• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi pis mi ben mı abartıyorum yardım

helphelphelp

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
53
23
3
33
Merhaba kızlar, sorun başlıktan da anlaşıldığı gibi sevgilimin ailesi. bu konu kafamda dönüyo duruyo. ilk onlara yemeğe gittiğimde yemek masasına gazete serdiler ve yemek öyle yendi ilk kez böyle bir şey gördüm. bizde misafire en güzel örtüler serilirken.. sevgilim bu ne böyle gazete serili dedi. babası kadının işine karışılmaz dedi. neyse sonra tuvalete girdim ayağıma terlik bırakmışlar tuvaletin önüne. giydim terliği 3 parmağım dışarı çıktı terlikten sinirim bozuldu bıraktım kenara. baktım kardeşini terlik almaya yollamışlar. sonra sevgilim duvardan bir resim aldı göstermek için elleri oldu kömür karası( abartmıyorum!). sevgilim yine kızdı bu ne diye. silemedik falan dediler. ve sevgilim aşırı titizdir hep evde rahat edemediğini anlatıyordu. geçenlerde yakın bir akrabalarına yemeğe gittik hep beraber. bildiğin evde giyilen şeylerle gelmişler. evde üstlerinde gördüğüm tayt pijama tarzı şeyler. benim yine sinirim bozuldu. bir kot bir tişört giymek çok mu zor. ben çok önem veriyorum giyime karşındakine saygı gibi görüyorum. bana karşı çok iyiler bir tabak kaldırtmazlar, arabaya binerken kapımı açarlar. ama durum böyle.düşünüyorum ailemin karşısına çıkınca nolcak diye. sizce ben mi abartıyorum ?

pis diye değerlendiremeyeceğim çünkü kirle ilgili olan tek şey tablo.
onu ben de her zaman silmem :)

normal tuvalet terliklerini niye giymediniz?

bence görgü açısından toplum nazarından daha farklı belli ki...
dediğiniz gibi gazete ve misafirliğe giderken üst baş değişmemek gibi...
bu da hayatının her açısından sana zorluk getirir.

ben temizlik açısından bakacaksam mutfakta nasıl yemek yaptıklarına, nasıl bulaşık yıkadıklarına, lavoba,tuvaletin ve havluların temizliğine bakarım.

Evet pis gibiler ama çatkapı mı gittiniz haberli mi belki fırsat olmamıştır toz almaya? Hiç sevmem böyle şeyleri ya bari müsait değiliz bugün yarın gelsin diyip ortalığı toplasalardı. Gazete sermek de kötü insanın hiç kıyıda köşede masa örtüsü olmaz mı hadi yok diyelim bir şey sermeden yenseydi yemek.

Maddiyatları çok iyi değil. ama bana göre iyi olması lazım ben tek maaşla ev geçindiriyorum kardeşimi okutuyorum. onların eve 3 maaş giriyor. sadece sevgilim benim maaşımım 2 katını alıyor. sevgilim hiç geçinemiyor bu yüzden bereket yok diyor. hem temizlik bu ya maddiyatla ilgisi yok ki.

tuvalete girdim ayağıma terlik bırakmışlar tuvaletin önüne. giydim terliği 3 parmağım dışarı çıktı terlikten sinirim bozuldu bıraktım kenara. baktım kardeşini terlik almaya yollamışlar. sonra sevgilim duvardan bir resim aldı göstermek için elleri oldu kömür karası( abartmıyorum!). sevgilim yine kızdı bu ne diye.

İstemsizce güldüm ya kusura bakmayın, sevgiliniz de ufak çaplı bir kalp krizi geçirmiştir o gün heralde:KK48:

Bence kötü niyetli değiller de hazırlıksız yakalanmışlar ya da ne bileyim sizi yakın görüyorlar ve oldukları gibi davranıyorlar. Yani günlük rutinlerinizin farklı olduğu kesin, bu noktada siz bunu ne kadar görmezden gelebilirsiniz bu önemli.

çat kapı gidilmedi ki anneler günü için haberli gidildi üstelik. sevgilim beni almaya bile geç geldi tuvaletleri temizledim güzel temizlenmemiş dedi kıyamam ya:(

Maddi durumları nasıl ki? Gerçi arkadaşın dediği gibi temizliğin maddiyatla ilgisi yok. Bide sevgilin titizse nasıl yaşıyor onlarla? muhtemelen mecburiyetten öyleyse.

Bide benim yerimde olsan napardın acaba :(
Nişanlıyken kv.nin evine ilk kez geldiğimde gayet temizdi heryer bayağı bi rahat etti içim çünkü bende titiz temizlik takıntılı bi anneyle büyüdüm ve artık bende öyleyim. Neyse evlendik biraz zaman geçti ve farkettim ki bizim kv düğünden sonra temizlik yapmayı bırakmış değil temizlik giyinmeyi bile sırf göstermelik yapmış :işsiz:
Iyi tarafından bak oldukları gibi çıkımışlar karşına :D

Back
X