- Konu Sahibi Makyajpamugu
-
Çalışıyoruz birimiz doktor birimiz bir firmada dış ticaret yapıyor. Yaşlar o 30 ben 28 . Sadece yurtdışına göç etme durumumuz mevcut orada uzmanlık almak istiyor sevgilimYaşlarınız kaç? Çalışıyor musunuz?
Sizi seviyorlarsa demek ki evlilik sorumluluğunu alamayacağını düşünüyorlardır oğullarının.
Merhaba sevgilimle yakın zamanda nişanımız var daha doğrusu biz ikimiz bu şekilde planlıyoruz ailesiyle bi kere dışarıda tanıştım bir kere karşılaştık bir kere de annanesini ziyarete gittik. Fakat annesi bir kere bile beni evine davet etmedi. Sanki işi resmileştirmekten kaçınıyorlar gibi geldi. Sorduğumda kimsenin bu durumun konusunu açmadığını söyledi ailede oysa evlenme teklif etti sevgilim bana . Ailesine biz diğer ay nişanlanabiliriz demesine rağmen ailesi şuan annanesinin yazlığında ağustosun sonuna kadar orada olacaklarmış bana biraz garip geliyor . Aileleri tanıştıracağız tamam olur demişler Yazlık yakın oradan geliriz bi günlük demişler . Bana çok garip geliyor ama insanların yaşamlarına çok burnumu da sokmak istemem yüzyüzeyken güler yüzlü davranıyorlar ve ne güzel ailemizinde bi kızı var falan diyorlar ama bilemedim
Çalışıyoruz birimiz doktor birimiz bir firmada dış ticaret yapıyor. Yaşlar o 30 ben 28 . Sadece yurtdışına göç etme durumumuz mevcut orada uzmanlık almak istiyor sevgilim
Ben sizin önceki konunuzu hatırlıyorum sanırım, ailesi doktor olmadığınız için mi istemiyordu ? Öyle bir konu vardı sanırım
Açıkçası ben biraz sert yaptım sanırım dün en son gidip ben babamla konuşucam diyordu. Ağustosta yapalım nişanı diyordu bakalımNe yapmasını bekliyordunuz ki diğer ay nişanlanabiliriz dediğinde koştur koştur tatili yarıda keserek kışlık evlerine gidip belirsiz bir tarihte olacak nişanı mı beklemelilerdi? Sorun bence ailesinde değil sevgilinizde.
Evet evet ben öyle olduğunu düşünüyordum konu açmıştım buraya askında tıbbi sekreterim ama suan bi firmada dış ticaret yapıyorum. Açıkçası bana en son sıcak davrandıkları için ben böyle olmadığına kanaat getirmiştim fakat yine böyle sorunlar mevcut
Oğul Doktor ise hımmmmm derimÇalışıyoruz birimiz doktor birimiz bir firmada dış ticaret yapıyor. Yaşlar o 30 ben 28 . Sadece yurtdışına göç etme durumumuz mevcut orada uzmanlık almak istiyor sevgilim
Kesinlikle haklısınız mutlaka içinde bi yerlerde doktor gelin isteği var o da olmadı eğitimi daha yüksek birini istiyorlardır eminim ki ana artık bulduklarında yetinecekler gibi . Bir de daha ailemle tanışmadılar ikisine eğitimci diğer tarafın bizim tarafta pek okumuş insan yok asıl sorun orada başlayabilirBazı doktor anneleri manyak olabiliyor, dikkat edin derim. düsün hem erkek annesi hem de çocuğu doktor :)
Doğru öyle oluyorlar farkındayım ama gelir olarak inanın ki arada uçurum yok. 15 bin akıyorum 30 bin alıyor maaş ve daha uzmanlığını bile almadı .Oğul Doktor ise hımmmmm derim
Doktor olan kaynıma kaynana kız beğenememişti birr türlü
Ya işte öyledeDoğru öyle oluyorlar farkındayım ama gelir olarak inanın ki arada uçurum yok. 15 bin akıyorum 30 bin alıyor maaş ve daha uzmanlığını bile almadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?