Sevgilimin ailesinde kalmam doğru mu?

Kaldiğiniz da erkek anneleri gerçekten iyi düşünmeyip ömür boyu mimleneceksiniz gözlerinde yaşandi tescil edildi.
Bir tescilde benden! Yaşanmış hikaye..15 yıldır içimde yara hatta! Nişanlıyken gittim kaldım..Kv. adayı ben memlekete dönerken tezgahı kurdu ve ömrüme mâl olacak bir planı uygulamaya koydu bizi ayırdı.Oğluda buna uymak zorunda bırakıldı.Asla ve asla gitme güzelim,insanoğlu çiğ süt emmiş gerisi hikaye.

Ne oldu çok merak ettim

Ne oldu çok merak ettim
nişanlım bana ordan ayrılırken seni çok seviyorum çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi.. aradan 2 saat sonra (anneden komut alınca) mehtap isimli bir kıza yanlışlıkla mesaj atarmış gibi yapıp bana buluşma mesajı attı. (senaryo ihanet) mutlumelo bunu öğrenince kesin ayrılır nasılsa diye. Tabi kıyameti kopardım öldüm dirildim bittim bir kış günü..karların içinde ıslana ıslana memleketine gittim,neden diye sormak için.Tepki verdiğim için tamamen senaryo amacına ulaştı ve sen oğlumuza nasıl böyle tepki verirsin diye iyice kozlandılar.Mevzu onlar için kapandı.Bense 15 senedir nişanlıma neden diye sormak için yüzünü görmeyi bekliyorum hala.Bir sildiler pir sildiler beni.

Sizin nişanlıda da iş yokmuş. 15 senelik mevzuyu düşünmeyin artık bence, çünkü onunla evlenseydiniz 15 yıl mutsuz olacaktınız, o insanlar sizi rahat bırakmazdı.

Sizin nişanlıda da iş yokmuş. 15 senelik mevzuyu düşünmeyin artık bence, çünkü onunla evlenseydiniz 15 yıl mutsuz olacaktınız, o insanlar sizi rahat bırakmazdı.
mevzu karaktersiz nişanlım değil zaten..Bir travmaydı o ve benim kafa orda kaldı.E 23 yaşlarındaydım toydum daha..Şimdi olsa ne mal olduğunu anlar beynim.O zaman anlamadı ve daha duygusal bakıyordu herşeye.Şimdi olsa ohooo hayatta aklımın kenarında kalmaz şrf..sz

Tanışmaya gitmeye ne gerek var onlar size gelir söz olur nişan olur tanışırsınız bana sevgiliyken ailelerle tanışmak saçma geliyor gereksiz bi samimiyet illa gitcem diyosanız ne olur bi gece otelde kalın kimsede kalıpta el alemin ağzına laf vermeyin

Ayırmasa da bunu ömrünün sonuna kadar başına kakacaktır. oğlu her önüne gelenle yatar, kalkar aslan oğlum der ama siz onun gözünde rahat kız olacaksınız. Zihniyetleri batsın ne diyelim

Yemek sohbet vs bittikten sonra kalkar otelde zaten yer ayarlamıştım dersiniz yada bi arkadaş vs varsa o ilde onda kalacagınızı söyleyip çıkarsınız ve sevgilinizde kalırsınız

Oğlunun sevgisini kıskanmış. Ay kurtulduğuna sevin kendi kararlarını veremeyen basiretsizin tekiymiş. Senin gibi aşkı için mücadele edebilen bir kadını haketmemiş zaten. Evlenmedin mi ya da unutamadın mı hala ?

Göçmen, boşnak vs. ise olabilir. Yoksa kalmasanız daha iyi. Ayrıca çay kahve koyabilirsiniz. Masayı toplamaya yardım edersiniz isterseniz. Domates doğramaya ne gerek var.

Ayol kac yillik evliyim kv evinde kalmamak icin firsat kolluyorum, ne zorunuz var, bakin daha simdiden stres olmussunuz.
Baska yerde kalicam ayagina sevgilinizde kalin, sorun olur derseniz sevgiliniz ailesinde kaldin siz onda kalin yazmis bir arkadas, o da mantikli geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…