hergün çok aşırımı içiyor yoksa haftada 1 mi haftada 1 se arkadaş ortamıdır takıcak biir durum olduğunu düşünmüyorum hergün bayağı içiyorsa o sakıncalı işte
bence eşler birlikte dışarı çıkmadığı sürece ayrı ayrı arkadaş ortamlarında çok özel bir gün olmadıkça pek içmemeli ki sevgilin bunu oldukça normal hatta ihtiyaç buluyor. bu bence bırak ileride sorun olmayı şimdiden büyük bir sorun.
Benım abım nısanlanmadan once hafta 1 arkadaslarıyla toplanıp ıcerlerdı. Sonra yengemle nısanlandılar yıne boyle bı hafta sonu ıcmıs yengemde ertesı gun elıne yuzugu vermıs ya alkol ya ben dıye hodrı meydan demıs. Sımdı evlıler 2 bucuk yıllık abım ogun bugundur agzına ıckı koymadı. Sızde boyle bı dayatma yapsanız ya ben ya ıckı dıye nasıl olur acaba?
Evlendıkten sonra demeyın bırakmaz ozaman. Daha da artar alkolun mıktarı.
Düzenli alkol alan insanla yaşamak zordur.
Hani deseniz ki, kırk yılda bir ortama bağlı alkol alır neyse ama
öyle değil.
Zamanla o günlerin sayısı artar, durum sizin için içinde çıkılmaz hal alır.
İş iyice resmiyete dökülmeden iyi düşünün , gerekirse ailenizle de paylaşın endişenizi.
Ayrıca sizin hassasiyetinizi ciddiye almaması, belki ben seni alıştırırım demesi çok itici geldi bana.
Bazı adamlar böyledir, sizi ikna edene kadar her şeyi kabul etmiş görünür,
,zamanla tekrar eski benliklerine ve alışkanlıklarına devam ederler.
Arkadaşım sen fikrini tarzını açıkça belirtmişsin oda sana nasıl bir hayat istediğini söylemiş.
Bak şimdi sen bir umut evlenirsin.
Seninle içelim der:Sen ona senin bırakmanı bekliyorum dersin
Müsaade et evde içeyim der:Sen evde içemezsin dersin
Benimle içmiyorsun evde içmeme müsaade etmiyorsun badem ozaman karışma dışarı çıkmama diyecek.
Sen bir iki sabredecek daha sonra senin ne kadar istemediğini bildiği halde bu kadar ısrarcı olması seni çok üzecek.
Ailelerin tanışması bir şey ifade etmiyor önemli olan sizin uyumunuzdur.
Geçtiğimiz günlerde kk dan bir arkadaşımız eşinin arabasını bu yüzden darmadağın etti.Çünkü kadının canına tak etmişti.
Unutma içki içmek basit bir sosyallik değil bir yaşam tarzını yansıtır.
Çok uzun oldu kusura bakma.
Zaten alkolu tercih edecegini dusunuyorsan hic bulasma derim..Ne güzel bıraktırmış yengen. Ben de öyle yapmayı düşündüm ama beni tercih etmez gibime geliyo çünkü daha aramızda nişan gibi bir bağ yok. Hatta öyle bir şeyi kaf arasında konuştuk ya bir gün ya ben ya alkol desem dedim bilmem herhalde yapmazsın öyle saçma bişey.beni öyle saçma bir tercih yapmaya zorlamazsın diye düşünüyorm dedi. sence yine de yapmalıyım isteme işi olmadan?
Ne güzel bıraktırmış yengen. Ben de öyle yapmayı düşündüm ama beni tercih etmez gibime geliyo çünkü daha aramızda nişan gibi bir bağ yok. Hatta öyle bir şeyi kaf arasında konuştuk ya bir gün ya ben ya alkol desem dedim bilmem herhalde yapmazsın öyle saçma bişey.beni öyle saçma bir tercih yapmaya zorlamazsın diye düşünüyorm dedi. sence yine de yapmalıyım isteme işi olmadan?
Çok haklsın üzülmek istemiyorum ben. bir hafta içinde bir karar verecem ayrılırım olmazsa. Bir de geç saatlerde 1de 2de geliyo bazen evlenince 11 olur en fazla diyor ben seni bırakmam tek başına diyo ama içtiği arkadaşı evli o bırakıyo eşini ama diyorm Onun gibi olmam ben benim felsefeme ters diyor. Dediğin gibi belli bir zaman sonra verdiği sözleri de unutur karıştırtmaz.
haklsın bir karar vermem gerek artık. arkadaşının durumu nasıldı tam olarak?Zaten alkolu tercih edecegini dusunuyorsan hic bulasma derim..
Ailelerin tanışması onemli degil... benim arkadasim bu yuzden nisanina 10 gun kala soz atti...
Aileme söylesem hiç kabul etmezler öyle bir durumu.Annem de babam da namaz kılan insanlar. Ben de gıcık aldım ben sana alıştırırm belki diyince. Demin yine konuştuk kafam karıştı filan dedim. mutsuz olur muyuz acaba dedim.O da önümüzde zaman var nasıl olsa mutsuz olacağımıza inanırsak ayrılırz dedi salak.
Çok haklsın üzülmek istemiyorum ben. bir hafta içinde bir karar verecem ayrılırım olmazsa. Bir de geç saatlerde 1de 2de geliyo bazen evlenince 11 olur en fazla diyor ben seni bırakmam tek başına diyo ama içtiği arkadaşı evli o bırakıyo eşini ama diyorm Onun gibi olmam ben benim felsefeme ters diyor. Dediğin gibi belli bir zaman sonra verdiği sözleri de unutur karıştırtmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?