Sevgilimin aldığı hediyeler

Lupyia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
14
15
3
35
Sevgilimin aldığı hediyeler genelde dusunulmemis "her kadının" seveceği tarzda hediyeler oluyor. Peluş ayi, tereryum,kupa gibi. Yani bana boşuna para harciyormus gibi geliyor. Aldığı şeyler aslinda normal ama zevkimiz farkli oldugu icin begenmiyorum sanırım. Yani kupa almasi normal ama ustundeki deseni begenmiyorum mesela. Sevgilimi kırmadan nasil söylemeliyim ? boyle seylere para vermesini istemiyorum...

ben daha cok manevi ya da düşünülmüş hediyeleri seviyorum. Mesela konusma arasinda bir sey demisimdir onu unutmayip bana almasi gibi.. maddiyat cok onemli degil benim icin

Ben eşime acık secik söylüyorum

Ya ince noktalari yakalamaya çalışmıyor demekki geneli erkeklerin böyle. Çok nadir eşinin sevgilisinin ne istediğini anlamaya çalışan erkek. bence birşey demeyin hediye nihayetinde buda çok güzel birsey yani muhabbet arasında başkasını örnek vererek bı konuyu anlatabilirsiniz. Ama kesinlikle aldığı hediyeyi dile getirmeyin bence

Baskasini ornek verebilirim belki biraz zaman gecince tesekkur ederim

Reactions: H M
O senin begenecegini düşündüğü için alıyor.
Burada önemli olan hediyenin muhteviyatı değil düşünmesi.Yani seni hatırlayabilmesi.
Hediye ısmarlama olmaz.Görüyor,anlık begeniyor ve alıyor.
Erkekler bir cok konuda kadınlar gibi duygusal ve derin düşünmezler.
Hevesleniyor ve alıyor.Kendince doğru olanı yapıyor,bundan zevk aliyor
Bence bu konuyu hiç açma.Hevesini kırma derim ben.

Yani kupa almasi normal ama ustundeki deseni begenmiyorum mesela. Sevgilimi kırmadan nasil söylemeliyim ?
Böyle bir şey söylenmez bence. Yani hediye alıyorsun ama beğenmiyorum gibi bir yorumu ben kimseye yapamam.

Bu arada ben de hediye alırken hep insanların laf arasında söylediği şeylere dikkat ederek alırım, onu tanıdığımı belli etmek için. Bana alınan şeyin de manevi değerine önem veririm.

Mesela şimdiye kadar aldığım en güzel hediyeyi abim vermişti. Bir kutu kaşık çikolata Onun da olayı şöyle, ben küçükken ailem çok güzel bir pasta yaptırmıştı doğum günüm için. Üstünde de kocaman bir çikolatadan yapılma kaşık vardı. Çok beğenmiştim ve yemek için heyecanlanmıştım baya. Dolabı açıp bakıyordum sürekli Sonra benim odamda olduğum bir ara abim eve gelmiş ve pastanın üstündeki kaşığı görünce direkt alıp yemiş. Oturup ağlamıştım.

Sonraki sene pastaneye gidip o kaşıktan yaptırmış bir sürü. Bana o kutuyu hediye edince çok mutlu olmuştum. Aynı abim çok pahalı bir gözlük almıştı bana geçen senelerde. Yine de o hediyenin yeri daha farklı.

Benim bahsettiğim tarzda manevi değeri olan hediyeler ise ısmarlama olmaz. İnsanın gerçekten düşünmesi gerekiyor.

Uzak mesafe iliskisi
Yani böyle bir durumda çok teşekkür ederdim öncelikle. Başka bir zaman onun sohbet sırasında söylediği bir şeyi hediye olarak alırdım, hediyeyi verdiğim sırada hani geçenlerde bunu konuşmuştuk ya hoşuna gideceğini düşündüm o yüzden bunu aldım derdim. Onun aldığı hediyeye direkt bu hediyeyi beğenmedim demek bana göre olmaz. Ama sohbet aralarında kendi tarzinizdan bahsedebilirsiniz. Ya da aranızdaki samimiyete güvenip açıkça benim için maddi hediyelerden çok manevi hediyeler daha önem arz ediyor. Beni daha mutlu ediyor diyebilirsiniz bence bunda sakınca yok..

Ben genelde hep onun sevdigi seyleri aliyorum sohbet arasinda gecen seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…