Çok çakalmış bu aile. Aklınızı başınıza alın. Sizi değil düğün masrafını istemiyorlar.asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar
Uzaktan akraba mı?Merhaba 3 yıla yakındır bir ilişkim ama beni istemiyorlar ailelerimiz anlaşamıyor beni layık görmüyolar kendilerine 3 yıldır bu sorunlarla uğraşıyoruz istemiyolar asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım artık benim ailemde zor durumda kalıyor üzülüyorlar ama benim ailem çok daha anlayışlı ben 23 erkek arkadaşın ise 28 yaşında ne yapmam nasıl yapmam lazım
Sevgilin becerip ailesini getiremiyorsa ana kuzularındandır.Bence bulaşmaMerhaba 3 yıla yakındır bir ilişkim ama beni istemiyorlar ailelerimiz anlaşamıyor beni layık görmüyolar kendilerine 3 yıldır bu sorunlarla uğraşıyoruz istemiyolar asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım artık benim ailemde zor durumda kalıyor üzülüyorlar ama benim ailem çok daha anlayışlı ben 23 erkek arkadaşın ise 28 yaşında ne yapmam nasıl yapmam lazım
Şimdi kaçırmak şöyle ki kızımız bohçasını hazırlıyor oğlumuz camın altına gelip fışt fışt kuş sesi yapıyor kız aa geldi deyip önce bohçayı sonra kendini atıyor elele koşuyorlarSeni istemiyorsa kaçırmasın da.
Resmen sen kendi ayaklarına geldin deyip aileni de seni de ekarte edecek bir evlilik.
Ayrıca kaçırmak ne yahu, nasıl bir kültür yapısı.
İsteyen adam bir şekilde ikna eder edemiyorsa da resti çeker ailene gelir tek başına da olsa isterdi usulüyle.
Orta çağdan kalma bir aileye gelin gitmeye çok mu meraklısın hem de akrabaymış
Şimdi kaçırmak şöyle ki kızımız bohçasını hazırlıyor oğlumuz camın altına gelip fışt fışt kuş sesi yapıyor kız aa geldi deyip önce bohçayı sonra kendini atıyor elele koşuyorlar
İşte komik yaniKomik değil mi ama ya.
Erkek arkadaşın gercekten istese ailesini ikna edebilir. Hem istemiyoruz diyorlar hem kaçır diyorlar. Masrafa girmemek için yapıyor olabilirler. Sakin kaçmak gibi bir hata yapma. Seviyorsa o cabalasin biraz da yasin çok küçük sakin acele etme. Olursa olur olmazsa zorlama, hayalindeki gibi bir evlilikten taviz verme. Karşına daha çok insanlar çıkar.Merhaba 3 yıla yakındır bir ilişkim ama beni istemiyorlar ailelerimiz anlaşamıyor beni layık görmüyolar kendilerine 3 yıldır bu sorunlarla uğraşıyoruz istemiyolar asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım artık benim ailemde zor durumda kalıyor üzülüyorlar ama benim ailem çok daha anlayışlı ben 23 erkek arkadaşın ise 28 yaşında ne yapmam nasıl yapmam lazım
O zaman bu evlilikte yıpranan taraf siz olursunuz, üzgünüm.Ben şehirde büyümüşüm ondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?