İlişkimizde okuduğumuz bölümler önemli değil ki o da ben de böyle şeylere dikkat etmeyiz.Eski sevgilim de yeni pilottu ama bıraktım herkes bana salak gözüyle baksa da önemli olan sevgi,huzur ve mutluluk.Gatada okuyor askerlik sorun değil bu arada. Ona kalsa nişanlanalım ailem kabul etmez dedim. Şu an matematik öğretmenliği okuyorum ailem bunun üstüne doktora yapmamı yada ikinci üniversite olarak mühendislik bitirmemi istiyor.Eğitime ve farklı alanlarda çalışmam kariyerim daha önemli.Ailem nişanı kablo etmez dedim o zaman biz yüzük takalım haftasonu sen beğen alalım dedi.Ona da hayır bunu aileme yapamam dedim.Şimdi de tutturmuş kolye alcam yüzük takmıyorsun kolye boynundan hiç çıkmayacak hep beni hatırla diyor. Sevdiğine eminim ben de seviyorum ama o hemen evlenelim aynı hayatı yaşamaya başlayalım istiyor nasıl engel olucam bilmiyorum
Benim son senemde o beşinci sınıf oluyor. Ben okulumu bitiriyim kendisi 6.sınıftayken nişanlanalım hatta evlenelim benimle uyumak istiyormuş benimle yaşamak istiyormuş hep yanyana olmak istiyormuş.Nasıl olsa ben maaş alıyorum son sene de iyi maaş alıyoruz maddiyat her türlü sorun değil diyor.İstersen çalışma bile yorulma istersen çalış sen bilirsin diyor.Annesiyle de arası soğuk çoğu zaman bana gelip sığınıyor gibi oluyor. Anneler gününde bile zorla ben arattım. Annesine söylese hayatımı kurdum dese rahatça görüşsek her şey düzene girse ona göre Tamam.Ailesi çok modern de değil benim ailemle uçurum var küçümsemek için demiyorum. Biraz daha her şeye karışan yorum yapan insanlar Tamam diyip geçeriz annemlere istediğimizi yaparız diyen birisi.Sanırım ailesi uygun kız arayışı içinde şimdiden tanışsınlar okul bitince evlensinler by görüşte bir aile.Belki de bu yüzden bu kadar ısrarcı bilemiyorum ama tanışmak istemiyorum onu kırmadan nasıl yaklaşsam konuya bilemedim o da haklı gibi biraz.
Aferin sana. Çok güzel düşünüyorsun. Böyle alaturka biriyle evlenmek istiyor musun?Matematik Öğretmenliği okuyorum sevgilim Tıp okuyor. İlk sevgilisiyim beni ailesiyle tanıştırmak istiyor.Ben seninle ciddi düşünüyorum tanışırsan ilişkimiz daha ciddi hale gelir diyor.Benim fikrim ise tanışmak için erken evlenmeden önce tanışmalıyız. Şimdiden gerek yok annesi olsa yine iyi teyzeleriyle de falan.Daha erken olduğunu düşünüyorum diyorum Tamam bitanem sen nasıl istersen öyle olsun diyor.Bir hafta sonra yine başlıyor tanış lütfen lütfen demeye.Ailesi benim aileme göre biraz daha yakın ve Gelenekci.Sadece tanışmakla kalmayıp her fırsatta buluşup evli olmadan gelin muamelesi yapacaklarına eminim ben böyle sıkı aile ilişkilerinde yetişmedim.Ama sevgilimi çok seviyorum onu da kırmak istemiyorum ailesine de saygı duyuyorum. Tanışsam benim ailem bana engel olacak.Nasıl istemiyorum diyeceğimi bilmiyorum
Evet sevgilimi çok seviyorum kendisi alaturka birisi değil ve ailesiyle çok bağları yok dediğim gibi anneler günüde bile ben zorla arattım.Ailesi teyzesi arada ona kız beğeniyor bazen bana gelip anlatıyor. Seni de bilsinler tamamen bana karışmasınlar diyor ama ailesi sürekli görüşmek isteyeceğine eminim.Tanışsam bir şey tanışmasam bir şey.Aferin sana. Çok güzel düşünüyorsun. Böyle alaturka biriyle evlenmek istiyor musun?
Şu an matematik öğretmenliği okuyorum ailem bunun üstüne doktora yapmamı yada ikinci üniversite olarak mühendislik bitirmemi istiyor.
Teşekkür ederimya ailenin ya da sevgilinin ne istediğini yapmak zorunda değilsin. sen istiyorsan onu yap.
Matematik Öğretmenliği okuyorum sevgilim Tıp okuyor. İlk sevgilisiyim beni ailesiyle tanıştırmak istiyor.Ben seninle ciddi düşünüyorum tanışırsan ilişkimiz daha ciddi hale gelir diyor.Benim fikrim ise tanışmak için erken evlenmeden önce tanışmalıyız. Şimdiden gerek yok annesi olsa yine iyi teyzeleriyle de falan.Daha erken olduğunu düşünüyorum diyorum Tamam bitanem sen nasıl istersen öyle olsun diyor.Bir hafta sonra yine başlıyor tanış lütfen lütfen demeye.Ailesi benim aileme göre biraz daha yakın ve Gelenekci.Sadece tanışmakla kalmayıp her fırsatta buluşup evli olmadan gelin muamelesi yapacaklarına eminim ben böyle sıkı aile ilişkilerinde yetişmedim.Ama sevgilimi çok seviyorum onu da kırmak istemiyorum ailesine de saygı duyuyorum. Tanışsam benim ailem bana engel olacak.Nasıl istemiyorum diyeceğimi bilmiyorum
Yine de uyarmak istiyorum seni. Aklının bir köşesinde olsun. Sana sürekli tanış dediğine göre baskılarını hissediyor üstünde. Benim 15 yaşımdaki kızım olsa bana "anne karışma der" ve konu benim için kapanır. Çünkü onun arkadaşının yanında zor durumda bırakmak istemem ve görüşüne saygı göstermek zorunda olduğumu hissederim. Şu anda yaşı küçük öyle fazla gezip tozmasına izin vermem ama illaki tanışmak farklı birşey.Evet sevgilimi çok seviyorum kendisi alaturka birisi değil ve ailesiyle çok bağları yok dediğim gibi anneler günüde bile ben zorla arattım.Ailesi teyzesi arada ona kız beğeniyor bazen bana gelip anlatıyor. Seni de bilsinler tamamen bana karışmasınlar diyor ama ailesi sürekli görüşmek isteyeceğine eminim.Tanışsam bir şey tanışmasam bir şey.
Evet sevgilimi çok seviyorum kendisi alaturka birisi değil ve ailesiyle çok bağları yok dediğim gibi anneler günüde bile ben zorla arattım.Ailesi teyzesi arada ona kız beğeniyor bazen bana gelip anlatıyor. Seni de bilsinler tamamen bana karışmasınlar diyor ama ailesi sürekli görüşmek isteyeceğine eminim.Tanışsam bir şey tanışmasam bir şey.
kez tanismayla kimse yuz goz olmadi merak etme
neler geldi çok merak ettim:/ mesaj atacaktım atamadım:)Ay ben tanıstim başıma neler neler geldi. Boşver sen emin olmadan ortada fol yok yumurta yokken bi şey yapma.
Canım klasik... Benim evlilik hakkında cekincelerim var şu an ama aileler hep aceleci. Konu sahibine de seslenelim bircok genc kiz yasiyor bunlari dikkat etsin bence. Sevgilim asiri aileci ,Kv de ipleri eline almak istiyor şimdiden, yok esyaniz böyle olsun bize şu kadar sıklıkla gelirsiniz düğün böyle olsun nişan olmasın daha ortada fol yok yumurta yokken. Bi de benim başıma anca dizi filmlerde olacakbilecek bi şey geldi :/ bende hüseyin rahminin kaynanam nasıl kudurdu diye bi kitabi var müstakbel kv onu gördü bozuldu galibaneler geldi çok merak ettim:/ mesaj atacaktım atamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?