Kaçıp ailenizi böyle bir aileye gelin gitmek için üzmeyin. Daha yaşınız 23 daha iyilerini bulursunuz. Sizi istemeyen aileye kaçsanız bunu ölene kadar sizi ezmek için kullanırlar. Ayrılın. Kendi ailelerine uygun birini bulsunlar o zaman.Merhaba 3 yıla yakındır bir ilişkim ama beni istemiyorlar ailelerimiz anlaşamıyor beni layık görmüyolar kendilerine 3 yıldır bu sorunlarla uğraşıyoruz istemiyolar asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım artık benim ailemde zor durumda kalıyor üzülüyorlar ama benim ailem çok daha anlayışlı ben 23 erkek arkadaşın ise 28 yaşında ne yapmam nasıl yapmam lazım
Ben şehirde büyümüşüm ondanmışAranızda nasıl sosyoekonomik farklar var da sizi kendilerinle layık görmüyorlar?
Uzaktan akrabımızlar başta çok iyiydik ama daha sonra ben şehirde yaşadığım için beni çok uygun görmedilerSeni istemeyeni sende isteme.
Sevgilimle evleniriz aileler karışamaz mutlu mesut yaşarız diye de düşünme, zira evlenirken ailelrde evleniyor. Huzursuzluk çıkabilir, sonuçta sevgilin ailesini atamaz satamaz. Ayrıca neden bu kadar size düşmanlar?
erkek arkadaşım da artık bu durumdan bıktıBöyle bir iliskiyi bastan sürdürmek hata. Sevgilinizin belli ki ailesinde agirligi yok. Ne demek layik görmüyorlar.ailenizi böyle basit insanlarla muhatap etmeyin
Ayy kafa yapılarına bak, sal şunları. Bu ailede mutlu olacağını düşünmüyorum.Uzaktan akrabımızlar başta çok iyiydik ama daha sonra ben şehirde yaşadığım için beni çok uygun görmediler
erkek arkadaşım da artık bu durumdan bıktı
Hem de akraba? Kaç kaç kaç.Uzaktan akrabımızlar başta çok iyiydik ama daha sonra ben şehirde yaşadığım için beni çok uygun görmediler
Ne yani tek sebep bu mu?Ben şehirde büyümüşüm ondanmış
Sevgilinizin ailesi köyde büyümüş, okumamış ve kolayca sindirilebilen bir gelin istiyor. Bu yüzden onlar için ideal bir gelin adayı değilsiniz. Sevgiliniz ailesini silemeyeceğine göre sürekli bu cahil insanlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Bu ilişkiyi devam ettirmemek sizin yararınıza olurBen şehirde büyümüşüm ondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?