Sevgilimin ailesinde kalmam doğru mu?

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?

Ben de sevgilimden uzaktım 8 saatti aramız. İlk tanışmaya gittim yemek yedik. Tatlı yedik. Ben geri döndüm aynı gün. Uçakla 1 saat sürüyor yol ve en güzeli bu idi. Bence ilk anda evlerinde kalmak fazlaca gereksiz. Bu kadar samimi olmaya, koz vermeye gerek yok. İlla kalacaksanız gidin bir otelde kalın. Bir ağırlığınız olsun insanların gözünde. Mıç mıç ilişkilere gerek yok. İleride siz pişman olursunuz.

Uygun bulmamadım bu şekilde yüz göz olunuyor, şimdiden sevgilin her konuda söz konusu olması gidişatın, her konuda onun öne çıkması şeklinde, sen niye kendini öne koymuyorsun hemen yelkemleri suyu indirp rahatlını düşünüp, basit kız konumu kendini düşürüyorsun, daha şimdiden, çok erken olmuş

Valla Türkiyede yaşadığımız ve en modern geçinen ailenin bile geleneksel kodlara sahip olduğu düşünülürse gitmeyin derim ben. Bu evde kalmalı olaylar sonrasında olacak şeyler. Tanışmak için benim bildiğim erkek tarafının ailesi gelir olduğunuz şehire, bir restoranda iki aile yemek yerler tanışılır. Lafı sözü geçtim, hiç görmediğiniz insanlar ne cesaret gidip kalacaksınız. Yok illa gidicem diyorsanız da uçakla gidin sabah gidip akşam dönersiniz.

dönebiliyorsanız uçakla dönün. ilk tanışmada kalmak bence hoş değil. bunun modernlikle de alakası yok. belki de gergin olacak ortam, ummadığınız şekilde agresif bir akşam olursa nasıl kalacaksınız ?

otelde kalıcam demenizi sevgilinizde kalmanıza yorabilirler bir de. o nedenle direkt dönün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…