- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
- Konu Sahibi nobodysperfect
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz için benimde yansıtmak istediğim buydu şımarıkçasına illa uzun uzadıya birşeyler demesine gerek yokki iki kelimede etse benim için yeterliydi. Son zamanlarda ne yazık ki değer görmediğimi hissediyorumBenim erkek kardeşim olsa ve Yanımda sevgilisiyle konuşsa ben de ayıp olmasın diye nezaketen birseyler söylerim yani ne var ki bunda. Bir de mesafeyi koyup sınır çizecek olan sizsiniz sevgiliniz değil.
Sevgiliniz tarafından değer görmediğinizi , sevilmediğinizi hissediyorsanız orası başka...
Niye sürekli aile bir araya toplanmışken görüntülü konuşuyosunuz? Siz kendiniz bi sınır çizme gereği duymuyosanız, onların yanında sohbet ediyosanız onlar da yorum yapar gayet doğal. Ayrıca çeyizini bitiremedin mi bir soru cümlesi, laf sokmak bunun neresinde? Fazla alıngansınız ve çok gereksiz beklentileriniz var insanlardan. Ablasının çaya bakması lazımdır bu kadar yani ben olsam böyle algılardım, altında bir şey aramazdım. Çünkü birini motive etmişsem, bunu istediğim için, empati kurduğum için yapmışımdır, bana teşekkür edip iltifat etsin diye yapmam. Ama siz belli ki en ufak şeye karşılık bekleyip sonunda da alınan birisiniz. Ayrıca telefon lazım olmuştur ablası da istemiştir yani ne var bunlar çok basit şeyler. Kusura bakmayın ama tam olarak da piremsessiniz gibi duruyor sorun ettiğiniz şeylere bakınca. Böyle ufak tefek her şeye karşılık bekleyip alamayınca da altında başka şeyler arayıp nişanlinıza şikayet etmeye devam ederseniz evlenince çok daha büyük sorunlar yaşarsınız.Ciddi anlamda öyle değilim. Annesi ne zaman konuşsak arada laf söylüyor. Geçen gün en kısa özeti çeyizimle ilgili bu ay şunu alıcam dedim erkek arkadaşıma bi baktım kenardan belirdi daha çeyizini bitiremedin mi sen diye laf söyledi siz naparsınız
Size tavsiyem ailelerle çok fazla içli dışlı olmayın. Bunun için çok erken .Çok teşekkür ederim yorumunuz için benimde yansıtmak istediğim buydu şımarıkçasına illa uzun uzadıya birşeyler demesine gerek yokki iki kelimede etse benim için yeterliydi. Son zamanlarda ne yazık ki değer görmediğimi hissediyorum
Yanlış yansıttım sanırım ben konuyla ilgili iki kelime etmesini bekledim. Düşünün siz bir konu anlatıyorsunuz kendiniz için ve karşınızdaki kişi için önemli olduğunu düşünüyorsunuz oda canım çaya bakmam lazım hadiii görüşünüz diyip anlattığınız konuya nokta kelime söylemiyor kendinizi kötü hissetmezmiydinizÇaya bakması gerekirken söyleyip kalktı diye niye tiplere girdiniz ki önceden imzalı onayınızı mı alacaktı. Kendinizi bu kadar kraliyet ailesi soyundan görmeyin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsunBazi seyleri takmamayi ve bazi seylere yerinde cevap vermeyi zamanla ögreneceksiniz. Bazi aileler direk "aileden sayilir" moduna geciyor ve aile icinde nasil konusuyorlarsa öyle davraniyorlar size. Bizimkiler öyle yaparmiydi bilmiyorum. Ben esimin annesini ilk defa istemede gördüm. Fazla görüstügümüz olmadi dügünden önce. Erkek arkadasiniza göre birsey yok, ama siz ailesi yanindayken konusmaya dahil olmasindan rahatsiz oluyorsaniz, telefonu sadece yalniz olurken acmasini söyleyin. Bence biri istemeden kimsenin baskasinin konusmasina atlamamasi gerekir.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsunSize tavsiyem ailelerle çok fazla içli dışlı olmayın. Bunun için çok erken .
Uzak mesafeden ilişki yürütmek gerçekten zor.
Değer görmediğinizi hissediyorsanız biraz kendinizi geri çekin, ölçüp tartın bu ilişkiyi.
Siz her şeyi önemseyen bir insansınız demek ki karşı taraftan da öyle bekliyorsunuz ama çoğu kişi hiç önemsemiyor. Sizi doğru düzgün dinlediğinden bile emin değilim. Laf olsun ayıp olmasın diye he he deyip geçiştiriyorlar. Seninle gerçekten iletişim kuranla iletişim kurmayan insanları o ailede az çok tanımışsındır. Karakterini çözdükten sonra çok takılmamak lazım yoksa boşuna kendini üzersin.Yanlış yansıttım sanırım ben konuyla ilgili iki kelime etmesini bekledim. Düşünün siz bir konu anlatıyorsunuz kendiniz için ve karşınızdaki kişi için önemli olduğunu düşünüyorsunuz oda canım çaya bakmam lazım hadiii görüşünüz diyip anlattığınız konuya nokta kelime söylemiyor kendinizi kötü hissetmezmiydiniz
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için sürekli aynı olayları yaşayınca sanırım kendimi sorgulamam gerekiyor dediğiniz gibi aslında motive ettikten sonra ondan cevaptan ziyade yüzüme telefonu kapatır bi tepki beklememiştim. Telefonu istedi diye sorun etmiyorum kamera açıkken ablasının eline tutuşturdu benimle konuşsun diye belki ablasıda benimle konuşmak istemiyordur bunun çizgisini benim çizmem yanlış olur fakat dediğiniz gibi kendi hatalarımın farkına varmalıyım tekrar teşekkür ederimNiye sürekli aile bir araya toplanmışken görüntülü konuşuyosunuz? Siz kendiniz bi sınır çizme gereği duymuyosanız, onların yanında sohbet ediyosanız onlar da yorum yapar gayet doğal. Ayrıca çeyizini bitiremedin mi bir soru cümlesi, laf sokmak bunun neresinde? Fazla alıngansınız ve çok gereksiz beklentileriniz var insanlardan. Ablasının çaya bakması lazımdır bu kadar yani ben olsam böyle algılardım, altında bir şey aramazdım. Çünkü birini motive etmişsem, bunu istediğim için, empati kurduğum için yapmışımdır, bana teşekkür edip iltifat etsin diye yapmam. Ama siz belli ki en ufak şeye karşılık bekleyip sonunda da alınan birisiniz. Ayrıca telefon lazım olmuştur ablası da istemiştir yani ne var bunlar çok basit şeyler. Kusura bakmayın ama tam olarak da piremsessiniz gibi duruyor sorun ettiğiniz şeylere bakınca. Böyle ufak tefek her şeye karşılık bekleyip alamayınca da altında başka şeyler arayıp nişanlinıza şikayet etmeye devam ederseniz evlenince çok daha büyük sorunlar yaşarsınız.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim buna dikkat etsem benim için iyi olur. Ne yazıkki haddinden fazla önemsiyorum insanlarıSiz her şeyi önemseyen bir insansınız demek ki karşı taraftan da öyle bekliyorsunuz ama çoğu kişi hiç önemsemiyor. Sizi doğru düzgün dinlediğinden bile emin değilim. Laf olsun ayıp olmasın diye he he deyip geçiştiriyorlar. Seninle gerçekten iletişim kuranla iletişim kurmayan insanları o ailede az çok tanımışsındır. Karakterini çözdükten sonra çok takılmamak lazım yoksa boşuna kendini üzersin.
**Gerçekten değer verip iletişim kurup karşındaki kişiyi anlamaya çalışan biri tabi ki de böyle yapmaz. Bu davranış çok ayıp
Bence mutlu olmalısınız. Aile rol yapmak yerine olduğu gibi davranıyor. Gerçekten bu bulunmaz bir nimet. Çoğu erkek ailesi evlenene kadar canım gülüm balım der, evlendikten sonra da geline yüzünü şeytan görsün der.Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için sürekli aynı olayları yaşayınca sanırım kendimi sorgulamam gerekiyor dediğiniz gibi aslında motive ettikten sonra ondan cevaptan ziyade yüzüme telefonu kapatır bi tepki beklememiştim. Telefonu istedi diye sorun etmiyorum kamera açıkken ablasının eline tutuşturdu benimle konuşsun diye belki ablasıda benimle konuşmak istemiyordur bunun çizgisini benim çizmem yanlış olur fakat dediğiniz gibi kendi hatalarımın farkına varmalıyım tekrar teşekkür ederim
Evleri arasında birkaç apartmanlık yer var yürüme mesafesi ve ablası annesinden çıkmıyor annesi ablasından hep birliktelerBana ablasındayken görüntülü konuşmanız saçma geldi. Kardeşim bendeyken konuşsa sinir olurum zaten akşama gidecek evine zaman mı yok konuşacak
Bu şekilde yapılan yorumları doğru değerlendirip kendinizi sorgulamanıza sevindim çünkü gerçekten bazen insanın dışardan bir gözle kendisine bakması önemli. Dediğiniz gibi ablası da o an ailesini ağırlıyomuş belli ki yemek, çay vb işlerinin olması gayet doğal. Ama o bahsettiğiniz sınırı çizmek sadece nişanlınızın görevi değil. Siz de aile üyelerinin yanında sohbet ederek sınırları ortadan kaldırmış oluyosunuz zaten. Karışılmasını istemiyosanız o ortamı hazırlamayın. Yani o çizgiyi çizmek sizin de göreviniz. Nişanlınız arasa bile eve geçince konuşalım diyip kapatabilirsiniz. Ama bir de şu var, eğer nişanlınız da ikinizin arasındaki her şeyi ailesine yetistiren bi tipse bunu evlenmeden önce bi düşünün derim. Burada okuyoruz bu konuda ne kadar sorun yaşandığını. Ama tabi bu değerlendirneyi objektif bir biçimde yapın, konuda yazdığınız gibi değerlendirmeyin olayları.Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için sürekli aynı olayları yaşayınca sanırım kendimi sorgulamam gerekiyor dediğiniz gibi aslında motive ettikten sonra ondan cevaptan ziyade yüzüme telefonu kapatır bi tepki beklememiştim. Telefonu istedi diye sorun etmiyorum kamera açıkken ablasının eline tutuşturdu benimle konuşsun diye belki ablasıda benimle konuşmak istemiyordur bunun çizgisini benim çizmem yanlış olur fakat dediğiniz gibi kendi hatalarımın farkına varmalıyım tekrar teşekkür ederim
Ah keşke biraz daha rahat umursamaz olabilsem inanın sorun kalmayacakta hep kendime ne yapılmasını istemiyorsam insanlara onu yapmamaya özen göstermek kendime neyi layık buluyorsam karşımdaki insana daha iyisini layık bulmak, ince düşünmekten hep incindim yorumunuz için çok teşekkür ederimBence mutlu olmalısınız. Aile rol yapmak yerine olduğu gibi davranıyor. Gerçekten bu bulunmaz bir nimet. Çoğu erkek ailesi evlenene kadar canım gülüm balım der, evlendikten sonra da geline yüzünü şeytan görsün der.
Aile sadece sizin kadar ince fikirli değil. Yani büyütülecek bir şey yok, biraz daha rahat bir insan olmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?