Sevgilimin ailesinde kalmam doğru mu?

Kimse yazmamış ama uzak mesafe ilişkisi ise aileye nasıl güveniyorsunuz. Hırlı mı hırsız mı onu bile bilemezsiniz. Önce gelsinler aileniz tanışsın. Birkaç kez görüşün öyle. Ne aceleniz var.

tabiki kalmayin ya otel tutun yada sevgilinizde kalin.ailesinede burda bi arkadasim var onda kalacagim diyin.hatta ben olsam kalkip oraya tanismaya gitmem onlarin gelmesi lazim.ben esimin ailesinden 1 saat uzakliktydim ama gitmedim iyikide gitmemisim.

Saol canım teşekkür ederim.Onun bu olayından 2 sene geçtikten sonra evlendim.Aslında onu unutmadım değil,kaçan balık büyük olur derler ya öyle oldu o durum.Adam bir daha bana kendisini ne gösterdi ne sesini duyurdu o lanet günden sonra çünkü.Kadın buna seni evlatlıktan reddederim demiş ve bizim kılıbıkta buna uydu (nişanlı). O yüzden uhdeler kaldı içimde.Ne karşıma alıp konuşabildim ne öfkemi kusabildim ne de neden sorularını sorabildim.O yüzden yıllardır hala bir nasıl yapabildin sorusu kaldı içimde.Evlendim ayrıldım başkasıyla bu arada.Ama evliliğimle ilgili keşkelerim yok,acabalarım yok.

Kadınlar kulübünü bu yüzden seviyorum. İlk sayfayı okudum sadece söylenebilecek herşey söylenmiş. Konu sahibi buradaki insanlar boşuna söylemiyor birşeyleri, bir hayat tecrübeleri var bununla ilgili. Ben de gitmemeniz, hatta zamanı gelince onların sizinle tanışmaya gelmesi taraftarıyım. Siz bilirsiniz tabi yine de.

Gereksiz bence. Ben olsam ya geri dönerdim, ya da sevgilim annesinin evinde kalır bende sevgilimin evinde tek kalırdım.

kesinlikle

Kesinlikle kalmamalısın şuanda normal gibi gelen şeyler ne yazıkki ileride gelmiyor mutlaka dinle:)

onlar gelsin hem ortada buluşun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…