- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
- Konu Sahibi streshanim
-
Maşallah de ama bu tipteki insanlar nisanliyken çok alttan alıp evlendikten sonra çok sıkıntı yapiyolar..misal kaynanam nisanliyken bna prensesim kızım canım ceylanım vs vssssss derdi ve iki günde bir arar konuşurdu en sonda seni çok seviyorum derdi ki biz doguluyuz içe kapanık olur bizdekiler öyle herkes birbirine seni seviyorum asla demez..sürekli hediye alirdi..doğum günüm sevgililer gününde nişanlımdan daha sabırsız ve heyancanli gibiydi!!evlendik kül kedisi bal kabagina dönüştü evimiz ayrı uzak şehirde olmasına rağmen evlendikten iki hafta sonra geldi..ve eve bı şeyler alacaktım ben eşim işe giderken para bıraktı ne dedi biliyo musun ben burdayken bu evin hanımı benim bana vereceksin dedi..ilk olayimiz bununla başladı daha neler neler nisanliyken onca hediye önüme dizdi iki torunu oldu çöp almadı..
Her insana da değer vermem gerekmiyor. Karısını öldürene, çocuğunu taciz edene değer vermiyorum mesela. İnsanlara insan oldukları için değil, kişilik ve karakteri için değer verilir. Bu bana uymuyorsa da değer vermem.
Bence kalmayın ailesi ile birlikte. Sonuçta sadece sevgilisiniz. Hadi yarın bir gün ayrıldınız diyelim. Hiç hoş olmaz. Her şeyi düşünüp gidin.Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
Tamamen kendimi o durumda dusunerek yorum yapacagim.
Evlenme karari vermedigim surece 8 saat yol gidip ailesiyle tanismazdim ve orada kalmazdim.
İlla gideceksem de otelde kalirdim sanirim ama cok gereksiz sizin durum.
Bu cevabı bekliyodum:)Sen evlen de gör bakalım sana prenses gibi davranmaktan vazgeçip eli maşalı kaynana nasıl olur gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?