Sevgilimin ailesiyle tanışmak istemiyorum

kitap efsaneymiş

ahahahha müsait olursan mesaj atar mısın konuşmak çok isterim..

ben seni iş resmiyete dökülmeden tanıştıramam kendi ailemle, işi resmiyete dökemeyiz okullar bitmeden, ailem karşı çıkar, hem kendi ailemin arkasından iş çevirmiş gibi olurum seninkilerle şimdiden tanışırsam, bu sebeplerlede tanışamam maalesef de. hiç gerek yok. sevgiliyken anlaşamayıp ayrılmakla, aileler devreye girdiğinde anlaşamayıp ayrılmak kıyas bile götürmez.

Yaşlar kaç, ne kadarlık bir ilişki bunlar önemli. üst sınıfsanız tanışmakta bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Canim iyiki yuz goz olmamissiniz bir de olsaniz nasil olurdu? Yuz goz olmaktan anladiginiz ne ki? Daha ortada ciddi bir sey olmadan gereksiz samimiyet kurmak.

Medeni insanlar gibi tanisti, yuz goz olmadik. Gerci ben sansliydim cok sukur kayinvalidem gordugu gunden beri cok sever beni, ama sevgilisinin kalbini kiracagina tanissin daha iyi.

Evlenmeden ailesinin tanımak avantajda olabilir. Mesafeni tanıştıktan sonra da koruyabilirsin..

yaa bu kk dakilerin cogunun sevgilisi ya tip okuyor ya doktora yapcak ya arastirma gorevlisi yada kendisi oyle bazen atiyorlar gibi geliyor bana hepsi degil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…