- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi Bugday Paresi
-
Bu benim fikrim ben tanışmam ama sana saygı duyarım ozaman şöyle belirteyim sevgilin ya da ailesi senin ailenin onayından geçti mi ya da evet bu iş olur dediler mi de siz tanışma telaşındasınız, ki bu konularda bayan olarak herzaman daha ağır takinilmasi gerektiği gorusundeyim
Valla tatlim suana kadar kimseyle görücü usulü tanışmadim ki görücü usulüne de karşı değilim yeter ki arada aşk sevgi saygı olsun dediğim gibi bu benim düşüncem hersey gönlünüzce olur inşGercek şu ki, bu sadece tanışma, sanırım siz biraz yanlış anladınız. Bunun için savcılıktan, başbakanlıktan izin alınmasına gerek yok. Ki burada ailemin onayını kısmını ben anlayamadım.Ailem benim kararlarıma saygı duyar. Önyargimi bağışlayın ama siz daha çok görücü usulü yanlısı gibisiniz sanki.
Teşrkkürler :) aynını sizin için diliyorumValla tatlim suana kadar kimseyle görücü usulü tanışmadim ki görücü usulüne de karşı değilim yeter ki arada aşk sevgi saygı olsun dediğim gibi bu benim düşüncem hersey gönlünüzce olur inş
Evet canim sozluyum ben .Zamaninda ben de tanistim ama hicbir plan yapamadan.Oyle gelisiguzel oldu yaniBen de heyecanlıyım. O heyecanla da batırmak istemiyorum.Erkek arkadaşınız var mıydı sizin?
Hicbirini tanımıyorum. O yüzden telaşım.Ben sevgilimin ailesiyle tanışmadım
Ailemle tanışmaya geldiklerinde gördüm ilk, pişman değilim
Sen tanışmak istiyosan tanış ama ne giysem nasıl davransam tuhaf geldi, nasılsan öyle olmalısın
Bi de ne hediyesi yahu, ikramlık bişey al git annesine kız kardeşine ne alacaksın şimdiden ne kadar tanıyosun ki..
Biz abimin esiyle dışarıda tanıştık annemle ama kız cok konuşkan ve guleryuzluydu biz cok sevindik sempatik olmasına bence az konusmak cok da iyi bir sey degil
He bide elinden geldigince and ev islerine cay gotur getire bulasiga yardim et. Kopruyu gecene kadar diyomusum.
Beni tanışmak gerer hele de sevgili ailesiHicbirini tanımıyorum. O yüzden telaşım.
Konuyu açma nedenim sizlere danışmak. Bilmiyorum hediye mi alınır ne yapılır o yüzden. Nasıl davransam demem de büyüttüm ben durumu kafamda da, ondan öyle yazıverdim.
Kendinizi oldugunuz gibi gosterin mutlaka. Oldugunuzdan farkli davranirsaniz ileride sorun oluyor. Ben tanismaya gittigimde yemek yemistik evde. Tatli olarak da irmik helvasi vardi. Hic sevmedigim halde yedim, gonulleri olsun diye de "cok guzel olmus, zaten irmik helvasi en sevdigim tatlidir" dedim. 9 yildir her yemege gittigimizde ben seviyorum diye yapiyor, ben de oturup pasa pasa yiyorum.
Kendinizi oldugunuz gibi gosterin mutlaka. Oldugunuzdan farkli davranirsaniz ileride sorun oluyor. Ben tanismaya gittigimde yemek yemistik evde. Tatli olarak da irmik helvasi vardi. Hic sevmedigim halde yedim, gonulleri olsun diye de "cok guzel olmus, zaten irmik helvasi en sevdigim tatlidir" dedim. 9 yildir her yemege gittigimizde ben seviyorum diye yapiyor, ben de oturup pasa pasa yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?