Sevgilimin Ailesi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Morkalpp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
73
9
88
25
Merhaba 3 yıla yakındır bir ilişkim ama beni istemiyorlar ailelerimiz anlaşamıyor beni layık görmüyolar kendilerine 3 yıldır bu sorunlarla uğraşıyoruz istemiyolar asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım artık benim ailemde zor durumda kalıyor üzülüyorlar ama benim ailem çok daha anlayışlı ben 23 erkek arkadaşın ise 28 yaşında ne yapmam nasıl yapmam lazım

Kaçıp ailenizi böyle bir aileye gelin gitmek için üzmeyin. Daha yaşınız 23 daha iyilerini bulursunuz. Sizi istemeyen aileye kaçsanız bunu ölene kadar sizi ezmek için kullanırlar. Ayrılın. Kendi ailelerine uygun birini bulsunlar o zaman.

Seni istemeyeni sende isteme.
Sevgilimle evleniriz aileler karışamaz mutlu mesut yaşarız diye de düşünme, zira evlenirken ailelerde evleniyor. Huzursuzluk çıkabilir, sonuçta sevgilin ailesini atamaz satamaz. Ayrıca neden bu kadar size düşmanlar?

Uzaktan akrabımızlar başta çok iyiydik ama daha sonra ben şehirde yaşadığım için beni çok uygun görmediler

Böyle bir iliskiyi bastan sürdürmek hata. Sevgilinizin belli ki ailesinde agirligi yok. Ne demek layik görmüyorlar.ailenizi böyle basit insanlarla muhatap etmeyin
erkek arkadaşım da artık bu durumdan bıktı

erkek arkadaşım da artık bu durumdan bıktı

Herkes kendi delisinden sorumlu..simdiden ailesi bu taviri sürüdürüyorsa gelin gitseniz bile hayati size zindan ederler. Sunu da eklemek isterim: Hicbir serefli aile ogluna "kizi kacir" veya "kiz kacsin" demez. Kacirsa tabi masraf yok ve tabi daha rahat ezerler. Kafanizi kullanin. Bu yasta derdiniz bu olmamali.

Erkek arkadaşının tutumu nasıl?Kaçma olayına girme ama herşeyinizi kendiniz yaparsınız düğün nikah ne yapacaksanız davet edersiniz gelen gelir

Erkek arkadaşın seni gerçekten isteseydı ne bu istenmediğin bilgisi sana gelirdi ne de sen böyle kaygıların içine düşerdin. Bunun sana söylenmesi bile bir hata. O kadar seviyorsa seni senin ruhun duymazdi o kendi ailesiyle içinde hallederdi. Şuan lafını geçiremeyip seni de bu yüzden huzursuz eden adam evlensenizde seni asla mutlu edemez. Bu laflar gelmeye devam edecek. Hiçbir şey olmazsa imalar edilecek. Sen eşinle evlenmiyorsun onun annesiyle babasıyla sulalesiyle evleniyorsun. Eşinin boş sevgisi asla tek başına mutlu olmaya yetmiyor.

Seni yeterince istemiyor bu adam bu yüzden senin kendi rızanla vazgecmeni bekleyecek

Tatlım 23 yaş evlilik için çok erken değil mi? Onları bırak, sen gercekten evlenmek istiyor musun? İsteme sebeplerinden emin misin? Eline mesleğini aldın mı? Sırf sehirlisin diye istemeyen bir ailenin parçası olacaksın. Eşin de senin ailenin parçası olacak. Onlara katlanabilecek misin? Çocuklarını onlarla korkmadan bir arada tutabilecek misin? Bunlar güçlü karakter gerektiren mücadeleler. Altından kalkabilecek misin? Sevdin, istiyorsun anlıyorum ama bir hayatı bu insanlarla onların kültüründen beslenen oğullarıyla geçirebilecek misin? Otur bir düşün bence.

Ben şehirde büyümüşüm ondanmış
Sevgilinizin ailesi köyde büyümüş, okumamış ve kolayca sindirilebilen bir gelin istiyor. Bu yüzden onlar için ideal bir gelin adayı değilsiniz. Sevgiliniz ailesini silemeyeceğine göre sürekli bu cahil insanlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Bu ilişkiyi devam ettirmemek sizin yararınıza olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…