Sevgilimin ailesiyle tanışmak istemiyorum

Hiç gerek yok evlilik uzaktaysa. Çevremde de var evlilik öncesi tanışıp mıçmıç oldukları için pişman olanlar

İlişkimizde okuduğumuz bölümler önemli değil ki o da ben de böyle şeylere dikkat etmeyiz.Eski sevgilim de yeni pilottu ama bıraktım herkes bana salak gözüyle baksa da önemli olan sevgi,huzur ve mutluluk.Gatada okuyor askerlik sorun değil bu arada. Ona kalsa nişanlanalım ailem kabul etmez dedim. Şu an matematik öğretmenliği okuyorum ailem bunun üstüne doktora yapmamı yada ikinci üniversite olarak mühendislik bitirmemi istiyor.Eğitime ve farklı alanlarda çalışmam kariyerim daha önemli.Ailem nişanı kablo etmez dedim o zaman biz yüzük takalım haftasonu sen beğen alalım dedi.Ona da hayır bunu aileme yapamam dedim.Şimdi de tutturmuş kolye alcam yüzük takmıyorsun kolye boynundan hiç çıkmayacak hep beni hatırla diyor. Sevdiğine eminim ben de seviyorum ama o hemen evlenelim aynı hayatı yaşamaya başlayalım istiyor nasıl engel olucam bilmiyorum

Ailen doktora ve ya ikinci bir üniversite istiyor ama sen ne istiyorsun ?

Burada tatmin edici bir sebep sunmadan çok fazla hayır dersen adam bu benimle ciddi olmak istemiyor deyip bunalıma girer daha sonra. Buna ciddi olarak inanırsa da ulan bana kız mı yok deyip ayrılabilir.

Tanışma sonra iş cıvıklaşıyor benim aileme ters böyle şeyler de sende. Ne zaman ciddi bişeyler olur o zaman tanışırım de

Dogruyu söylemek gerekirse burnuma iyi kokular gelmedi. Simdi bile annesinin baskisina karsi gelemeyen biri, evlendikten sonra ne yapacak? Senin isteklerini zerre umursamiyor.

Burdaki konulari bir oku istersen. Bircok kadin esleri flört zamaninda hic ailece olmadigini, ancak evlendikten sonra anneci oldugunu anlatiyorlar.

Bence sevgilin ile basin daha cok agriyacak gibime geliyor.

Canım bak diğer mesajları okumadım da yazacaktım dalmışim.
Kesin olarak evlilik kararı vermeden tanışma. Yoksa tanisirsin o tanışmakla kalmaz bi süre sonra düğün de düğün diye tuttururlar. Bi de seni severlerse daha kötü

Aferin sana. Çok güzel düşünüyorsun. Böyle alaturka biriyle evlenmek istiyor musun?

Aferin sana. Çok güzel düşünüyorsun. Böyle alaturka biriyle evlenmek istiyor musun?
Evet sevgilimi çok seviyorum kendisi alaturka birisi değil ve ailesiyle çok bağları yok dediğim gibi anneler günüde bile ben zorla arattım.Ailesi teyzesi arada ona kız beğeniyor bazen bana gelip anlatıyor. Seni de bilsinler tamamen bana karışmasınlar diyor ama ailesi sürekli görüşmek isteyeceğine eminim.Tanışsam bir şey tanışmasam bir şey.

Aslinda tabi ki cok haklisin. Ben de nisanlimla sevgiliyken yeni basladigimda kacmaya cok ugrastim tanisma islerinden. Ama baktim kusuyor kiziyor, onu kirmaktan daha mi onemli deyip tanistim ve 1 kez tanismayla kimse yuz goz olmadi merak etme. Belki de ileride esin olacak ne geregi var bu kadar temkinli olucam diye kalbini kirmaya?
Yeter ki sonrasinda annesini arayip sorup nisanli/evliymis gibi meseleyi uzatma. Normal bir arkadasiymissin gibi davran sadece.

Yine de uyarmak istiyorum seni. Aklının bir köşesinde olsun. Sana sürekli tanış dediğine göre baskılarını hissediyor üstünde. Benim 15 yaşımdaki kızım olsa bana "anne karışma der" ve konu benim için kapanır. Çünkü onun arkadaşının yanında zor durumda bırakmak istemem ve görüşüne saygı göstermek zorunda olduğumu hissederim. Şu anda yaşı küçük öyle fazla gezip tozmasına izin vermem ama illaki tanışmak farklı birşey.

Bir kere bu seni bilsinler artik karismasinlar dusuncesi cok yanlis. Aksine o zaman daha cok mudahale edeceklerdir. Ilk once birisi tanistirilacaksa da onun sizin ailenizle gelip tanismasi daha guzel olur. Evlilik isi ciddi ciddi gundeminiz olana kadar da tanismayin zaten bu konuda size katiliyorum. Ayrica olgun bir erkek, varliginizi ailesine bildirmeden, onlardan gelecek baskilari bertaraf edebilmelidir. Su an ailesiyle arasinin acik olmasi sizi yaniltmasin. Burada cok okuyoruz yavru aslanlar evlendikten sonra annelerinin yaninda sut dokmus kediye donuyorlar malesef. Benzer konular cok, okursaniz fikir verebilir biraz.

neler geldi çok merak ettim:/ mesaj atacaktım atamadım:)
Canım klasik... Benim evlilik hakkında cekincelerim var şu an ama aileler hep aceleci. Konu sahibine de seslenelim bircok genc kiz yasiyor bunlari dikkat etsin bence. Sevgilim asiri aileci ,Kv de ipleri eline almak istiyor şimdiden, yok esyaniz böyle olsun bize şu kadar sıklıkla gelirsiniz düğün böyle olsun nişan olmasın daha ortada fol yok yumurta yokken. Bi de benim başıma anca dizi filmlerde olacakbilecek bi şey geldi :/ bende hüseyin rahminin kaynanam nasıl kudurdu diye bi kitabi var müstakbel kv onu gördü bozuldu galiba o cidden aklimın ucundan gecmeyecek bi olaydı konusunu bile açtım. Böyle tuhaf tuhaf aksilikler, çay kahve dokmeler ,mustakbel kvden tripler ,kpederden ağız aramalar hemen yüzük takalim diye kvnin ağız aramak için annemi aramasi ,sürekli bi yerlere çağırmasi ,benim oğlum söyle iyi böyle iyi demesi ,annemin ,özellikle despot bi insan olan babamin kızması... yaz yaz bitmiyor ki ben daha hemen evlenmeyi de düşünmüyorum hatta cekincelerim yüzünden bayagi yıllara yaymayı düşünüyorum .babama dışarıda gorusmuyoruz görücu gibi dusun dedim çok despottur sustu biraz ama hala kızgın. bi anlik gaflet anında tamam dedik annemle sevgilimin ısrarına dayanamayip tanışma evlilik muhabbetlerine girdik .konu sahibi bak size diyorum sakın... kesin olarak evlenmek istiyorum demeden tanışmayin, söz nisan düğün yapıcaz artık istiyorum diyin evlilik öncesi tanışın öyle olsun. Kusura bakmayın çok uzun yazdım dolmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…