Begenmediğimi değil begeneceklerimi söylüyorumBen begenmedim diyemem ama ya kırılırsa üzülürse. Hediye aldi diye cocugu uzmek istemiyorum
O kutu Bim’de satılıyor. Pastanede yaptırdım diye kandırmıi olmasınSonraki sene pastaneye gidip o kaşıktan yaptırmış bir sürü. Bana o kutuyu hediye edince çok mutlu olmuştum.
Yok be pastanede yaptırmıştı kutusu vardıO kutu Bim’de satılıyor. Pastanede yaptırdım diye kandırmıi olmasın
Sana bunları alacak bir sevgilinin olması da güzelSevgilimin aldığı hediyeler genelde dusunulmemis "her kadının" seveceği tarzda hediyeler oluyor. Peluş ayi, tereryum,kupa gibi. Yani bana boşuna para harciyormus gibi geliyor. Aldığı şeyler aslinda normal ama zevkimiz farkli oldugu icin begenmiyorum sanırım. Yani kupa almasi normal ama ustundeki deseni begenmiyorum mesela. Sevgilimi kırmadan nasil söylemeliyim ? boyle seylere para vermesini istemiyorum...
ben daha cok manevi ya da düşünülmüş hediyeleri seviyorum. Mesela konusma arasinda bir sey demisimdir onu unutmayip bana almasi gibi.. maddiyat cok onemli degil benim icin
Valla benim esimde ayni bide bana ozel gunler yasklasinca bari ip ucu ver diyo ben sana cok veriyomda aylar oncesinden baslayip sen bi turlu anlamiyosun diyorum hic farketmedim diyo farkindaydim zatenSevgilimin aldığı hediyeler genelde dusunulmemis "her kadının" seveceği tarzda hediyeler oluyor. Peluş ayi, tereryum,kupa gibi. Yani bana boşuna para harciyormus gibi geliyor. Aldığı şeyler aslinda normal ama zevkimiz farkli oldugu icin begenmiyorum sanırım. Yani kupa almasi normal ama ustundeki deseni begenmiyorum mesela. Sevgilimi kırmadan nasil söylemeliyim ? boyle seylere para vermesini istemiyorum...
ben daha cok manevi ya da düşünülmüş hediyeleri seviyorum. Mesela konusma arasinda bir sey demisimdir onu unutmayip bana almasi gibi.. maddiyat cok onemli degil benim icin
Cidden var Bimde. Komşum alıp kahvenin yanında ikram ediyordu. Ben bilmiyordum nerden aldığını. Markete gidince gördümYok be pastanede yaptırmıştı kutusu vardıBim'de görseydi de alırdı herhalde ama uğraşmazdı oraya yaptırmakla
Oyle bir sey demiyorum tabii ki. Siz beni yanlis anlamissiniz..Ayıp diye bişey var, bana onu alma şunu al mı diyeceksiniz? Kendinize yakıştırıyorsanız söyleyin.
Ben de ilk kez duydum. Normalde saçma olur öyle, düşünsene kaşığı kıt kıt kemiriyosunCidden var Bimde. Komşum alıp kahvenin yanında ikram ediyordu. Ben bilmiyordum nerden aldığını. Markete gidince gördüm
Haklısınız. Sorun hediye alip almamasi degila aslinda. Benim hediye beklentim yok kendisinden almasa üzülmem. Sadece aldiginda parasini sacma seylere vermesini istemiyordum ama onu da öyle kabullenmek gerek galibaİnsanlar çeşit çeşit. 5 yıllık ilişkimde sanırım hiç hediye almadım. Birkaç kere çiçek vermiştir olsa olsa. Romantizmin r'sinden bihaber bir birey kendisi
Hiç de kafaya takmadım. Gundelik hayatta sürekli minik minik jestler yapar. Bu hayattaki enn büyük destekcim. Varlığı hediye zaten bana. Böyle kabullendim.
İstediğiniz tarzda jestler yapabilen erkeklerin sayıca çok az olduğunu düşünüyorum. Filmlerdeki gibi hediye planlayan adamlar çoook az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?