butun kardeslerime insallah
Amin canim insallah sizlerin kv de Rabbim merhamet vicdan verir sizleri uzmezlerAy ne güzel. Allah herkesi böyle insanlarla karşılaştırsın. Söyle kv miz vardı da biz mi sevmedik :) şaka bir yana çok sevindim adınıza Allah daim etsin
Inan seviyoruz deselerdi bile evlenince kotu gelin olacaktin. Yani ha evlilik oncesi ha evlilik sonrasi farketmez. oglan ailesine yaranamazsinherkese merhaba.
Annesi baya gayet sicak davrandı, anlaşıyosaniz biz bisey demiyoruz tarzi konustu .
Muhabbet ilerledikce konu evlilige geldi ve resmen baski kurdu üzerimde evlenin gibisinden.
Dedim ben suan evlilik düşünmüyorum okuyorum kardesi hemen lafa atladi , evlenin yine okursun.
Bak ayni yasdayiz benle evliyim çocuğum olacak tarzi konuştu ben suan istemediğimi yuz kere dile getirdim hala israr ettiler.
Neyse o gün oyle bitti .
Ben geçen yine onlara gittim baktim sülalesi sira ile gelmeye basladi tanismak için.
O gun teyzesi sen kahve yapmayi biliyomusun dedi ben yok dedim . sevgilimin annesi de o yemek yapmayi bilmiyo kiz okuyo dedi . zamanla öğrenir tarzi konuştu.
Annesi yada teyzesi ikisinden biri demiski bula bula bu kizimi buldun yemek yapmayi bilmiyo kahve yapmayı bilmiyo diye .
Annesi de beni istemiyormuş en baş da yok cok sevdim yok evlenin gibisinden konusan kadin simdi istemiyormuş.
Akil verin napim?
kizlar sevgilim bilerek söylemedi ben dedim beni sordularmi bisey dedilermi . oda söyledi . aramiz da gizli sakli yok diye dedi sanirim . yada boş bulundu
Hep öyle şekeri tansiyonu kalbi bilmem nesi olur zaten. Sonra yalandan ayılıp bayılırlar hastanelere düşerler yine yalandan 1 serum takarlar istediklerini yaptırırlar sağlığıyla sizi tehdit ederek. Ne manyak boş insanlar variki yüz lu de cok zor . yuzume karsi baska arkamdan baska . sevgilim le de kavga ettik . onlar oyle diyince bisey dememis . neymis annesinin sekeri tansiyonu varmis . biliyorum kimsenin lafi ile beni harcamaz ama yinede zoruma gitti
ya ben sordum diye soyledi ben sormasam söylemezdiSevgilin beyinsiz, ayril.
ya ben sordum diye soyledi ben sormasam söylemezdi
Erkek arkadasına söyle herşey anlatılmaz her erkek annesi hiç cocuguna uygun birini düşünmez zaten birde sevfili e dilkat et bakim annecimi evin için tüm yorumlar aöylenmez egerki devam ederse sen sevgiline ilerdi ailen söyleydi böyleydi demeye başlarsın .. neyapabilirsin siz anlaşın güzel anlaşınki kız yemek yapmayı bilmiyor ama oğlum cok mutlu desin muckkkherkese merhaba.
Neyse o gün oyle bitti .
Akil verin napim?
kizlar sevgilim bilerek söylemedi ben dedim beni sordularmi bisey dedilermi . oda söyledi . aramiz da gizli sakli yok diye dedi sanirim . yada boş bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?