- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi streshanim
-
Kalmamak daha iyi. Akşama biner dönersin. Arkadaşların haklı. Daha nişanlı bile değilsiniz. İlerde Bırgun biri laf eder canını sıkarlar. Burda aman ne olacak diyenler olacaktır ama gerçek hayat öyle işlemiyor. Canını sıkmak için olmadık yerden laf cikartabilirler. Bunu bir arkadaşım yaşadı ondan diyorum. Evlendiler ama kaynanası demiş ki benim kızım nisanliyken bile gidip kalmadı. Hayır yani onlar ısrar kıyamet gelsin kalsın dediler. Sonradan bu lafı ettiler.Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Insanlar ne kadar ikiyüzlü böyle ya. Kıza laf etmişler bi de. Kalmayacağım karar verdim. Teşekkürler tüm düşünceler için.Kalmamak daha iyi. Akşama biner dönersin. Arkadaşların haklı. Daha nişanlı bile değilsiniz. İlerde Bırgun biri laf eder canını sıkarlar. Burda aman ne olacak diyenler olacaktır ama gerçek hayat öyle işlemiyor. Canını sıkmak için olmadık yerden laf cikartabilirler. Bunu bir arkadaşım yaşadı ondan diyorum. Evlendiler ama kaynanası demiş ki benim kızım nisanliyken bile gidip kalmadı. Hayır yani onlar ısrar kıyamet gelsin kalsın dediler. Sonradan bu lafı ettiler.
sen niye gidiyorsun tanışmak için?
Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.sen niye gidiyorsun tanışmak için?
Insanlar ne kadar ikiyüzlü böyle ya. Kıza laf etmişler bi de. Kalmayacağım karar verdim. Teşekkürler tüm düşünceler için.
Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.
Insanlar ne kadar ikiyüzlü böyle ya. Kıza laf etmişler bi de. Kalmayacağım karar verdim. Teşekkürler tüm düşünceler için.
Aynen öyle. Tek kıstas şu. Ben bunu yaparsam yarın biri kalkar bunun lafını ederse üzülür müyüm üzülmez miyim. Objektif olarak düşün öyle hareket et. Aynısını yengem de yaptı. Kız başka ülkeden tanışmaya geldi. Geldi kaldı doğal olarak. Kız varken çok iyiydi. Kız gitti hemen ardından bu başkasına da bunu yapmıştır nasıl güvenelim dediler. Ayrıldılar sonra da. Olaylar böyledir hep.Insanlar ne kadar ikiyüzlü böyle ya. Kıza laf etmişler bi de. Kalmayacağım karar verdim. Teşekkürler tüm düşünceler için.
Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.
Ne güzel işte,baharda gelip tanışırlar.cok merak ediyorlarsa telefon da görüsürsünüz.Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?