- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi streshanim
-
Kimse yazmamış ama uzak mesafe ilişkisi ise aileye nasıl güveniyorsunuz. Hırlı mı hırsız mı onu bile bilemezsiniz. Önce gelsinler aileniz tanışsın. Birkaç kez görüşün öyle. Ne aceleniz var.Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Saol canım teşekkür ederim.Onun bu olayından 2 sene geçtikten sonra evlendim.Aslında onu unutmadım değil,kaçan balık büyük olur derler ya öyle oldu o durum.Adam bir daha bana kendisini ne gösterdi ne sesini duyurdu o lanet günden sonra çünkü.Kadın buna seni evlatlıktan reddederim demiş ve bizim kılıbıkta buna uydu (nişanlı). O yüzden uhdeler kaldı içimde.Ne karşıma alıp konuşabildim ne öfkemi kusabildim ne de neden sorularını sorabildim.O yüzden yıllardır hala bir nasıl yapabildin sorusu kaldı içimde.Evlendim ayrıldım başkasıyla bu arada.Ama evliliğimle ilgili keşkelerim yok,acabalarım yok.Oğlunun sevgisini kıskanmış. Ay kurtulduğuna sevin kendi kararlarını veremeyen basiretsizin tekiymiş. Senin gibi aşkı için mücadele edebilen bir kadını haketmemiş zaten. Evlenmedin mi ya da unutamadın mı hala ?
Göçmen boşnak ne alaka?Göçmen, boşnak vs. ise olabilir. Yoksa kalmasanız daha iyi. Ayrıca çay kahve koyabilirsiniz. Masayı toplamaya yardım edersiniz isterseniz. Domates doğramaya ne gerek var.
Gereksiz bence. Ben olsam ya geri dönerdim, ya da sevgilim annesinin evinde kalır bende sevgilimin evinde tek kalırdım.Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Uygun bulmamadım bu şekilde yüz göz olunuyor, şimdiden sevgilin her konuda söz konusu olması gidişatın, her konuda onun öne çıkması şeklinde, sen niye kendini öne koymuyorsun hemen yelkemleri suyu indirp rahatlını düşünüp, basit kız konumu kendini düşürüyorsun, daha şimdiden, çok erken olmuş
tamamen eleştiri almak için yazılan bir mesaj yani boş:)Göçmen boşnak ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?