Sevgilimin aldığı hediyeler

1.yılımızda sevgilim bana bi saat almıstı sevindim ama cocuksuydu tarzıma uymuyodu. Bunun kordonu alerji yapar bana degistirsek olur mu demistim gidip benim begendigimi almıstık simdi yıllardır ikimizde neye ihtiyacımız var soyleyip onu alıyoruz. Ya da ben ara ara atıyorum begendiklerimi bu cok guzelmis aliyim diyorum falan diye o da bana atıyo.

Ben begenmedim diyemem ama ya kırılırsa üzülürse. Hediye aldi diye cocugu uzmek istemiyorum
Begenmediğimi değil begeneceklerimi söylüyorum hatta alacaklarını da söylüyorum (Ona almayı düşündüğümü) bazen al diyor bazen alma. Böylece boşa harcama yapmamış oluyoruz.
Ben hediye seviyorum ama hediyelesme de artık sektör oldu. Yani alınmış olsun diye alnçma kısmına cok karsıyım ben. Beni memnun etmek isteyen istediğimi alsın. Sırf doğum günüm vs diye sacma sapan sey alınmasın zaten istediğim arzu ettiğim sey ne ise o alınsın. Benim bakış acım bu.

Bence hediye iside sacma ben bir cift soz beklerim siir beklerim
Akrostis siiryazmisligi da vardir esimin
Alirsa ne olduguna onem vermem cunku o an kendinin hoşuna gidecek cogu sey benimde hosuma gider hatta tarak ayna almisti islemeli bizim burada meshur almak icin aldigini asla dusunmem anlik almis mesela
Ustelik siz nasil hediyeler aliyorsunuz mesela ona binayen mi acaba

S
Sana bunları alacak bir sevgilinin olması da güzel bak ben beğenmediğim hediye bile alamıyorum. Neden çünkü sevgilim yok

Erkeklerin çok azı bu konuda doğuştan yetenekli maalesef. Diğerleri de öğreniyorlar zamanla. Biraz yönlendirmeye ihtiyaçları var. Ama dolaylı yoldan söylediklerinizi anlamasını beklemeyin. Erkekler satır aralarını okuyamıyorlar.

Valla benim esimde ayni bide bana ozel gunler yasklasinca bari ip ucu ver diyo ben sana cok veriyomda aylar oncesinden baslayip sen bi turlu anlamiyosun diyorum hic farketmedim diyo farkindaydim zaten

Ayıp diye bişey var, bana onu alma şunu al mı diyeceksiniz? Kendinize yakıştırıyorsanız söyleyin.

7 yıl oluyor evleneli buna rağmen bazen eşim de begenmediğim hediyeler seçebiliyor. Ben soylemiştim acikcasi ama hani önce mutlu olup bol bol teşekkür etmiştim yine de, sonra şöyle olsa veya şu olsa gibi şeyler soyluyordum.

Ayda yılda bir hediye alan biri olsa ben de begenmedim demem. Ama eş, sevgili olunca hediyeler boşa gitmiş oluyor soylemek lazim, sonucta siz mutlu olun diye yapiyor.

Kupa alan sevgili kaldı mı ya? O ne öyle,kupa alsa eşim hediye diye gülerim heralde. Hediye tamamen vizyon işi..

İnsanlar çeşit çeşit. 5 yıllık ilişkimde sanırım hiç hediye almadım. Birkaç kere çiçek vermiştir olsa olsa. Romantizmin r'sinden bihaber bir birey kendisi
Hiç de kafaya takmadım. Gundelik hayatta sürekli minik minik jestler yapar. Bu hayattaki enn büyük destekcim. Varlığı hediye zaten bana. Böyle kabullendim.

İstediğiniz tarzda jestler yapabilen erkeklerin sayıca çok az olduğunu düşünüyorum. Filmlerdeki gibi hediye planlayan adamlar çoook az.

Haklısınız. Sorun hediye alip almamasi degila aslinda. Benim hediye beklentim yok kendisinden almasa üzülmem. Sadece aldiginda parasini sacma seylere vermesini istemiyordum ama onu da öyle kabullenmek gerek galiba

Benim eşim hiç uğraşmaz. ..ne istiyorsan al der..böyle deyince de olmuyor. Ben istiyorum ki o alsın..o da belki sen beğenmezsin diyor...sonuç ne o alıyor,nede ben kendime hediye alıyorum

Ben şey demiştim; bana çiçek alma ona vereceğin para kadar git pastırma al yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…