Sevgilimin Ailesi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni istemeyen kaçırda demez onların derdi başka,masrafsız Gelin derdine düşmüşler işin bahanesi o istememe. Arkana bile bakmadan bitir bu ilişkiyi sevse zaten bunları sana yansıtmazdı. Düşün birde bu aileye gelin olarak gidersen neler yaşarsın. Ömür boyu bekar kal kendini geleceğini çürütme. Zaten daha ne evliliği yaşın küçük şöyle 5 sene sonra filan fikirlerinde tercihlerinde değişecek allah kurtarmış beni dersin.

Uzaktan akraba mı?
Köyde mi yaşıyorlar?
Şehirde yaşadığınız için sizi mi istemiyorlar?

Sevgilinizin ailesi tarafından istenmediğinizi size söylemesi bile sevgisinden şüphelendirmeli. Ayrılın ondan.

Arkadaşım aşk gelip geçiyor. Bunun için bu cehalete katlanmaya değer mi? Bence sen bu yaşta evlenmeyi değil kendini geliştirmeye bak..

Hem şehirde yaşadığınız için sizi istemiyorlar hem de kaçır diyorlar. Anladığım kadarıyla şehirde yaşayan insanı gözü açıktır biz buna laf geçiremeyiz diye düşünüyorlar. Ama kaçarsanız ailenize sırt çevirdiğiniz için yalnız olacağınızı, onlara muhtaç olacağınızı o yüzden de ne derlerse yapacağınızı düşünüyorlar. Benim düşüncem bu yönde.

Her sey bastan belli etmis neden israrcisiniz hala ayrica bu kültürel farklar sadece aileyle degil emin olun eslede oluyo insanin kendine yaptığını bir köy yapmazmis sizi benimseyip el ustunde tutacak insanlar belki çıkacak karsiniza boyle bi ailede gencliginizi soldurmaya emin olun degmez

Ailenin istemediği evliliklerden hayır gelmiyor. Sevgilimle birbirimizi seviyoruz her şeyin üstesinden geliriz diye düşünme evlilik öyle bir şey değil. Vazgeç bu sevdadan önüne bak. Acı ama gerçek

Baştan kestirilip atılması gereken bir ilişki. Sizi ve ailenizi istemiyorlar zorlamanın anlamı yok. Sevgilinizin bir ağırlığı olsaydı şayet onlara konuşma fırsatı dahi vermezdi.

kendinizi ve ailenizi değersizleştirmeyin.

Seni istemiyorsa kaçırmasın da.
Resmen sen kendi ayaklarına geldin deyip aileni de seni de ekarte edecek bir evlilik.
Ayrıca kaçırmak ne yahu, nasıl bir kültür yapısı.
İsteyen adam bir şekilde ikna eder edemiyorsa da resti çeker ailene gelir tek başına da olsa isterdi usulüyle.

Sevgilin becerip ailesini getiremiyorsa ana kuzularındandır.Bence bulaşma

Şimdi kaçırmak şöyle ki kızımız bohçasını hazırlıyor oğlumuz camın altına gelip fışt fışt kuş sesi yapıyor kız aa geldi deyip önce bohçayı sonra kendini atıyor elele koşuyorlar

Komik değil mi ama ya.

Erkek arkadaşın gercekten istese ailesini ikna edebilir. Hem istemiyoruz diyorlar hem kaçır diyorlar. Masrafa girmemek için yapıyor olabilirler. Sakin kaçmak gibi bir hata yapma. Seviyorsa o cabalasin biraz da yasin çok küçük sakin acele etme. Olursa olur olmazsa zorlama, hayalindeki gibi bir evlilikten taviz verme. Karşına daha çok insanlar çıkar.

28 yaşında kazık kadar insana ailesi bile saygı duymazken siz nasıl seviyorsunuz hala?
aile içinde fikri zikri önemsenmeyen evlenmek istediği istediği insanı kendi seçmesine izin verilmeyen biri için fazla kafa patlatmayın bence.

mutluluk hayal olur söyleyim vazgec olmaz bu is ben yasadim ,yasiyorum hatta olmuyor yipranirsin enkaz gibi kalirsin sonunda .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…