- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi Bugday Paresi
-
Hediye olmaz,
Ilk defa evlerine gideceğiniz için pasta-tatlı yada çiçek olur.
Ben çiçek almıştım
Yapmayın yaBen çiçek almıştım. Şimdiki aklım olsa diline ithafen kaktüs alırdım.
Korkmayın herkes bir olmaz ama düğünden sonra en iyisinin bile içinden bir miktar cadı çıkıyorYapmayın ya
Yalnız ben ciddi ciddi vazo almıştımahaha sakın vazo alma.millet çiçek alır ben vazo. erkek ar adasınla konuşup da a zarif bişi alabilirsin ya da çiçek daha makul.ama vazo nedir ya küçktüm daha ama napıym yoktu akıl verenim de
Korkmayın herkes bir olmaz ama düğünden sonra en iyisinin bile içinden bir miktar cadı çıkıyor
Sen kızları dinleyip çiçek götür bence de ha hem kızların hem benim gönlüm olsun dersen canlı çiçek götür şık bişey saksıdaBence olaya yenilikçi bir açıdan bakmışsınızSonuçta ona da ihtiyaç var. Aklınıza sağlık ki sizlerden akıl alabiliyorum.
Sen kızları dinleyip çiçek götür bence de ha hem kızların hem benim gönlüm olsun dersen canlı çiçek götür şık bişey saksıda
hımmm bence...kırmızı ruj sürme,çok koyu makyaj yapma.dekolte giyme ,mini giyme.ilk tanışma olacağı için çok süzerler.çok konuşma,aşırı kahkaha atma.doğal ol ve güleryüzlü ol.kısaca canım,iş görüşmesine giderken nasıl abartıya kaçmadan hem kıyafetimize hem de tavırlarımıza dikkat dikkat ederiz,aynen o şekilde.saçlarını düz yap.tırnakların çok uzun olmasın ve temiz ve bakımlı olsun.ayakların da tertemiz ve bakımlı olsun.topukların kötü görünmesin.amaannnn ne detaylı yazdım :)))))ama ilk görüşte bunların hepsine dikkat edilir.ilk izlenim içim 2. şansın yoktur.başarılarrrrrrrr
hediye için de ben çiçek almıştım.kır çiçeklerinden buket ama tabi opsiyonel.kendin yaptıptığın bir pasta da olabilir,onun için emek vermiş olman hem hoşuna gider hem de elinin lezzetini anlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?