- Konu Sahibi streshanim
-
Günübirlik gidin hicbir yerde kalmayın.Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Hepimizin eşinin ailesi bizden büyük, öyle düşünme.Yaşlı başlı insanlar. Benden büyükler. ilk tanışmaya benim gitmem daha doğru gibi geldi. Onlar baharda ailece ailemle tanışmaya geleceklermis.
Bence en iyi fikir buymuşBen kalmadım. Otobüsle 3-3,5 saat mesafeydi. Sabah gidip akşam döndüm.
Anneniz kalmanızı sorun etmemiş ama yerinizde olsam ailesine ‘dönüyorum’ der sevgilimde kalırdım
Bence en doğrusu sizin otelde kalmanız. Ne gerek var gerçekten.Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Ben çok çok açık görüşlü biriyimdir git kal hiç önemş yok ama aileler biraz bu konuda kapalıdır gerçekten gerek yok yarın bir gün aranız bozulabilir sevgiliyken 8 saat yolu gelip kendin kalmadın mı denebilir gerçekten eş ailesi olayı sıkıntılı yok ya iyi insanlar deme herkes uzaktan ve ilk tanıdığında iyidirÖnümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Sen evlen de gör bakalım sana prenses gibi davranmaktan vazgeçip eli maşalı kaynana nasıl olur gösterirBen kalmıştım. Sevgilimin ailesi ( şuan nişanlıyız artık) bu tarz şeylerin kadının değerini belirleyen şeyler olduğunu düşünen cinsten olmadığı için hiç sorun yaşamadım. Hatta annesi prensesler gibi davranır bana. Hatta sevgilimin çift kişilik yatağı vardı. Orada yattık beraber. Annesi bir kere bile rahatsız etmedi. Ama dediğim gibi karşındaki aileye bağlı
Sen evlen de gör bakalım sana prenses gibi davranmaktan vazgeçip eli maşalı kaynana nasıl olur gösterir
Yani büyük konuşmayayım da pek öyle insanlar değiller. Onların da kendilerine göre sorunlu yanları var ama benimle ilgili değil. Nişanlımla beraber yaşıyorum. Annesi ödevlerim sınavlarım olunca gelir beni odamdan dahi çıkarmaz ders çalışayım diye. Yemeğimi çayımı önüme getirir, evimi temizler. Yapma anne derim terlikle odaya kovalar beni o derece. Herhangi bir anlaşmazlıkta benim arkamda durur... Neyse maşallah diyeyim de nazar değmesin.Sen evlen de gör bakalım sana prenses gibi davranmaktan vazgeçip eli maşalı kaynana nasıl olur gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?