- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi helphelphelp
Gazete fenaymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemsizce güldüm ya kusura bakmayın, sevgiliniz de ufak çaplı bir kalp krizi geçirmiştir o gün heralde
Bence kötü niyetli değiller de hazırlıksız yakalanmışlar ya da ne bileyim sizi yakın görüyorlar ve oldukları gibi davranıyorlar. Yani günlük rutinlerinizin farklı olduğu kesin, bu noktada siz bunu ne kadar görmezden gelebilirsiniz bu önemli.
evetArabaya binerken kapını mı açıyorlar![]()
aklımdan çıkmıyor hiç sormaGazete fenaymis
tuvalate tuvalet terliğiyle girdim. ayaklarım üşümesin diye ev terliği bırakmışlarpis diye değerlendiremeyeceğim çünkü kirle ilgili olan tek şey tablo.
onu ben de her zaman silmem :)
normal tuvalet terliklerini niye giymediniz?
bence görgü açısından toplum nazarından daha farklı belli ki...
dediğiniz gibi gazete ve misafirliğe giderken üst baş değişmemek gibi...
bu da hayatının her açısından sana zorluk getirir.
ben temizlik açısından bakacaksam mutfakta nasıl yemek yaptıklarına, nasıl bulaşık yıkadıklarına, lavoba,tuvaletin ve havluların temizliğine bakarım.
sonradan gittiğimde örtü koymuşlardı. sevgilim uyardı diye düşündüm.sofraya gazete koyma nedir? bunun maddiyatla ilgisi olamaz.
ilk kez evlerine gittiğimde oldu nu olay ve haberli. hediyemle tatlımla gittim
demek ortu varken gazete koymuslar. yol yordam bilmiyolar heraldesonradan gittiğimde örtü koymuşlardı. sevgilim uyardı diye düşündüm.
bunda ayıp etmişler. hiç bişey sermemek bile daha mantıklı.bizde misafire en güzel örtüler serilirken.. sevgilim bu ne böyle gazete serili dedi.
sizin ayak numaranıza özel terlik bulunduracak değiller. tuvalete girerken büyük küçük terlik giyiverin nolcak?tuvalete girdim ayağıma terlik bırakmışlar tuvaletin önüne. giydim terliği 3 parmağım dışarı çıktı terlikten s
hmm ne desem bilemedim.sonra sevgilim duvardan bir resim aldı göstermek için elleri oldu kömür karası( abartmıyorum!
sevgilim yine kızdı bu ne diye.
asıl önemli kısım bu. sevgilin rahat edemiyosa toz bezi alıp evi silmiş mi gün? ya da misafire durun ben örtü sereyim demiş mi? çok titiz olmak başkalarından temizlik beklemekle olmuyor. otursun kendi silsin o duvardan aldığı resmin kenarını.ve sevgilim aşırı titizdir hep evde rahat edemediğini anlatıyordu
sevgilim de öyle diyor annem hiçbir şeyden anlamaz diyor. beni nerdeyse 1.5 sene tanıştırmak istemedi sora dışarda görüştük. demek bundanmışdemek ortu varken gazete koymuslar. yol yordam bilmiyolar heralde
canım terlik küçük değil delik deşik sorun o..bunda ayıp etmişler. hiç bişey sermemek bile daha mantıklı.
sizin ayak numaranıza özel terlik bulunduracak değiller. tuvalete girerken büyük küçük terlik giyiverin nolcak?
hmm ne desem bilemedim.
asıl önemli kısım bu. sevgilin rahat edemiyosa toz bezi alıp evi silmiş mi gün? ya da misafire durun ben örtü sereyim demiş mi? çok titiz olmak başkalarından temizlik beklemekle olmuyor. otursun kendi silsin o duvardan aldığı resmin kenarını.
insanlardn uzakta bi baslarina mi yasamislar. hic mi gormemisler de misafir nasil agirlanir bilmiyolar. simdiden bunlari yapan insanlar evlilik yolunda neler yapmazlar. Allah kolaylik versin.sevgilim de öyle diyor annem hiçbir şeyden anlamaz diyor. beni nerdeyse 1.5 sene tanıştırmak istemedi sora dışarda görüştük. demek bundanmış
zaten tuvaletlere kadar sevgilim yıkamış temizlemiş.bunda ayıp etmişler. hiç bişey sermemek bile daha mantıklı.
sizin ayak numaranıza özel terlik bulunduracak değiller. tuvalete girerken büyük küçük terlik giyiverin nolcak?
hmm ne desem bilemedim.
asıl önemli kısım bu. sevgilin rahat edemiyosa toz bezi alıp evi silmiş mi gün? ya da misafire durun ben örtü sereyim demiş mi? çok titiz olmak başkalarından temizlik beklemekle olmuyor. otursun kendi silsin o duvardan aldığı resmin kenarını.
ben de öyle düşünüyorum işte. maddiyata asla lafım yok. ama kaç yaşına gelmişler. kimseden mi görmemişler.insanlardn uzakta bi baslarina mi yasamislar. hic mi gormemisler de misafir nasil agirlanir bilmiyolar. simdiden bunlari yapan insanlar evlilik yolunda neler yapmazlar. Allah kolaylik versin.
canım terlik küçük değil delik deşik sorun o..
zaten tuvaletlere kadar sevgilim yıkamış temizlemiş.
sevgilim babası öyle değil üstü başı çok düzgün hep gömlek pantolon gördüm. ama kadınlar ve ev fenaPis degilde yol yordam bilmiyorlar demekki.benim esimin ailesi oyle biraz.asiri rahat insanlar ama piril pirildir evleri tertemizler fakat cok rahatlar ya.mesela biz nisani evde yapmistik.sanirsin karsi komsuya birsey sormak icin kapisini calmis o da kiz hadi gel bi kahve iceriz demis de bi yarim saatligine gecivermis ustunde ne varsa gibi gelmislerdi.hele kayinpederimin yaka paca dagilmisti.annem mutfakta sarma koyuyordu ikram etmek icin twncereden alirken dagildi biraz.annem de uzuldu tuh dagildi sarma falan dedi.kardesim de anne ne uzuluyon bosver ya x dagilmis sarma dagilsa ne olur demisti(x kayinpederim).dugunumuze de ayni sekilde gelmislerdi.bir de dugun sonrasi annemler kaybanamlarda kalmisti 1 gece(farkli sehirlerdeyiz sabah yola cikacaklardi)annemler kalacak diye buzdolabinin icine her rafa dantel sermisler:))amac aslinda ozen gostermisler goya ama yol yordam bilmemekten iste kayinpederim o kadar rahattirki karpuzu elleriyle yer yerden kollarindan karpuz sulari akar.aslinda asla pis bir adam degildir.ayyy canlarim ya ben cok seviyorum onkari.alistim ben de artik.