Ama siz böyle bi olay yaşayarak eşinizi tam tanıma şansına sahip olmuşsunuz eşinizin sizden yana olduğunu arkanızdan geldiğini peşinizi bırakmadığını görmüşsünüz ben ne yapabilirim ki bunu anlayabilmek için sevgilimin evlenince de benden yana olacağın bilmem için ne yapmalıyım ? Mesela geçenlerde bi muhabbette de bana demişti benim ablam kız kardeşim hani olmaz da ama olursa bi sürtüşme hep susacaksın sessiz kalacaz sonra iyi şekilde devam edecez senin kardeşin de benimle tartışsa bende susacam sende benim aileme susacaksın demişti . Bende ona bana karşı kırıcı davranan beni inciten birine ben ne kavgaya girerim ne de bi daha yüzüne bakar muhatap olurum demiştim o da bana olacaksın bende olacam onlar ailelerimiz demişti bende olmam demiştim ve yine kavga etmiştikGercekten evlilik asamasina gelindigi zaman kendilerini apacik belli ediyorlar.. benim eşim beni kız kardeşleri tanıştırmak istediğinde annen gelmesin dedi kızlarla sen olacaksın Sadece dedi kendisi calisiyordu. Ben de tamam dedim ama annemi de götürdüm yanımda bir baktım ki eşimin annesi de orada kızlarla birlikte gelmis oda..ben inadina goturdum annemi gelmesin dedigi icin.. hiç çaktırmadan devam ettim yedik içtik kalktık sonra Kaynanam demiş ki esime ben bu kızı sevmedim ayrılacaksın eşimde neden nesini beğenmedin demiş bilmiyorum ısınamadım demiş esimde ben begeniyorum siz begenmesenizde olur demis daha sonra Kaynanam Üzerimde çok baskı kurmaya çalıştı ama ben asla kabul etmedim hatta bana kac gel yapalim dugunu erkenden dedi o lafi duyunca beynimden vurulmusa dondum resmen dugunu bedavaya getirmek icin masraf yapmamak icin bende bu yüzden nişan attım eşimin suçu yoktu zaten haberide yoktu.. ben nisani atarken soyledim olmaz bu is artik diye. Esimde ya sen ona ne bakiyosun ben herseyi yapicam sacmalama ben varim takma onlari desede olmaz dedim. Esimde basti gaza gitti bende eve girdim. Sonra kaynanam arıyor annemi ağzına geleni sayıyor senin kızın yüzünden benim oğlumla aram kötü oldu senin kizin hayatimiza girdikten sonra kavgasiz bir gunumuz gecmedi oglum beni dinlemiyo. Aramizi bozdunuz huzurumuzu kacirdiniz bilmem ne. Bende esimi aradim varsa bi sansin oda yok artik annene sahip cik yoksa bende tutamicam kendimi dedim. Aradan biraz zaman gecti ben heryerden engellemistim esimi sonra bigun teyzem cagirdi beni bi baktim esim orda enistemle konusuyor ben gorunce sinirlendim ciktim evden bi baktim pesimden kosuyo beni ne sucum var burda diye bende dedim ki senlik birsey yok ama senin annenlik cok sorun var. Sonra annesini aradi aricaksin annesini ozur diliceksin dedi. Sonra annesinin cigliklari geliyo telefondan bende tamam uzatmaya gerek yok bitti dedim ece gittim bi baktim annem telefonla konusuyo kaynanam aramis ozur diliyo soyledikleri icin anneme patladigi icin. Ben şunu farkettim bu adam beni bu denli koruyorsa evlendikten sonra da korur kollar esimin bi lafi var biz her zaman haklinin yanindayiz der. Oylede yapti eger ufacik annesine hak verme konusmasi yapsaysi suan evli olmazdim. Mesela ya sende abatmissin ne olucak oyle dediyse deseydi benim icin evlilik konusu kapanmisti zaten. Ama bu durumlari iyi degerlendirmek olcup tartip bicmek gerekiyor. Sevgiyi dusunme bi gun 2 gun aglarsin hayatina yeni biri girer biter gider. Lutfen konu evlilik olunca basit birseymis gibi ne olucak demeyin boyle konularda cunku ileride daha buyuk seyler oluyor. O zamanda is isten gecmis oluyor bu adamin suanki tavirlari ilerinin habercisi
Ben ne yazdiginizdan birsey anlamadimYukardaki uye annesini pispisladigindan bahsediyor, siz de kendinizi annesine ovdugunu soyledigini sanip oyle cevap veriyorsunuz? Merak ettim bu arada siz kac yasindasiniz?
Sizce ne yapmam gerek yarın yine hiçbir şey olmamış gibi günaydınlar aşkımlar yazacak hep aynı sonra da düzelip konu kapanacakCunku senin ruh sagligin soz konusu. Sevebilirsin birsey demiyorum ama ileride mutsuz bir hayat yasarsan sevgi mevgi kalmicak. Guzel anlasan ciftlere hep ozenicek imreniceksin hayatini mafetme lutfen sana deger veren biryle ol seni sen oldugun icin seven bir
Iste bu laflari belli ediyor kendisini bundan bahsediyorum mesela sen neden hep susucaksin hakli oldugun zamanda mi susucaksin? Emin ol kendisi sizin ailenize karsi susmaz
Ama siz böyle bi olay yaşayarak eşinizi tam tanıma şansına sahip olmuşsunuz eşinizin sizden yana olduğunu arkanızdan geldiğini peşinizi bırakmadığını görmüşsünüz ben ne yapabilirim ki bunu anlayabilmek için sevgilimin evlenince de benden yana olacağın bilmem için ne yapmalıyım ? Mesela geçenlerde bi muhabbette de bana demişti benim ablam kız kardeşim hani olmaz da ama olursa bi sürtüşme hep susacaksın sessiz kalacaz sonra iyi şekilde devam edecez senin kardeşin de benimle tartışsa bende susacam sende benim aileme susacaksın demişti . Bende ona bana karşı kırıcı davranan beni inciten birine ben ne kavgaya girerim ne de bi daha yüzüne bakar muhatap olurum demiştim o da bana olacaksın bende olacam onlar ailelerimiz demişti bende olmam demiştim ve yine kavga etmiştik
Bu konuyu duzgunce konus o zaman ben rahatsiz oldum bu tavrinda de ben simdi ilerde evlendigimde gitmek istemedim diyelim musait olamadim benimle kavgami ediceksin yani deSizce ne yapmam gerek yarın yine hiçbir şey olmamış gibi günaydınlar aşkımlar yazacak hep aynı sonra da düzelip konu kapanacak
Dedim konuşulmuyor ki bi aile lafı geçince güzel bi şey Bile olsa bana hemen konuyu kapattırıyor sanki ailesine küfür ediyormuşum gibi hallere giriyor bi aile lafındaBu konuyu duzgunce konus o zaman ben rahatsiz oldum bu tavrinda de ben simdi ilerde evlendigimde gitmek istemedim diyelim musait olamadim benimle kavgami ediceksin yani de
Tipik ana kuzusu. Bu evlilik sorumluluğunu alamaz. Evlenmesin, evlenme ananın dizinin dibinde otur de ona.merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Iste bak hareketlerinden belli asla evlenilmez bununla bende 26 yasindayim ayni yaştayiz yasini basini almis olgunluga sahibiz lutfen sevgi ask ugruna butun hayatini heba etmeDedim konuşulmuyor ki bi aile lafı geçince güzel bi şey Bile olsa bana hemen konuyu kapattırıyor sanki ailesine küfür ediyormuşum gibi hallere giriyor bi aile lafında
İşte bi yandan da vazgeçemiyorum çünkü iyi tarafı da öyle güvenilir biri ki asla aldatmayacağına yalan söylemyeceğine emin olduğum namazında niyazında kötü hiçbir şeyi olmayan biri. Bu zamanda gerçekten zor bulunan bi tarz ama işte anne aile düşkünü ne yazık kiIste bak hareketlerinden belli asla evlenilmez bununla bende 26 yasindayim ayni yaştayiz yasini basini almis olgunluga sahibiz lutfen sevgi ask ugruna butun hayatini heba etme
Kaç yaşında bu kişi? Arkanıza bakmadan kaçın insan evlenmeden önce eşiyle neler yapacak nasıl vakit geçirecek bunları düşünürmerhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Temizligi farklı mı olur? Hizmetçi alıyorlar. Zihniyet çok net görünüyor. Sahi siz anlamadınız mı?zaten bana diyor ki yok annem demiş oğlum bakçalışan kadının temziliği yemeği de farklı olur bu kız çalışıyor farkındasın değil mi . ama o konularda ailesine zerre bi şey anlatmıyor ne olursa olsun aramızdaki hiçbir şeyi yansıtmıyor
28 yaşındaKaç yaşında bu kişi? Arkanıza bakmadan kaçın insan evlenmeden önce eşiyle neler yapacak nasıl vakit geçirecek bunları düşünür
Kusra bakma ama çok safsınİşte bi yandan da vazgeçemiyorum çünkü iyi tarafı da öyle güvenilir biri ki asla aldatmayacağına yalan söylemyeceğine emin olduğum namazında niyazında kötü hiçbir şeyi olmayan biri. Bu zamanda gerçekten zor bulunan bi tarz ama işte anne aile düşkünü ne yazık ki
Namazında niyazında olup olmadık piskopatlığı yapan çok kişi gördük buralardaİşte bi yandan da vazgeçemiyorum çünkü iyi tarafı da öyle güvenilir biri ki asla aldatmayacağına yalan söylemyeceğine emin olduğum namazında niyazında kötü hiçbir şeyi olmayan biri. Bu zamanda gerçekten zor bulunan bi tarz ama işte anne aile düşkünü ne yazık ki
Hic oyle dusunme her erkek aldatir ve 2 cesit adam vardir biri yakalanir digeri yakalanmaz. Aldatmak illa yatmakla olmuyor. Hic kimseye bu denli guvenme sonra cokk uzulursun ben esimi severim sayarim ama asla GÜ VEN MEM.. bu hayat cok zalim olmucak seyler olu verir basimiza gelmez dedigimiz seyler bi bakmissin basinda seni tanimam etmem ama burda senin icin oturmus dil dokuyorum sence ne faydasi var bana hic. Ama bir genc kizin hayatini resmen bile isteye bitmesine vicdanim el vermiyo bak saatlerdir sana uzuun uzun yaziyorum senin icin..İşte bi yandan da vazgeçemiyorum çünkü iyi tarafı da öyle güvenilir biri ki asla aldatmayacağına yalan söylemyeceğine emin olduğum namazında niyazında kötü hiçbir şeyi olmayan biri. Bu zamanda gerçekten zor bulunan bi tarz ama işte anne aile düşkünü ne yazık ki
işte bana bi taktik verin yapayımNamazında niyazında olup olmadık piskopatlığı yapan çok kişi gördük buralarda
Çok ama çok teşekkür ederm bende sizleri tanımıyorum ama binlerce duamı alıyorsunuz Allah inşallah bütün dualarınızı kabul eder . Ben aldatmaz diyorum çünkü ablası dört aylık evliyken kocası genç bi kızla ablasını aldatmış ve boşanmışlar ablası baba evine dönmüş onlarla yaşıyor. İşte bu durumu yaşayıp şahit olup bu duruma çok üzüldüğü için aldatma ve ihanet konusunda ona karşı çok eminimHic oyle dusunme her erkek aldatir ve 2 cesit adam vardir biri yakalanir digeri yakalanmaz. Aldatmak illa yatmakla olmuyor. Hic kimseye bu denli guvenme sonra cokk uzulursun ben esimi severim sayarim ama asla GÜ VEN MEM.. bu hayat cok zalim olmucak seyler olu verir basimiza gelmez dedigimiz seyler bi bakmissin basinda seni tanimam etmem ama burda senin icin oturmus dil dokuyorum sence ne faydasi var bana hic. Ama bir genc kizin hayatini resmen bile isteye bitmesine vicdanim el vermiyo bak saatlerdir sana uzuun uzun yaziyorum senin icin..
diyorum konuşulmuyor ki aile deyince sanki ailesine küfür ediyorum gibi Tepkilere tavırlara giriyor yüz göz de olmak istemiyorum e hiç saygısızlık yapmadım o duruma da düşmek istemiyorum bi de mesela benim bu durumumu gidip de annesine kız sizi istemiyor bende bitirme kararı aldım diye yalan yanlış yansıtır diye korkuyorum çünkü böyle bir şey yok ben aksine gelir gideriz her şeyi anlayışla diyorum sadece evimizde uyur birlikte zaman geçiririz yeni evli olacaz bunları diyorum ama o başka yansıtır diye korkuyorum biraz daBen 7 yıllık görüşme boyunca hep aile muhabbetini tartıştık.O zamanlar yine alttan almaya çalışırdı ve ben her hafta gitmeyeceğini de dile getirmiştim.Ona rağmen evlendik ve ben onlarla yakın oturmak,her hafta görüşmek istemediğini içinde biriktirmiş.Evlendikten sonra söylediklerimin tam tersini yapsam da,ağzınla kuş tutsam da olmadı.Bu ailevi erkekle evlenirseniz hayatınız boyunca 2.planda kalacaksınız.Ev,araba alınırken eniştesine bile soracak ama size sormayacak.Evlerine gidilmesi,onların gelmesi,yaz tatilinde memleketine gitmek hep emrivakiyle olacak ben yavaş yavaş kişiliğinize,fikrinizi söylemekten korkar olacaksınız.Canim cicimlerle konuyu kapatmasına izin vermeyin.Bir gününüzü bu konuşmaya ayırın.Ne yapıp ne yapamayacağınız net soyleyin,tartışmadan sınırlarınızı çizin.Oluyorsa bir,olmuyorsa bin hayır vardır diye düşünün ve kararlı olun lütfen.Sonra o beni seviyor diye düşündüğünüz adam siz odada ağlarken,diğer odada kahkahalarla konuşuyor ve onun hayatında bir hiç olduğunuzu anlayip yolunuza gidiyorsunuz.luften geç olmadan hayatınıza sahip cikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?