sevgilimin annem hakkında söyledikleri

kızlar dün mesajlarınızı dikkate alıp sevgilime bir mesaj attım.
onun yazdıklarına hala inanamıyorum, lütfen bir yorumlayın.
mesajı aynen iletiyorum.,
ben - ben hayatımdaki adama sıkıntımı anlatıp içimi dökmek istedim.
hayatımı paylaşacağım insanla bunlarıda konuşabilmem gerekirdi.
ancak o adam sen değilmişsin.
belliki daha çiğsin, hadsizlik ettin ve bu ettiğin yersiz lafların mahcubiyetini duyup afedersin demek yerine, anlatmasaydın senin hatan sen anneni kötü anlattın dercesine resmen güvenilip dertleşilemeyecek bir adam olduğunu gösterdin.
yakın görüp, güvenilerek anlatılan şeyi zor anda zayıflık olarak kullanan oradan vurmaya çalışan insam kalitesiz ve güvenilmezdir.
ben anlatırım, sen duracagın yeri bilirsin.
ben sürekli sana neyi anlatıp neyi anlatmasam diye hesap yaparak ömür geçiremem, böyle hayat arkadaşlığı olmaz zaten.
ayrıca siyasi görüşünü kendine sakla, insanlara neden müdahele ediyorsunki*
29 yaşına gelmişsin, kendine yeten aklınla kimin kime oy vereceğini belirlemeye çalışıyorsun üstelik tanımadıgın biri adına.
bu hoşgörüsüzlük ve faşist kafayla devam edersen, dogmalar tarafından yönetilmeye alışmalısın.
benimle bu oy mevzunu konuştun, yetmedi aileme musallat oluyorsun.
aynı pozisyonda beni bir düşün. ben senin annen için söyle anana oy vermesin diyebilir miyim*
sen nasıl yüz bulurda üstüne basa basa, tepki gösterdiğim halde anneni sevmedim HEMDE HİÇ, İTİCİ diyebiliyosun.
o senın kayınvalıden olacak ınsan ve tanımadan etmeden sırf karakteri zor bir insan olduğunu söyledim diye önyargılı yersiz ve terbiyesizce konuşamazsın.
bu hiç alttan almayışın, söylediklerini kendine hak görmen, kusura bakma yersiz oldu gibi bir açıklama yapmaman beni çok düşündürdü.
böyle bir insanla ilerde yaşanılacak sorunların tehlikesini göze alamıyorum.

0 - komple saçmalıksın. kimseye ne laf anlatıcak halim var artık başka birşey. göze alamıyosan gidersin olur biter.
yok oanneme onu demişsin yok koz kullanmışsın hayali ticaret yapma kafanda.
ben kimsenin zor durumundan çıkar sağlayacak zihniyette birisi değilim
bambaşka iki konuyu birbirine karıştırıyorsun sen.
neyse güllü fotoğrafını koymuşsun eski sevgilinin aldıgı ciceklerdi onlar. sen onunla barıs ben artık cocukca alıngan şeylerine gelemiyorum.
birdaha sakın döneyim deme. bu işin artık oyuncak edilecek hiç bir tarafı kalmadı. senin gerçek yüzün bu işte.
en ufak şeyden olay cıkartan sensin. ben alttan felan almam geri adımda atmam.
bu saatten sonra kimseye eyvallahım yok yaşım 29. kimseye görede kural belirleyemem.

Eveeet çok gecikmeden gerçek yüzünü de göstermiş geçmiş olsun.

1. Annenizle sorununuzu baskasina anlatırsanız boyle olur. Susmayi bilmek lazim.
2. Anneniz dogma da erkek arkadaşınız degil mi? Kiz arkadasinin annesinin oyuna karışıyor buna ne deniyor kelime olarak?
3. Sizi hiç umursamayan birisi için (adam ilk aşamada resti cekmis) senin dedigin partiye oy vereceğim diyorsunuz.

Böyle saygısız bir insanla asla ilişki yürütülmez. Annem dünyanın en kötü insanı olsa dahi biri gelip annemle ilgili en ufak kötü bişey diyemez, dedirttirmem. Annenizin siyasi görüşü onu neden enterese ediyor? Ki sizinkine bile karışamaz. Herkes hür iradesini kullanarak istediği partiye oy verebilir. Böyle insan müsveddeleri ile ömrünüzü çürütmeyin :KK43: umarım barışmamışsınızdır

evlenme gibi bir planınız yoktur umarım bu saygısızla???

vardı ama artık yok. evliliğe adım atacaktık bu yaz.

adam size oy vereceğiniz partiyi söylüyor siz de tamam diyorsunuz. o noktada tepki vermeliydiniz.
bu ne sacma bir sey. aynı partiye de verecek olsanız ne cesaret.
anan da su partiye versin, oldu.
damat bey senin iticiliğini ne yapacağız?

hayır iki şık arasında kalmıştım, kararsızdım onunla konuşup netleştirmiştik
yoksa aşkım tamam sen x dediysen ona veririm gibi bir durum yok
cünkü ben egimliydim düsünüyodum arastırıyordum sürekli.

Sakın üzüleyim falan demwyin resmen bi beladan kurtulmuşsunuz. Adamın haksızlığı gün gibi ortada bi de utanmadan inkar ediyor. Saygılı efendi düzgün insanlar da çıkar karşınıza.. Bu denyo da kendi gibi birini bulur inşallah..

hadsiz bir insan bence yol ver gitsin.o hangi sıfatla senin ve annenin vereceği oya karışıyor ki?anneni kimseye kötüleme sonra bir laf ederler böyle ağırına gider işte.anneni sevmedim demeye yüz bulmuş daha tanışmadan etmeden.saygı duy hayvan nasıl bir tabir.bana böyle birşey diyen adamı anında şutlarım neyseki denk gelmedi henüz böyle ayı.

belliki daha çiğsin, hadsizlik ettin ve bu ettiğin yersiz lafların mahcubiyetini duyup afedersin demek yerine, anlatmasaydın senin hatan sen anneni kötü anlattın dercesine resmen güvenilip dertleşilemeyecek bir adam olduğunu gösterdin.
yakın görüp, güvenilerek anlatılan şeyi zor anda zayıflık olarak kullanan oradan vurmaya çalışan insam kalitesiz ve güvenilmezdir.
ben sürekli sana neyi anlatıp neyi anlatmasam diye hesap yaparak ömür geçiremem, böyle hayat arkadaşlığı olmaz zaten.
29 yaşına gelmişsin, kendine yeten aklınla kimin kime oy vereceğini belirlemeye çalışıyorsun üstelik tanımadıgın biri adına.
bu hoşgörüsüzlük ve faşist kafayla devam edersen, dogmalar tarafından yönetilmeye alışmalısın.
aynı pozisyonda beni bir düşün. ben senin annen için söyle anana oy vermesin diyebilir miyim*
sen nasıl yüz bulurda üstüne basa basa, tepki gösterdiğim halde anneni sevmedim HEMDE HİÇ, İTİCİ diyebiliyosun.
o senın kayınvalıden olacak ınsan ve tanımadan etmeden sırf karakteri zor bir insan olduğunu söyledim diye önyargılı yersiz ve terbiyesizce konuşamazsın.
bu hiç alttan almayışın, söylediklerini kendine hak görmen, kusura bakma yersiz oldu gibi bir açıklama yapmaman beni çok düşündürdü.

0 - komple saçmalıksın. kimseye ne laf anlatıcak halim var artık başka birşey. göze alamıyosan gidersin olur biter.
neyse güllü fotoğrafını koymuşsun eski sevgilinin aldıgı ciceklerdi onlar. sen onunla barıs ben artık cocukca alıngan şeylerine gelemiyorum.
birdaha sakın döneyim deme. bu işin artık oyuncak edilecek hiç bir tarafı kalmadı. senin gerçek yüzün bu işte.
bu saatten sonra kimseye eyvallahım yok yaşım 29. kimseye görede kural belirleyemem.
Cidden çok sevindim mesajı okuyunca
Bence isabetli bir karar olmuş, güvenip de bu genç yaşında kendini adayacagin insanın seni ilk düzlükte nasıl bırakacağını görmüş oldun.
İnan ki etrafım boşanan insanlarla çevrili. Kimse başına bir anda saksı dusup kötü koca olmuyor, hepsi daha sevgiliyken seninki gibi gümbür gümbür geliyor ama kadınlarda 'sevdiginden yapıyor, hasretten yapiyor, evlenince gecer' pembe gözlüğü (ki bence koca merakı) yüzünden bir evliliğe başlanıyor. Sonuç? Yıpranmış iki insan, mahkeme duvarlari...
O yüzden hiic üzülme.
Gençsin vallahi gençliğin kıymetini bil.
Euro aldı basini gitti ama Ukrayna parası hala düşük değerde. Üstelik pasaportsuz da gidebilirsin. Hazır yaz da geldi kendine ayrılık hediyesi ver Ukrayna'ya git bence:KK49:

Cidden çok sevindim mesajı okuyunca
Bence isabetli bir karar olmuş, güvenip de bu genç yaşında kendini adayacagin insanın seni ilk düzlükte nasıl bırakacağını görmüş oldun.
İnan ki etrafım boşanan insanlarla çevrili. Kimse başına bir anda saksı dusup kötü koca olmuyor, hepsi daha sevgiliyken seninki gibi gümbür gümbür geliyor ama kadınlarda 'sevdiginden yapıyor, hasretten yapiyor, evlenince gecer' pembe gözlüğü (ki bence koca merakı) yüzünden bir evliliğe başlanıyor. Sonuç? Yıpranmış iki insan, mahkeme duvarlari...
O yüzden hiic üzülme.
Gençsin vallahi gençliğin kıymetini bil.
Euro aldı basini gitti ama Ukrayna parası hala düşük değerde. Üstelik pasaportsuz da gidebilirsin. Hazır yaz da geldi kendine ayrılık hediyesi ver Ukrayna'ya git bence:KK49:

bazı arkadaşlarım var, olayı anlattıgımda *ne var bunda bukadar büyütülecek, konuyu kapat ilişkine devam et, böyle gözünü yumup bazı seylerı görmemezlikten gelmezsen asla uzun ilişkin olmayacak, sen her tartısmaya ayrılıyorsun, bak ben neler yasadım hala beraberim vs.. gibi şeyler söylüyorlar. bazen benmi abartıyorum diye düsünüyordum ama, burada yorumları okuyunca sizinde desteginizle ayrılmaya karar verdim.

bazı arkadaşlarım var, olayı anlattıgımda *ne var bunda bukadar büyütülecek, konuyu kapat ilişkine devam et, böyle gözünü yumup bazı seylerı görmemezlikten gelmezsen asla uzun ilişkin olmayacak, sen her tartısmaya ayrılıyorsun, bak ben neler yasadım hala beraberim vs.. gibi şeyler söylüyorlar. bazen benmi abartıyorum diye düsünüyordum ama, burada yorumları okuyunca sizinde desteginizle ayrılmaya karar verdim.

onların dediği birlikte büyüyüp öğrendiğinle olur belki.
sen küçüksün adam 30 .
30una kadar karakterin şekillenir.
senin gibi 22 23 olsa tecrübesiz dersin üstelik çok güzel bir mesaj yazmışsın o mesajın karşılığı özür dilerim düşünemedim bir daha olmayacak tabi ki benimle her şeyini paylaşabilmelisin haklısın olmalıydı. koskoca adam yazdığın mesajın egosuna zarar verdiğini düşünüp işine gelirseye getirmiş.
demek ki benci biri hatasını kabul edemeyen.
sen daha olgunsun yaşına rağmen.

onların dediği birlikte büyüyüp öğrendiğinle olur belki.
sen küçüksün adam 30 .
30una kadar karakterin şekillenir.
senin gibi 22 23 olsa tecrübesiz dersin üstelik çok güzel bir mesaj yazmışsın o mesajın karşılığı özür dilerim düşünemedim bir daha olmayacak tabi ki benimle her şeyini paylaşabilmelisin haklısın olmalıydı. koskoca adam yazdığın mesajın egosuna zarar verdiğini düşünüp işine gelirseye getirmiş.
demek ki benci biri hatasını kabul edemeyen.
sen daha olgunsun yaşına rağmen.

Çok tesekkür ederim, iyice vicdanım rahatlıyor böyle desteklerinizi görünce
Arkadaşlarım büssürü rezilliğe ragmen iliskilerine devam ediyorlar katlaniyorlar saygısızlıklara, yoksa uzun ilişki sahibi olunamazmış. Ama ben tahammül edemiyorum böyle ilişkiler olacağına hiç olmasın daha iyi

Gayet iyi yapmışsınız, hala lafları başka yerlere çekip suçlayacak yer arıyor, zamanla sizden ses çıkmayınca sataşmaz umarım, geri dönersiniz falan sanıyor olabilir.

Çok tesekkür ederim, iyice vicdanım rahatlıyor böyle desteklerinizi görünce
Arkadaşlarım büssürü rezilliğe ragmen iliskilerine devam ediyorlar katlaniyorlar saygısızlıklara, yoksa uzun ilişki sahibi olunamazmış. Ama ben tahammül edemiyorum böyle ilişkiler olacağına hiç olmasın daha iyi

Onlar karşılarındaki insanı sevmiyor heralde, "uzun ilişki" mi amaç yani. Adım adım hayatlarını mahvediyorlar.

Mesajin cok guzel olmus. Bir baskasinin verecegi oya dahi karisan bir adamdan akli basinda bir cevap beklenemezdi zaten. Birak ne halt ederse etsin.

Neler yaşadım hala ayrilmadim diye gencliklerini çürütüp mutsuz evlilikler yaşıyorlar. Sonra laf olsun diye üreyip, baba olamayacak adamlari baba yapıp mutsuz çocuklar yetiştiriyorlar. Sonra da sanki çocuktan sonra ilişkisi bozulmuş gibi 'evladim, bak nelere katlanıyorum..hepsi senin icin' diye psikolojik baskı yapıyorlar.
Bu mu guzel hayat?
Madalya mi takıyorlar elin adamının kibirini tribini çekince?

Neler yaşadım hala ayrilmadim diye gencliklerini çürütüp mutsuz evlilikler yaşıyorlar. Sonra laf olsun diye üreyip, baba olamayacak adamlari baba yapıp mutsuz çocuklar yetiştiriyorlar. Sonra da sanki çocuktan sonra ilişkisi bozulmuş gibi 'evladim, bak nelere katlanıyorum..hepsi senin icin' diye psikolojik baskı yapıyorlar.
Bu mu guzel hayat?
Madalya mi takıyorlar elin adamının kibirini tribini çekince?

Olan da çocuklara oluyor daha çok, kendilerine yapacaklarını yapmış oluyorlar çoktan..

o arkadaşlarını bir de evlendiklerinde dinle derim.
görmezden gelebilecein bir mevzu kesinlikle değil
annene saygısı yok ki bana göre bu sana karşı da saygısı olmaması anlamına gelir
belki mükemmel erkek yok ama bazı şeyler gözardı etmeye de gelmez

Back
X