- 15 Haziran 2017
- 53
- 23
- 3
- 33
- Konu Sahibi helphelphelp
Merhaba kızlar, sorun başlıktan da anlaşıldığı gibi sevgilimin ailesi. bu konu kafamda dönüyo duruyo. ilk onlara yemeğe gittiğimde yemek masasına gazete serdiler ve yemek öyle yendi ilk kez böyle bir şey gördüm. bizde misafire en güzel örtüler serilirken.. sevgilim bu ne böyle gazete serili dedi. babası kadının işine karışılmaz dedi. neyse sonra tuvalete girdim ayağıma terlik bırakmışlar tuvaletin önüne. giydim terliği 3 parmağım dışarı çıktı terlikten sinirim bozuldu bıraktım kenara. baktım kardeşini terlik almaya yollamışlar. sonra sevgilim duvardan bir resim aldı göstermek için elleri oldu kömür karası( abartmıyorum!). sevgilim yine kızdı bu ne diye. silemedik falan dediler. ve sevgilim aşırı titizdir hep evde rahat edemediğini anlatıyordu. geçenlerde yakın bir akrabalarına yemeğe gittik hep beraber. bildiğin evde giyilen şeylerle gelmişler. evde üstlerinde gördüğüm tayt pijama tarzı şeyler. benim yine sinirim bozuldu. bir kot bir tişört giymek çok mu zor. ben çok önem veriyorum giyime karşındakine saygı gibi görüyorum. bana karşı çok iyiler bir tabak kaldırtmazlar, arabaya binerken kapımı açarlar. ama durum böyle.düşünüyorum ailemin karşısına çıkınca nolcak diye. sizce ben mi abartıyorum ?