- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?