Sevgilimin ailesinde kalmam doğru mu?

Kalmayın, neden onlar gelmiyor sizin memlekete sizle tanışmaya da siz oraya gidiyorsunuz

Madem evin hanımı oluyormuş anneciğim yemeği, temizliği sana bırakıyorum ben gezmeye gidiyorum deseydiniz Ne manyaklar var be.

ne tesadüf, bende tam şeyi düşünüyordum. son zamanlarda ne yazık ki türkiye de kadın cinayetleri muazzam ölçüde artış gösterdi. çoğu kadın eşi/sevgilisi tarafından katledildi. sosyal medyada özellikle sevgilisi tarafından katledilenleri "bazı insanlar"beraber yaşadıkları için utanmaz olmakla, namussuz olmakla suçlayıp neredeyse hak ettiler demeye getirdi. birden aklıma geliverdi öyle.
şimdi bende şunun ayrımını yapmanızı istiyorum, avrupa da da merak etmeyin katile, tecavüzcüye değer verilmiyor. hatta emin olun çok caydırıcı cezaları var.
avrupa da kimse bir kadına, bir erkeğin ailesinin evinde kalıyor hatta yaşıyor diye "utanmaz" damgasını yapıştırmadığı gibi, bir kadın ne şekilde yaşarsa yaşasın özgürlüğünü savunuyor ve sonuna kadar da haklarını koruyor.
ha şunuda diyeyim, avrupa da sevgilisinin ailesi ile yaşayan kadınlarda var, kimsede çocuklarının yanında ilişkiye falan girmiyor.
gayet düzgün çocuk yetişritiyorlar.
biraz müge anlı izleyin, ekseriyetle kadınları yuhalayan, ayıplayanların çocuklarının yanında neler neler yaptığını görürsünüz.
batı özentiliğini kendinizce ahlaksızlıkla ilişkilendirmişsiniz orası belli , kadına cinsel meta olarak baktığınız için buda çok normal.

Bence kalmayın ailesi ile birlikte. Sonuçta sadece sevgilisiniz. Hadi yarın bir gün ayrıldınız diyelim. Hiç hoş olmaz. Her şeyi düşünüp gidin.

Tamamen kendimi o durumda dusunerek yorum yapacagim.
Evlenme karari vermedigim surece 8 saat yol gidip ailesiyle tanismazdim ve orada kalmazdim.

İlla gideceksem de otelde kalirdim sanirim ama cok gereksiz sizin durum.

Katılıyorum
Valla canım kıymetli
Nişanlı, nikahlı olmadığım adam için asla 8 saate falan katlanmam, elin evinde de kalmam

Kadınlar bence kendini bu kadar ezdirmesin. Niye tanışmaya siz gidiyorsunuz sekiz saatlik yolu tepeceksiniz. Bırakın erkek tarafı sizin ayağınıza gelsin. Eğer giderseniz sevgilinizin annesi bunun lafını yapacak emin olun. Meraklı gibi onca yolu tepip bize geldi diyecek. Hiiç gerek yok. Bence pişman olacaksınız yine de siz bilirsiniz.

Otelde kalmalısınız.

Ileride başınıza gelecek birçok şeye bu şekilde kendiniz kapı aralamış olursunuz. Ben eşimle başka ülkelerde yaşadığım zamanlar onun ülkesine gittiğimde otelde kaldım. Başkasının evinde duş alamam dedim. Evlendikten sonra evlerinde bir iki kez mecburi kaldım, onun haricinde baştan kendi sınırımı çizdiğim için çok rahat ettim.

Zaten yemeğe gidiyorsunuz otelde felan kalın. Fol yok yumurta yok. Sabah kavaltiya felanda gerek yok bence daha ilk tanısma bu. Hatta disarda biyerde bile bulussaniz olur. Siz domatesi heyecandan dogruyamicam diye dusunuyorsun. Ben daha ne diyem..

Erkek arkadaşın buluşmayı ucuza getirmek istiyor, sende kendi ayakklarınla onların evine gidiyorsun, sonra kendi ayakkalarıyla gelen
Diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…