- 17 Haziran 2019
- 1.135
- 5.504
- 158
- Konu Sahibi streshanim
-
Bir tescilde benden! Yaşanmış hikaye..15 yıldır içimde yara hatta! Nişanlıyken gittim kaldım..Kv. adayı ben memlekete dönerken tezgahı kurdu ve ömrüme mâl olacak bir planı uygulamaya koydu bizi ayırdı.Oğluda buna uymak zorunda bırakıldı.Asla ve asla gitme güzelim,insanoğlu çiğ süt emmiş gerisi hikaye.Kaldiğiniz da erkek anneleri gerçekten iyi düşünmeyip ömür boyu mimleneceksiniz gözlerinde yaşandi tescil edildi.
Ne oldu çok merak ettimBir tescilde benden! Yaşanmış hikaye..15 yıldır içimde yara hatta! Nişanlıyken gittim kaldım..Kv. adayı ben memlekete dönerken tezgahı kurdu ve ömrüme mâl olacak bir planı uygulamaya koydu bizi ayırdı.Oğluda buna uymak zorunda bırakıldı.Asla ve asla gitme güzelim,insanoğlu çiğ süt emmiş gerisi hikaye.
nişanlım bana ordan ayrılırken seni çok seviyorum çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi.. aradan 2 saat sonra (anneden komut alınca) mehtap isimli bir kıza yanlışlıkla mesaj atarmış gibi yapıp bana buluşma mesajı attı. (senaryo ihanet) mutlumelo bunu öğrenince kesin ayrılır nasılsa diye. Tabi kıyameti kopardım öldüm dirildim bittim bir kış günü..karların içinde ıslana ıslana memleketine gittim,neden diye sormak için.Tepki verdiğim için tamamen senaryo amacına ulaştı ve sen oğlumuza nasıl böyle tepki verirsin diye iyice kozlandılar.Mevzu onlar için kapandı.Bense 15 senedir nişanlıma neden diye sormak için yüzünü görmeyi bekliyorum hala.Bir sildiler pir sildiler beni.Ne oldu çok merak ettim
Sizin nişanlıda da iş yokmuş. 15 senelik mevzuyu düşünmeyin artık bence, çünkü onunla evlenseydiniz 15 yıl mutsuz olacaktınız, o insanlar sizi rahat bırakmazdı.nişanlım bana ordan ayrılırken seni çok seviyorum çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi.. aradan 2 saat sonra (anneden komut alınca) mehtap isimli bir kıza yanlışlıkla mesaj atarmış gibi yapıp bana buluşma mesajı attı. (senaryo ihanet) mutlumelo bunu öğrenince kesin ayrılır nasılsa diye. Tabi kıyameti kopardım öldüm dirildim bittim bir kış günü..karların içinde ıslana ıslana memleketine gittim,neden diye sormak için.Tepki verdiğim için tamamen senaryo amacına ulaştı ve sen oğlumuza nasıl böyle tepki verirsin diye iyice kozlandılar.Mevzu onlar için kapandı.Bense 15 senedir nişanlıma neden diye sormak için yüzünü görmeyi bekliyorum hala.Bir sildiler pir sildiler beni.
mevzu karaktersiz nişanlım değil zaten..Bir travmaydı o ve benim kafa orda kaldı.E 23 yaşlarındaydım toydum daha..Şimdi olsa ne mal olduğunu anlar beynim.O zaman anlamadı ve daha duygusal bakıyordu herşeye.Şimdi olsa ohooo hayatta aklımın kenarında kalmaz şrf..szSizin nişanlıda da iş yokmuş. 15 senelik mevzuyu düşünmeyin artık bence, çünkü onunla evlenseydiniz 15 yıl mutsuz olacaktınız, o insanlar sizi rahat bırakmazdı.
Ayırmasa da bunu ömrünün sonuna kadar başına kakacaktır. oğlu her önüne gelenle yatar, kalkar aslan oğlum der ama siz onun gözünde rahat kız olacaksınız. Zihniyetleri batsın ne diyelimBir tescilde benden! Yaşanmış hikaye..15 yıldır içimde yara hatta! Nişanlıyken gittim kaldım..Kv. adayı ben memlekete dönerken tezgahı kurdu ve ömrüme mâl olacak bir planı uygulamaya koydu bizi ayırdı.Oğluda buna uymak zorunda bırakıldı.Asla ve asla gitme güzelim,insanoğlu çiğ süt emmiş gerisi hikaye.
Önümüzdeki hafta sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim. 8 saat mesafe var aramızda. Sevgilim ailesiyle aynı şehirde yaşıyor ama ayrı evde yalnız kalıyor. Bana dedi ki anneme babama akşam yemeğine gideriz, gece de annemlerde kalırız. Beraber yatacak halimiz yok senin yatağını ayrı yapacaklar tabiki dedi. Ailen için sorun olmaz mi onlarda kalmam diye sordum. Hayır tabiki uzak şehirden gelmişsin ne sorun olacak dedi. Anneme sordugumda annem sevgilinin evinde kalmandansa ailesinde kalman daha uygun tabi dedi. O sorun gormedi. Ama yakın arkadaşlarım o senin henüz nişanlın değil, ilk tanismada ailesinde kalma, iyi düşünmezler dedi. Kafam iyice karıştı. Sevgilim de anladığım kadariyla sevgilimin bekar evinde kalıyor durumuna düşmemi istemediği icin ikimiz de orda kalırız diyor. Sizce kalmam doğru olur mu?
Bi yandan ben de geriliyorum açıkçası. Süslenip püslenip makyajlı gideceğim sonuçta akşam. Sabah bi kalkacağım yüz göz şiş balkabagina dönüşmüşüm:)) bi de kahvaltı faslı var tabi. Erken kalksan bi türlü geç kalksan baska türlü. Kahvaltıda stresten domatesi bile düzgün dograyamayacagim belki diye geriliyorum :)) bi akil verin kizlar bu işin doğrusu nedir?
O nasıl laf tövbe tövbeZamanında eltimde bekarken sürekli evlenmeden önce gidermiş, kaynanamın dediği, kendi ayaklarıyla gelen, diye bana tarif etti eltimi
Oğlunun sevgisini kıskanmış. Ay kurtulduğuna sevin kendi kararlarını veremeyen basiretsizin tekiymiş. Senin gibi aşkı için mücadele edebilen bir kadını haketmemiş zaten. Evlenmedin mi ya da unutamadın mı hala ?nişanlım bana ordan ayrılırken seni çok seviyorum çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi.. aradan 2 saat sonra (anneden komut alınca) mehtap isimli bir kıza yanlışlıkla mesaj atarmış gibi yapıp bana buluşma mesajı attı. (senaryo ihanet) mutlumelo bunu öğrenince kesin ayrılır nasılsa diye. Tabi kıyameti kopardım öldüm dirildim bittim bir kış günü..karların içinde ıslana ıslana memleketine gittim,neden diye sormak için.Tepki verdiğim için tamamen senaryo amacına ulaştı ve sen oğlumuza nasıl böyle tepki verirsin diye iyice kozlandılar.Mevzu onlar için kapandı.Bense 15 senedir nişanlıma neden diye sormak için yüzünü görmeyi bekliyorum hala.Bir sildiler pir sildiler beni.
Herkes kendi ayağıyla geliyor. K.v kimin ayağı ile gitmiş ki?Zamanında eltimde bekarken sürekli evlenmeden önce gidermiş, kaynanamın dediği, kendi ayaklarıyla gelen, diye bana tarif etti eltimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?